logo paquebote
681 libros encontrados buscando editorial: Angle

www.paquebote.com > Angle

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788417214364

Calendari 2019. Les Tres Bessones ens divertim

Editorial: Angle   Fecha de publicación:    Páginas: 18
Formato: 47 x 32 cm.
Precio: 14,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Torna el calendari de les Tres Bessones! Aprèn els mesos, els dies de la setmana i les estacions, i anota els dies més especials amb les Tres Bessones. I surt de casa a divertir-te!   Amb adhesius!


ISBN:

9788415307365

Palmira «El tresor irreemplaçable»

Editorial: Angle   Fecha de publicación:    Páginas: 156
Formato: Rústica
Precio: 14,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Patrimoni mundial de la humanitat, Palmira va ser notícia l'any 2015 quan Estat Islàmic va saquejar-la amb la voluntat d'eliminar un dels conjunts arqueològics més importants del món. Antiga metròpolis rutilant, havia estat una veritable cruïlla dels intercanvis comercials i culturals entre Orient i Occident.
«Era el meu deure, com a antic professor i com a persona, de manifestar la meva estupefacció per aquesta destrucció incomprensible i d'esbossar un retrat sobre l'esplendor de Palmira, una esplendor que actualment ja només es pot conèixer a través dels llibres.» Paul Veyne
«Avui tots plorem, i no hi ha un cant fúnebre més just i més noble que aquest que Paul Veyne consagra a Palmira.» Mathias Enard
Vuit pàgines de fotografies de Palmira.


ISBN:

978-84-16139-69-9

El cansament moral «L'epidèmia del segle XXI»

Editorial: Angle   Fecha de publicación:    Páginas: 320
Formato: rústica con solapas, 23 x 14,5 cm.
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

És fàcil detectar entre els nostres coneguts i en la nos· tra societat una sensació de cansament psicològic i emocional que sembla estendre's i fer-se cada vegada més profunda. Malgrat que al món passen fets extraordinaris i positius, el cert és que els esdeveniments negatius ens aclaparen i saturen, perquè s'afegeixen a les exigències terribles del ritme de vida actual, dominada per la tecnologia, les urgències, les frustracions i l'absència d'un sentit vital.
El resultat és un enorme desgast emocional: el que els autors anomenen el Cansament Moral, un malestar contemporani tan universal que només pot qualificar-se com «la gran epidèmia del segle XXI».
Per afrontar-la Soler i Conangla han triat deu persones referents com a models inspiradors que evidencien que la proposta del llibre és possible. Els lectors trobaran deu antídots en forma de valors-acció per protegir-se d'aquesta epidèmia i millorar la seva qualitat ètica i emocional. Perquè un món diferent no pot ser construït per gent indiferent.


ISBN:

978-84-16139-43-9

Converses entre Arcadi Oliveres i Itziar González

Editorial: ANGLE CATALAN   Fecha de publicación:   
Precio: 14,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Què vol dir «fer» política? Què significa «construir un nou sistema»? Encara més, ¿podem canviar realment aquest sistema?
En el moment d'urgència social que estem vivint Arcadi Oliveres i Itziar González han acceptat el repte de donar algunes claus de l'actualitat. Els itineraris de les seves vides s'entrecreuen en compromisos ètics, en lluites socials, en la creació de noves plataformes polítiques i ciutadanes. Tots dos han traçat camins plens d'interrogants, però també amb respostes i esperances. Per a molts són dos altaveus imprescindibles de les reivindicacions i les transformacions de la nostra societat, dos referents insubornables.
Canviar la societat, construir el país des de baix.


ISBN:

9788416139354

Això és una dona! «Retrat no autoritzat de Marta Ferrusola»

Editorial: Angle   Fecha de publicación:    Páginas: 192
Formato: Rústica
Precio: 15,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

«Mai seré la dona d'un home baixet i metge.» - La Marta abans de casar-se amb Pujol. «Això nostre és: Pujol, jo i Catalunya. I no sempre per aquest ordre.» - La Marta als inicis de la vida política. «Treure'm el monyo va ser un alliberament.» - La Marta, icona de les dones catalanes. «Sóc més cristiana que Pujol, però perdono molt menys.» - La Marta i la religió. «Treballar per a la Generalitat no és un bon negoci. Quan a la fi et paga, ja t'has florit.» - La Marta i els negocis. «Vagi a la merda.» - La caiguda del mite. Qui és Marta Ferrusola? Probablement la dona que ha tingut més poder real a Catalunya, i durant més anys. Un poder que va exercir a través del seu marit, i també directament. A través de les seves declaracions i de testimonis de primera mà, la periodista Cristina Palomar repassa la trajectòria de Marta Ferrusola, amb presència i protagonisme constants en la vida pública catalana. «El retrat que fa l'autora toca totes les tecles i no s'hi revenja. No es queda en la versió finals de segle de la Ben Plantada. En fa una lectura política que la majoria de periodistes no vam saber o no vam poder fer.» Del pròleg de Maria Favà. Ascens i caiguda d'una primera dama sempre controvertida.


ISBN:

9788416139378

Les Tres Bessones, la Blancaneu i els Set Nans

Editorial: Angle   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: Rústica
Precio: 8,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Les Tres Bessones provoquen a la Bruixa Avorrida perquè les transporti al conte de la Blancaneus. Dins el conte, l'Helena menja una poma i pateix un encanteri i les seves germanes, l'Anna i la Teresa, s'han d'afanyar a trobar un príncep que la desperti. O potser, són tres els prínceps?
Descobriu-ho amb una bona lectura i contemplant aquestes il·lustracions plenes de detalls, de ratolins amagats, d'anècdotes, de portes i finestres que s'obren i es tanquen, i de jocs.


ISBN:

9788416139309

Cambrer, aquest cafè està fred! «Primers auxilis per millorar l'assertivitat, la comunicació i les relacions personals»

Editorial: Angle   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Formato: Rústica
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Vinyetes per millorar l'assertivitat i les relacions personals
Aquest és un llibre de psicologia quotidiana i habilitats socials, pensat per a tothom que vulgui apropar-se al món de l'assertivitat, la comunicació amb els altres i el coneixement d'un mateix i dels altres, i estigui disposat a fer-ho amb una bona dosi d'humor i un cert grau d'ironia.
Seguint les vivències de tres personatges principals, les seves famílies i els seus coneguts, el lector podrà conèixer i entrenar noves maneres d'enfrontar la seva vida. Gràcies al seu plantejament en vinyetes, Raquel Ballesteros aborda els problemes comunicatius d'una manera directa i molt intuïtiva. El lector hi trobarà unes pautes excel·lents per millorar les seves habilitats socials i emocionals.
«Un dels millors tractats d'intel·ligència emocional que s'han editat», Raimon Samsó.
«En un format original i fresc, les eines essencials per desenvolupar les nostres habilitats socials i emocionals per viure i conviure millor», Àlex Rovira.


ISBN:

9788416139194

Les Tres Bessones i en Barbablava

Editorial: Angle   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: Rústica
Precio: 8,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquesta vegada la Bruixa Avorrida s'ha passat, castiga la Teresa, l'Anna i l'Helena dins el conte del terrorífic Barbablava. Però a les Tres Bessones res no els fa por, i només els cal l'enginy per escapar-se del conte del mai no tornaràs!
Us convidem a gaudir d'unes il·lustracions plenes de detalls i anècdotes, on podeu buscar els tres ratolins i descobrir portes i finestres que s'obren i es tanquen.
En Barbablava
Charles Perrault, nascut a París el 1628, va escriure aquest conte amb la intenció moralitzadora d'explicar que la tafaneria és un defecte.
En la història original, la clau que obre la cambra prohibida està encantada. Per això, quan la dona d'en Barbablava entra on ell amaga els cadàvers de les seves anteriors esposes, queda tacada de sang i en Barbablava la descobreix. Com a represàlia per haver-lo desobeït en Barbablava la vol matar. Però, per sort, els germans de la noia arriben a temps de salvar-la i és en Barbablava qui finalment mor.


ISBN:

9788416139200

Les memòries de la Bruixa Avorrida

Editorial: Angle   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: Rústica
Precio: 8,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

L'origen d'aquest conte prové d'un llibre manuscrit que l'antiquari Benjamí Wolgoshen va trobar al doble fons secret d'un calaix d'un escriptori molt vell que havia comprat a un venedor ambulant.
Qui havia escrit el llibre? No ho sabia.
Quan l'havien escrit? Tampoc.
Què deia el llibre? Impossible de saber-ho perquè estava escrit en uns signes molt estranys i misteriosos.
Benjamí Wolgoshen, mort de curiositat, va dedicar molts anys de la seva vida a intentar desxifrar el contingut d'aquell llibre secret sense aconseguir-ho.
Finalment, un mag anomenat Màgicus Tremendus va descobrir que es tractava de les memòries personals de la bruixa Prímula Farigola escrites de la seva pròpia mà. Aquell descobriment va ser considerat molt i portant entre tots els savis del món, perquè Prímula Farigola, més coneguda com la Bruixa Avorrida, va ser una de les darreres representants de les bruixes de l'antiga escola.
Màgicus Tremendus, que de jove havia estat farmacèutic, va descobrir també que el llibre no estava escrit en clau, sinó que Prímula tenia molt mala lletra. T'oferim, doncs, un dels capítols de l'extraordinària vida de la Bruixa Avorrida tal com ella mateixa va deixar-la escrita.
La Bruixa Avorrida neix en un mal moment, quan la posició dels astres no li és favorable. Un petit error que li condiciona el seu primer any de vida. Però pel seu aniversari rep un regal molt especial
Ep! Si passeu fulls ràpidament em veureu com si fóssiu al cine.


ISBN:

9788416139156

Històries de la Barcelona Gormanda «Un viatge per la ciutat a través del temps, el menjar i el beure»

Editorial: Angle   Fecha de publicación:    Páginas: 192
Formato: Rústica
Precio: 16,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Barcelona és un rebost inesgotable d'històries gormandes. Els autors ens acompanyen en un viatge per la història de la ciutat a través del menjar i del beure. Per això ens presenten els grans personatges de la cuina i la gastronomia barcelonina: Néstor Luján, els Parellada, Rondissoni, Llorenç Torrado, Vázquez Montalbán... I repassen com, en els últims deu segles, ha anat canviant la nostra alimentació (xocolata, cafè, tomàquet), com el pa ha provocat alçaments populars, o com s'han creat i establert els plats i els productes genuïnament barcelonins.
* Sabies que un barceloní va inventar l'any 1777 la primera màquina capaç de produir xocolata sòlida?
* Sabies que l'arròs Parellada es diu així pel client que sempre el demanava i no pel cuiner que va fer-lo famós?
* Sabies que els fundadors de les grans cerveses barcelonines eren d'Alsàcia?
* Sabies que al restaurant Semproniana s'hi va rodar una pel· lícula porno?
* Sabies que el primer restaurant xinès de la ciutat el va obrir un capellà exiliat?
* Sabies que Picasso va regalar una obra seva al pastisser Escribà després de rebre una mona? Deu segles d'anècdotes suculentes entre fogons, cuiners i restaurants de la ciutat més llaminera.
Deu segles d'anècdotes suculentes entre fogons, cuiners i restaurants de la ciutat més llaminera.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2019 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal