logo paquebote
215 libros encontrados buscando editorial: Fragmenta

www.paquebote.com > Fragmenta

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788492416134

Opera Omnia Raimon Panikkar

Editorial: Fragmenta   Fecha de publicación:   
Formato: Cartoné
Precio: 29,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

L’obra de Raimon Panikkar és molt extensa, i només parcialment ha estat publicada en llengua catalana. Panikkar escriu en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, italià i alemany. Cada cop que una obra seva és traduïda a alguna d’aquestes llengües, Panikkar en revisa a fons la traducció, cosa que fa que la darrera versió revisada de cadascun dels seus llibres pugui ser en qualsevol d’aquestes llengües. Això explica que les edicions catalanes i castellanes existents de la seva obra no sempre siguin l’edició definitiva. L’Opera Omnia constitueix la gran oportunitat de disposar de tot el pensament de Panikkar per escrit, de manera ordenada, actualitzada i en català, amb les últimes correccions i amb textos inèdits entre nosaltres.


ISBN:

9788492416141

Mística, plenitud de Vida

Editorial: Fragmenta   Fecha de publicación:    Páginas: 408
Formato: Cartoné
Precio: 29,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

L’experiència mística és l’experiència integral de la realitat. Si la realitat s’identifica amb Déu, serà l’experiència de Déu; si aquesta realitat es veu com a trinitària, serà l’experiència cosmoteàndrica; si se la veu buida, serà l’experiència de la vacuïtat… —però, en qualsevol cas, és l’experiència del «Tot». Desapareix així l’estigma d’una mística perduda en les altures, desencarnada i aliena als gaudis i als dolors del món, sense que això signifiqui ofegar-la en la pura terrenalitat o sufocar-la en l’activisme, ja que experimenta la realitat de la condició humana en la seva totalitat i, per tant, no perd la serenitat ni la pau i elimina la por de participar en l’esforç humà en pro de la justícia.


ISBN:

9788492416127

L'origen diví «Déu no ha creat l'home»

Editorial: Fragmenta   Fecha de publicación:    Páginas: 352
Formato: Rústica
Precio: 22,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

«Nosaltres, els no religiosos, que procedim normalment de la ciència i de diversos medis i moviments ben allunyats de les Esglésies, entrem en aquells textos amb interès i respecte. Desconfiant dels seus traductors i comentaristes, confiem en la seva mateixa lletra, convençuts que diuen molt més sobre l’home que parla que les teories científiques o les doctrines polítiques que abans havíem donat per bones.»
Ni teòloga ni exegeta, la psicoanalista Marie Balmary ens proposa una nova lectura dels relats bíblics. La fidelitat estricta a la lletra, recuperant el que els segles han deformat, ens permetrà descobrir en la Bíblia l’adveniment del subjecte. El déu bíblic, que no exigeix submissió ni seguiment, es fa compatible amb l’afirmació del JO: l’ésser humà no és objecte sinó subjecte.
En aquesta obra, Balmary no dubta a polemitzar hàbilment amb Darwin, Freud i Lacan, al mateix temps que qüestiona dos mil anys de tradició exegètica.


ISBN:

9788492416110

La paraula de l'àngel «Una aproximació plural als goigs»

Editorial: Fragmenta   Fecha de publicación:    Páginas: 432
Formato: Cartoné, 23 x 15 cm.
Precio: 29,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Poco después de finalizar la guerra civil, la Sección de Información de Alto Estado Mayor franquista recibe el encargo de localizar “El arte de matar dragones”, una tabla italiana perdida en el traslado de los fondos del museo del prado. La orden procede del propio Serrano Suñer, y Arturo –un agente de pasado turbio y endebles convicciones políticas– habrá de investigar el desconcertante periplo de la obra.
“El arte de matar dragones” no es sólo una novela de intriga sobre traficantes de arte y ajustes de cuentas en la posguerra. También es la historia de un amor imposible, e incluso un relato iniciático donde la tabla de un pintor italiano anónimo parece ocultar unas claves más allá de la razón y de la historia, y preservar el espíritu de la caballería medieval a través de los siglos, en un país dominado por la crueldad y el odio.


ISBN:

9788492416066

Analectes de Confuci

Editorial: Fragmenta   Fecha de publicación:    Páginas: 352
Formato: Rústica, 21 x 13 cm.
Precio: 22,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Javier Ronda y Jorge Muñoz, periodistas especializados en información de tribunales y autores de De juzgado de guardia, han recopilado las situaciones más simpáticas y sorprendentes en el ámbito judicial. Anécdotas que son verdades joyas humorísticas de la literatura procesal, otras que parecen diálogos entre sordos o conversaciones de besugos, y hasta estragos gramaticales propios de juzgados de guardia.

-¿A qué nombre quiere el certificado?
-Coné Heredia González
-Debe haber algún error. ¿Me puede repetir el nombre?
-Coné Heredia González -reitera
-El ciudadano, que se percató de su turbación, le comentó:
-Mire usted: yo pedí en el Registro que le pusieran al niño Duardo Heredia González, pero el funcionario me dijo que se nombre no se le podría poner, ya que tenía que ser Coné…

-Señoría, ¿me dejan que firme con la huella genital?
El juez respondió con un gesto afirmativo y sin levanta la cabeza de los papeles que ocupaban su atención. Pero el secretario del juzgado le advirtió:
-Señoría, me temo que no cabrá en el papel de oficio.


ISBN:

9788492416103

Ecologia i espiritualitat «Calendari interreligiós setembre 2008 - desembre 2009»

Editorial: Fragmenta   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: Rústica, 21 x 29,7 cm.
Precio: 11,00
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.


ISBN:

9788492416080

El zen

Editorial: Fragmenta   Fecha de publicación:    Páginas: 176
Formato: Rústica
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La vida de Juan Álvarez -ejecutivo de éxito, padre y marido ejemplar, y educado vecino- comienza a desmoronarse cuando su mujer, harta de continuas infidelidades, decide separarse de él. Al poco tiempo pierde su trabajo y tiene que regresar a cada de su madre, hasta que consiga adquirir un pequeño apartamento de reciente construcción. Será aquí, rodeado de sus nuevos dieciocho vecinos, donde acabe por tomar conciencia de sí mismo.
" Dieciocho almas y un hombre solo " -subtitulada " cómic en prosa " - es una sátira social tan divertida como enternecedora. O " una tragedia que hace reír a carcajadas " , como la calificó Fernando Sánchez Dragó, miembro del jurado que le concedió el VII Premio de Novela Ciudad de Majadahonda.


ISBN:

9788492416097

El sufisme

Editorial: Fragmenta   Fecha de publicación:    Páginas: 184
Formato: Rústica
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Paco Canales –antiguo miliciano, ex combatiente del maquis y ex presidiario– regresa al pueblo tras la muerte de su padre. Allí se reencontrará con su hermano Emilio, un adolescente que despierta a la vida y a la sexualidad, para tratar de recomponer una existencia y unos afectos interrumpidos. Pero, como advierten los ojos escépticos de Paco Canales y empieza a descubrir la mirada casi infantil de Emilio, nada volverá a ser igual tras la guerra.
“Después de la lluvia2” es una novela de perdedores, de oportunidades desaprovechadas y de vidas deshechas; pero también de iniciación y descubrimiento, de decisión y coraje. Las vidas de Paco y Emilio se entrecruzarán en el momento más dramático de ambas –un incendio que destruye la casa del cacique local–, para componer un relato emocionado y conmovedor, que obtuvo el VIII Premio de Novela Ciudad de Majadahonda.


ISBN:

9788492416059

Simone Weil: el silenci de Déu

Editorial: Fragmenta   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Formato: Rústica
Precio: 17,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Amb una trajectòria immersa en el context de la II Guerra Mundial, i a l’ombra d’Auschwitz i de la pregunta pel silenci de Déu, Simone Weil (1909-1943) ens ofereix un dels llegats filosòfics i espirituals més rellevants de la primera meitat del segle XX. En aquest llibre, Josep Otón prossegueix el seu estudi de la interioritat de místics, artistes i pensadors centrant-se en l’anàlisi de l’experiència personal weiliana. Amb la convicció que no hi ha cap ruptura entre la Weil revolucionària i compromesa amb la lluita obrera, i la Weil dedicada a la recerca religiosa, Otón se centra en un text enigmàtic —l’anomenat «Prologue»—, l’anàlisi del qual li permet desvelar alguns trets fonamentals de la relació entre l’ésser humà i el Misteri. El «Prologue» reflecteix la contradicció que amara el recorregut vital de Weil perquè narra dues experiències contraposades: una trobada i una absència. L’escriptora hi descriu l’encontre amb un personatge desconegut i, després, com aquest misteriós visitant l’abandona. És una metàfora de la vida espiritual: Déu es revela i s’oculta," es manifesta i s’amaga.


ISBN:

9788492416073

La teologia feminista en la història

Editorial: Fragmenta   Fecha de publicación:    Páginas: 161
Formato: Rústica
Precio: 12,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Introducció a la teologia feminista, un concepte nascut a finals del segle XX però amb arrels antigues, des que existeix la confrontació entre el «discurs públic sobre les dones» i «l’experiència de Déu de cada dona». L’obra situa la teologia feminista en el marc de les teologies crítiques o de l’alliberament, i recupera una sèrie de pensadores i teòlogues que, des del naixement de la modernitat," han criticat l’exclusió de la dona de moltes funcions eclesials i han defensat el seu accés a l’ensenyament superior.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal