logo paquebote
252 libros encontrados buscando editorial: TAKATUKA

www.paquebote.com > TAKATUKA

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788417383466

UN INDI COM TU I COM JO

Editorial: TAKATUKA   Fecha de publicación:    Páginas: 140
Formato: , 20,3 x 12,5 cm.
Precio: 16,50
Añadir a la cesta

En Boaz és un noi solitari a qui fascinen els indis i els ponis. A l’escola no té amics i tendeix a perdre’s en els seus pensaments. Fins que arriba una nova alumna, l’Aisha, que no sap parlar la seva llengua, sembla índia i se sap comunicar amb dibuixos com els indis. Després d’haver-la coneguda en Boaz és el nen més feliç del món, però al seu pare se li acut la idea de canviar-lo de classe. L’Aisha sembla que també té problemes a casa i cada dia se la veu més cansada.


ISBN:

978-8-417-38345-9

UN INDIO COMO TÚ Y YO

Editorial: TAKATUKA   Fecha de publicación:    Páginas: 140
Formato: , 20,3 x 12,5 cm.
Precio: 16,50
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Boaz es un chico solitario fascinado por los indios y por los ponis. En el colegio no tiene amigos y tiende a perderse en sus pensamientos. Hasta que llega una nueva alumna, Aisha. No sabe hablar su idioma, pero está claro por su aspecto que es india; además, se sabe comunicar por dibujos, como los indios. Boaz es ahora el niño más feliz del mundo, hasta que a su padre se le ocurre la idea de cambiarlo de clase. Pero también Aisha parece tener problemas en casa, cada día se la ve más cansada.


ISBN:

9788417383442

Les eleccions dels animals

Editorial: TAKATUKA   Fecha de publicación:    Páginas: 48
Formato: , 21 x 21 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Els animals de la selva estan tips dels abusos i excessos del rei. El Lleó ha desviat l'aigua del riu per fer-se una piscina privada davant del cau i ha deixat a tothom sense aigua. Els animals es reuneixen per protestar i decideixen convocar unes eleccions per triar un nou governant de la selva. La Mona, la Peresosa, la Serp i, també, el Lleó volen presentar-s'hi, però abans de començar la campanya electoral tots els animals han d'estar d'acord en com es realitzaran les eleccions i quines normes les hauran de regir.


ISBN:

978-8-417-38343-5

Las elecciones de los animales

Editorial: TAKATUKA   Fecha de publicación:    Páginas: 48
Formato: , 21 x 21 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Los animales de la selva están hartos de los abusos y desmanes del rey. El León ha desviado el agua del río para construirse una piscina delante de su guarida, a la que solo tiene acceso él, y los ha dejado a todos sin agua. Los animales se reúnen para protestar y deciden convocar unas elecciones para escoger un nuevo gobernante de la selva. La Mona, la Serpiente, la Perezosa y el propio León deciden presentarse, pero, antes de empezar con la campaña electoral, todos los animales se tienen que poner de acuerdo en cómo se realizan unas elecciones y qué normas las han de regir.


ISBN:

9788417383329

VAJA, UN LLIBRE!

Editorial: TAKATUKA   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: 31,5 x 20,5 cm.
Precio: 15,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

A en Jan li han regalat un llibre i vol que la senyora Espinadella l’hi llegeixi. Però ella, acostumada a fer servir telèfons intel·ligents i llibres electrònics, sembla que no sàpiga com es fa servir un llibre de paper ni com s’ha de llegir. En Jan s’arma de paciència i li ensenya que es llegeix d’esquerra a dreta, passant un full rere l’altre, i que no se’n pot modificar el contingut encara que ho vulguem. Així avancen en la lectura de l’esgarrifosa història d’una ratolina valenta a qui toca lluitar contra monstres horribles, mentre la senyora Espinadella lluita amb el llibre... De Lorenz Pauli i Miriam Zedelius a Takatuka també hem publicat l’àlbum Cuida’m!, amb les mateixos protagonistes de Vaja, un llibre!


ISBN:

9788417383305

TU AQUÍ DINS I JO AQUÍ FORA «Jocs per acompanyar l'embaras»

Editorial: TAKATUKA   Fecha de publicación:    Páginas: 24
Formato: 20 x 19 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

L’embaràs de la mare és un fet emocionant i misteriós: com viu un bebè a la panxa de la mare? Això és el que la mainada pot descobrir en aquest llibre a través de jocs. Les nou activitats que es proposen serveixen perquè els nens i les nenes puguin fer amb la família el seguiment de com es desenvolupa el bebè. Què sent el bebè a la panxa de la mare? Veu alguna cosa? Com és de gran? Una aproximació a la vida de la germaneta o del germanet amb tots cinc sentits. Fer partícips nens i nenes de la vida del bebè en embrió no només servirà per ampliar els seus coneixements, sinó que els ajudarà a establir un vincle previ i a preparar la seva acceptació a dins de la família. Les activitats que es proposen són fàcils d’organitzar i garanteixen una tarda de jocs divertida.


ISBN:

9788417383381

PETITA GRAN HISTÒRIA SOBRE DEMÀ

Editorial: TAKATUKA   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: 23 x 20 cm.
Precio: 13,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

El mussol està confós: què significa demà? A ell, com a au nocturna, li costa explicar quan comença demà. ¿Demà comença a mitja nit, a una determinada hora del matí o quan ens despertem? L’eriçó i la llebre l’hi intenten explicar, encara que tampoc saben que passarà l’endemà. Els animals decideixen vetllar tota la nit i esperar l’arribada de demà. A punta de dia una cosa gran i blava s’aproxima pel bosc... Una petita gran història sobre com avui es converteix en demà, i sobre com el temps va avançant xano-xano. Un llibre de filosofia adreçat als més petits per donar resposta al pas del temps, una cosa tan tangible com difícil d’explicar-los: «¿Què és demà, quan comença demà, donat que cada dia és avui?» Les il·lustracions plenes de vida de Réka Király són ideals per ambientar aquesta reflexió.


ISBN:

9788417383398

Lola se embala «y otros cuentos terribles»

Editorial: TAKATUKA   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: 26,7 x 22 cm.
Precio: 15,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Hay situaciones que pueden acabar mal, tal como padres y adultos se encargan de advertir continuamente a los peques. En Lola se embala niños y niñas se divertirán con siete situaciones cotidianas, familiares, llevadas en sus consecuencias al extremo, explicadas con versos ágiles y graciosas ilustraciones. En la tradición del Struwwelpeter alemán (traducido al castellano como Pedro el Desgreñado), una serie de divertidas historias «aleccionadoras», reales como la vida misma, pero de resultado inesperado: la pequeña Lola con sus alocadas carreras en bicicleta, Enrique el terror del parque infantil, Lisa que no se quiere lavar los dientes o Valentín al que le gusta soltarse de la mano de mamá. Siete cuentos terribles y hermosos para niños valientes y adultos miedosos, o al revés.


ISBN:

9788417383282

L'ENEMIC

Editorial: TAKATUKA   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: 30,5 x 21,5 cm.
Precio: 19,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

És la guerra. Dues trinxeres enmig del no-res i dos soldats. Dos bàndols que es vigilen mútuament i el temps que passa a poc a poc. Sensació d’abandó. Por de l’altre. L’enemic és cruel, l’enemic no té pietat, la guerra és culpa seva... Ho diu el Manual de l’Exèrcit. I si un bon dia es descobreix que al manual de l’enemic hi diu el mateix? Un llibre sobre la irracionalitat de la guerra i contra la lògica de la disciplina militar. Amb un text concís i intel·ligent, i unes il·lustracions basades en un traç net i senzill, que juga amb el format del paper i les seves possibilitats, els autors recreen un escenari de guerra intemporal i universal. El relat reflecteix de manera fidedigna la solitud de dos soldats enfrontats en una guerra que no entenen i que els obliga a deshumanitzar l’adversari per poder assassinar-lo i assegurar la supervivència pròpia. Premi àlbum per a adolescents 2008, França Premi Bernard Versele, 2009, França Premi Tatoulo, 2008, França Premi Literari de la Ciutadania, 2007-2008, França Inclòs a la llista de lectura del Ministeri de Cultura de Corea, 2008 Notable Social Studies Trade Books for Young People, EUA, 2010


ISBN:

9788417383343

EN LITUS NO POT DORMIR

Editorial: TAKATUKA   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: 22,5 x 22,5 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

En Litus s’adorm a tota hora i per qualsevol racó, i en té la culpa el monstre de l’armari. Però el problema no és que en Litus tingui por, sinó que el monstre surt a la nit amb unes ganes boges de parlar, després d’haver estat tot el dia tancat i sol, i no el deixa aclucar l’ull. La Mimi, l’amiga més amiga d’en Litus, té una bona idea: al monstre de l’armari li fa falta un amic per poder jugar durant el dia. Així que li presenten en Picarol, el gat d’en Litus. Tots dos junts s’ho passen de primera, ara bé, les coses no surten sempre com un se les espera. Generalment els monstres nocturns aborden la mainada quan se’n va a dormir, però aquest monstre no fa por, sinó que desvetlla el protagonista amb la seva xerrameca. Una manera simpàtica d’abordar l’insomni dels menuts amb un final inesperat.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2019 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal