logo paquebote
19 libros encontrados buscando autor: Raguer i Suñer, Hilari

www.paquebote.com > Raguer i Suñer, Hilari

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788491910824

Hal·lelu-iah «Introducció a la Liturgia de les Hores»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 180
Formato: , 19 x 13,5 cm.
Precio: 13,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest és el primer manual en català d'introducció general a Litúrgia de les Hores. S'adreça no sols a sacerdots i religiosos, sinó a tot el poble de Déu. Comença amb una explicació històrica, que fa veure com, malgrat tants canvis a través dels segles, s'ha mantingut l'estructura bàsica de la pregària de l'Església primitiva. Una segona part presenta els elements que integren la Litúrgia de les Hores (salms, càntics, lectures, responsoris, antífones i alguns altres elements menors). La tercera part explica el sentit de les diverses Hores, que santifiquen els successius moments de la jornada: matí, migdia, vespre i nit. Finalment, la quarta part estudia l'espiritualitat de la Litúrgia de les Hores, que fa que sigui veritablement pregària, en la seva triple dimensió d'oració de Crist, oració de l'Església i oració personal.


ISBN:

9788491910374

Arxiu de l'Església catalana durant la guerra civil, III-2 «Juliol 1938 - abril 1939»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 572
Formato: 23,5 x 15,5 cm.
Precio: 29,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Amb el present volum es clou la publicació de l'Arxiu de l'Església catalana durant la guerra civil, iniciada el 2003. Abasta del juliol del 1938 al final de la guerra civil, l'1 d'abril del 1939, amb la batalla de l'Ebre, l'ofensiva i ocupació de Catalunya i encara uns primers mesos de l'Església catalana sota el franquisme. Presenciem els darrers esforços per restablir el culte públic i evitar que arribi amb els furgons de l'exèrcit vencedor. Vidal i Barraquer i el seu Vicari general, Rial, s'hi esforcen i el Vaticà ho afavoreix discretament, però el Vicari general de Barcelona, P. Torrent, s'hi oposa amb totes les seves forces. El cardenal de Tarragona apel·la al Vaticà davant les represàlies franquistes que es preveuen contra els fejocistes i tots els qui han mantingut contactes amb les autoritats republicanes. El 'cardenal de la pau' és proscrit inexorablement per Franco, però Pius XI i Pius XII el defensen. Un epíleg fa balanç del que la documentació d'aquests cinc volums aporta al coneixement de la història de l'Església catalana durant la guerra civil i del ventall de posicions adoptades pel clergat català.


ISBN:

9788491910268

Tres catalans de la tercera Espanya «Carrasco i Formiguera, Domènec Batet, Vidal i Barraquer»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 188
Formato: 19 x 13 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Deia Luis Romero que la Guerra Civil espanyola va ser com el tall d'una navalla esmolada, sobre el qual no et pots asseure, sinó que t'has de decantar per una banda o per l'altra. Així, persones i grups que la vigília de l'aixecament militar eren amics o molt propers, l'endemà es van trobar lluitant a mort. Però eren molts els qui no desitjaven aquella guerra. Pitjor encara: alguns no hi cabien i eren perseguits a mort a totes dues bandes. És el cas d'aquests tres catalans, d'altra banda ben diferents: un polític, Carrasco i Formiguera, un militar, el general Batet, i un eclesiàstic, el cardenal Vidal i Barraquer. Certament que hi va haver a Catalunya prou catalans partidaris entusiastes de Franco, i d'altres, segurament molts més, ferms partidaris de la República i de la Generalitat, però podem ben dir que va ser a Catalunya on hi va haver més gent d'aquella tercera Espanya, la dels qui no eren partidaris decidits de cap de les dues. Aquests nostres tres homes són la punta de fletxa de la Catalunya de la tercera Espanya.


ISBN:

9788498839883

Arxiu de l'Església catalana durant la guerra civil, III-1 «Gener-juny de 1938»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 336
Formato: 23,5 x 15,5 cm.
Precio: 26,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Continua, implacable, la progressió de l'exèrcit franquista, malgrat les repetides operacions diverses muntades pel general Rojo, no ja amb l'esperança de guanyar la guerra sinó només d'assolir una posició de força per a negociar una pau honorable o esperar que esclati la previsible guerra mundial. El 3 d'abril cau Lleida, el 5 es deroga l'Estatut de Catalunya i el 9 afusellen Carrasco i Formiguera. La República, conscient del desprestigi internacional que la persecució ha causat, vol ara normalitzar la vida religiosa, però els contratemps militars els posen nerviosos i la policia actua contra la cinquena columna, amb la qual coincideix algun cop l'Església clandestina. El març del 38 es colpida la xarxa d'ajut als sacerdots necessitats, que tenia el seu centre a l'estanc del carrer de la Palla. Entretant, Vidal i Barraquer treballa incansablement per promoure una mediació internacional que posi fi a la matança. Escriu en aquest sentit a Pacelli, a Franco, a Negrín i a les principals autoritats internacionals.


ISBN:

9788498838848

Arxiu de l'Església catalana durant la guerra civil, II-2 «Juliol-desembre de 1937»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 360
Formato: 23,5 x 15,5 cm.
Precio: 26,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

El present volum és sobretot, com els anteriors, la continuació de l'Arxiu Vidal i Barraquer, completada amb documents d'eclesiàstics i també entitats i personalitats polítiques o civils importants per a l'Església catalana. S'hi incorporen igualment documents dels arxius secrets vaticans recentment oberts als investigadors. En el període que abasta el volum, els documents publicats parlen sobretot de la vida de l'Església catalana clandestina, ara ja tolerada, després dels fets de maig de 1937. Potser el document més important d'aquest volum és la carta de Pacelli a Gomà, del 1er de juliol, dient que no enviï la carta col·lectiva; encara que no es va arribar a enviar, aquesta carta demostra que la carta col·lectiva desagradava al Vaticà. Vidal i Barraquer envia al Vaticà lluminosos informes sobre la situació a Catalunya i també a l'Espanya 'nacional'.
ISBN:

9788498466812

(CAT).SER INDEPENDENTISTA NO ES PECAT.(CLARET)

Editorial: Claret   Fecha de publicación:   
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

9788498834727

El General Batet

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 432
Formato: Rústica
Precio: 16,00
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

Una biografia precisa i documentada al màxim del general condecorat amb la creu llorejada de Sant Ferran perquè s'havia mantingut fidel a la República el 6 d'octubre de 1934, i afusellat pel general Franco perquè havia mantingut exactament la mateixa actitud el juliol de 1936.


ISBN:

9788484156109

Sapientia cordis. De Roncalli a Joan XXIII

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 72
Formato: Rústica
Precio: 6,00
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

Aquest llibre té el seu origen en un seminari sobre Joan XXIII tingut a l’Istituto per le Scienze Religiose de Bolonya l’estiu del 1978. Era un seminari per a historiadors de l’Església per a aprendre a aplicar el mètode històric tot estudiant la persona de Roncalli - Joan XXIII.[1-10]  [11-19]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal