logo paquebote
12 libros encontrados buscando autor: RIORDAN RICK

www.paquebote.com > RIORDAN RICK

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-8-416-31013-5

Percy Jackson i els déus grecs (Percy Jackson)

Editorial: Salamandra Infantil y Juvenil   Fecha de publicación:    Páginas: 416
Formato: , 21,9 x 13,7 cm.
Precio: 17,00
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Percy Jackson ens ofereix en aquest llibre una visió molt propera dels déus de l'Olimp, afegint una mica de la seva màgia particular i un munt de comentaris sarcàstics al coneixement de la mitologia.

Com a fill de Posidó i mare humana, ningú pot parlar-nos dels déus grecs amb més autoritat que en Percy Jackson. En un breu parèntesi de les seves aventures, amb les que ha guanyat tants i tants fans al món sencer, en Percy ens explica en aquets llibre tot el que volem saber sobre els déus de l'Olimp.

A més d'un breu repàs de les deïtats gregues al més pur estil «qui és qui», en Percy ens explica en què va consistir la creació del món i, sense mossegar-se la llengua, ens avisa: «si us agraden les pel·lícules de terror, els banys de sang, les mentides, els robatoris, les punyalades per l'esquena i el canibalisme, seguiu llegint, perquè sens dubte aquella va ser l'Edat d'Or de tot això.»

Els déus que cauen sota la lupa d'en Percy Jackson en aquets llibre són:
Afrodita, Apol·lo, Ares, Artemisa, Atenea, Demèter, Dionís, Hades, Hefest, Hera, Hermes, Hestia, Persèfone, Posidó i Zeus.


ISBN:

978-8-416-31008-1

L'últim heroi de l'Olimp (Percy Jackson i els déus de l'Olimp 5)

Editorial: Salamandra Infantil y Juvenil   Fecha de publicación:    Páginas: 384
Formato: rústica, 22 x 13,5 cm.
Precio: 16,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Els mestissos han dedicat molt de temps a preparar-se per a la batalla decisiva contra els titans, conscients que les seves possibilitats d’obtenir la victòria són mínimes. Ara l’exèrcit de Cronos és més formidable que mai i els poders del maligne tità augmenten amb cada déu i cada mestís que recluta.
Després de fracassar en un primer intent per aturar els devastadors sequaços de Cronos a alta mar, en Percy Jackson i els olímpics s’esforcen per mantenir a ratlla la fúria desfermada del monstre Tifó. Quan Cronos ordena l’avançament definitiu cap a Nova York, on el mont Olimp es troba pràcticament indefens al capdamunt de l’Empire State, parar els peus a l’implacable Senyor del Temps dependrà exclusivament d’en Percy i el seu petit exèrcit de joves semidéus.
En aquesta aventura final de la sèrie, la profecia llargament anunciada sobre el setzè aniversari d’en Percy per fi s’acompleix. I mentre als carrers de Manhattan es produeix una batalla despietada per governar la civilització occidental, en Percy té la terrible sospita d’estar lluitant contra el seu propi destí.


ISBN:

978-8-416-31007-4

La maledicció del tità (Percy Jackson i els déus de l'Olimp 3)

Editorial: Salamandra Infantil y Juvenil   Fecha de publicación:    Páginas: 320
Formato: rústica, 22 x 13,5 cm.
Precio: 13,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Davant el crit d’alerta del sàtir Grover, en Percy no s’hi pensa dues vegades i corre a auxiliar-lo acompanyat de l’Annabeth i la Thalia, les dues semideesses amb qui ha format una aliança. Malgrat tot, ningú no s’imagina la sorpresa que els espera: una mantícora horripilant pretén segrestar-los i presentar-los davant del general enviat per Cronos, el diabòlic Senyor dels Titans. Gràcies a l’ajuda de les caçadores d’Àrtemis, en Percy i els seus aliats aconsegueixen escapar-se i tornar al Campament Mestís. Un cop allà, emprenen la recerca del monstre que pot provocar la destrucció de l’Olimp, tot i que, segons la profecia de l’Oracle, només un d’ells aconseguirà resistir la maledicció del tità.


ISBN:

978-8-416-31006-7

La batalla del laberint (Percy Jackson i els déus de l'Olimp 4)

Editorial: Salamandra Infantil y Juvenil   Fecha de publicación:    Páginas: 384
Formato: rústica, 22 x 13,5 cm.
Precio: 16,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

A punt de començar primer de Secundària, en Percy Jackson no espera emocions fortes, sinó més aviat un avorriment soporífer. Però quan a la nova escola es presenta una vella amiga, a més d’un parell d’animadores diabòliques, els esdeveniments es precipiten i tot comença a anar de mal borràs. Cronos, el malvat Senyor dels Titans, amenaça de destruir el Campament Mestís on es refugien els joves semidéus. Per evitar-ho, en Percy i els seus amics han d’emprendre una arriscada recerca pel laberint, un món subterrani empestat de trampes temibles i criatures perverses que va ser concebut per destruir qui gosés profanar-lo.


ISBN:

978-8-416-31003-6

El lladre del llampec (Percy Jackson i els déus de l'Olimp 1)

Editorial: Salamandra Infantil y Juvenil   Fecha de publicación:    Páginas: 384
Formato: rústica, 22 x 13,5 cm.
Precio: 13,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Què passaria si un dia descobrissis que, en realitat, ets fill d’un déu grec i has de complir una missió secreta? Doncs això és el que li passa a Percy Jackson, que a partir d’aquell moment es disposa a viure les aventures més emocionants de la seva vida.
En Percy té dislèxia i dificultats per concentrar-se, o això és el que afirma la versió oficial, i ja l’han expulsat de sis escoles. Objecte de burles per inventar-se unes històries fantàstiques que ni ell mateix s’acaba d’empassar, un bon dia els déus de l’Olimp li revelen la veritat: en Percy és ni més ni menys que un semidéu, és a dir, el fill d’un déu i una mortal. I com a tal, haurà de descobrir qui ha robat el llampec de Zeus i així evitar que esclati una guerra entre els déus. Per complir aquesta missió comptarà amb l’ajuda dels seus amics: en Grover, un jove sàtir, i l’Annabeth, filla d’Atena.
El lladre del llampec marca l’inici d’una apassionant sèrie d’aventures sobre un món secret: el món que els antics déus grecs han recreat al nostre voltant en ple segle XXI.


ISBN:

978-8-416-31004-3

El mar dels monstres (Percy Jackson i els déus de l'Olimp 2)

Editorial: Salamandra   Fecha de publicación:    Páginas: 288
Formato: rústica, 22 x 13,5 cm.
Precio: 13,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Des que sap que és fill d’un déu i una mortal, Percy Jackson confia a tenir un destí ple d’aventures. I les seves expectatives es compliran amb escreix perquè, malgrat que el nou curs al Col·legi Meriwether transcorre amb una normalitat inusual, un dia, tot jugant a matar a classe de gimnàstica, comença una batalla campal contra un exèrcit de gegants ferotges. A partir d’aleshores, els esdeveniments es precipiten: un enemic misteriós vol destruir el perímetre màgic que protegeix el Campament Mestís i, per tant, l’única protecció que garanteix la seguretat dels semidéus. Per tal d’evitar aquest mal irreparable, en Percy i els seus amics inicien una travessia pel temible mar dels Monstres a la recerca de l’única cosa que pot salvar el campament: el Velló d’Or.


ISBN:

978-8-424-65219-7

LA SANG DE LOLIMP

Editorial: Galera   Fecha de publicación:   
Precio: 18,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

978-8-498-38627-1

El mar de los monstruos (Percy Jackson y los dioses del Olimpo 2)

Editorial: Salamandra Infantil y Juvenil   Fecha de publicación:    Páginas: 256
Formato: Rústica, 22 x 13,5 cm.
Precio: 13,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Desde que sabe que es hijo de un dios y una mortal, Percy Jackson espera que el destino le depare continuas aventuras. Y su expectativa se cumplirá con creces. Aunque el nuevo curso en la Escuela Meriwether transcurre con inusual normalidad, un simple partido de balón prisionero acaba en batalla campal contra una banda de feroces gigantes. A partir de ahí las cosas se precipitan: el perímetro mágico que protege el Campamento Mestizo es destruido por un misterioso enemigo y la única seguridad con que contaban los semidioses desaparece. Así, para impedir este daño irreparable, Percy y sus amigos inician la travesía del temible Mar de los Monstruos en busca de lo único que puede salvar el campamento: el Vellocino de Oro.
El Mar de los Monstruos es la emocionante continuación de la serie de aventuras Percy Jackson y los dioses del Olimpo, iniciada con El ladrón del rayo. En pleno siglo XXI, los antiguos dioses griegos han creado un mundo secreto a nuestro alrededor, donde el monte Olimpo se encuentra encima del Empire State y el reino de Hades en el subsuelo de Los Ángeles.


ISBN:

978-8-498-38626-4

El ladrón del rayo (Percy Jackson y los dioses del Olimpo 1)

Editorial: Salamandra Infantil y Juvenil   Fecha de publicación:    Páginas: 288
Formato: Rústica, 22 x 13,5 cm.
Precio: 13,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

¿Qué pasaría si un día descubrieras que, en realidad, eres hijo de un dios griego que debe cumplir una misión secreta? Pues eso es lo que le sucede a Percy Jackson, que a partir de ese momento se dispone a vivir los acontecimientos más emocionantes de su vida.
Expulsado de seis colegios, Percy padece dislexia y dificultades para concentrarse, o al menos ésa es la versión oficial. Objeto de burlas por inventarse historias fantásticas, ni siquiera él mismo acaba de creérselas hasta el día que los dioses del Olimpo le revelan la verdad: Percy es nada menos que un semidiós, es decir, el hijo de un dios y una mortal. Y como tal ha de descubrir quién ha robado el rayo de Zeus y así evitar que estalle una guerra entre los dioses. Para cumplir la misión contará con la ayuda de sus amigos Grover, un joven sátiro, y Annabeth, hija de Atenea.
El ladrón del rayo da comienzo a la apasionante serie PERCY JACKSON Y LOS DIOSES DEL OLIMPO, un mundo secreto que los antiguos dioses griegos han recreado a nuestro alrededor en pleno siglo XXI.


ISBN:

978-8-424-64782-7

MARCA DATENEA

Editorial: Galera   Fecha de publicación:   
Precio: 18,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.[1-10]  [11-12]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2021 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal