logo paquebote
5 libros encontrados buscando autor: Hervé Guibert

www.paquebote.com > Hervé Guibert

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788494941481

Mis padres

Editorial: Cabaret Voltaire   Fecha de publicación:    Páginas: 212
Formato: , 19 x 12,5 cm.
Precio: 18,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Como en un álbum de fotografías el relato se desarrolla por instantáneas: el ritual de irse a la cama, el agua de colonia barata que le echan en la peluquería, los cromos de los reyes de Francia que regalan con la mantequilla, las vacaciones en el mar y los tebeos, el descubrimiento de la sexualidad, la fascinación por el actor Terence Stamp y los celos del padre, la enfermedad de la madre… Las imágenes de la infancia, llenas de nostalgia, dejan paso al hastío y al rencor, pero bajo un velo de pudor se adivina una ternura no confesada, traicionada por la indiferencia y la ingratitud. Los afectos quedan reducidos a la crueldad de las palabras.


ISBN:

978-84-7329-182-8

Els meus pares

Editorial: Club Editor 1959   Fecha de publicación:    Páginas: 192
Formato: rústica con solapas, 18 x 12 cm.
Precio: 16,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

9788415472674

Els gossos

Editorial: Galaxia Gutenberg   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: Cartoné, 21 x 13 cm.
Precio: 16,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

• Col. Llibres en català. Il·lustracions de Miquel Barceló i traducció d'Arnau Pons .
Els gossos és sense cap mena de dubte un dels textos eròtics més radicals de la literatura contemporània. El seu nucli és el desig no satisfet que genera encara més desig en una espiral infernal. Tractant-se d’Hervé Guibert, la seva aproximació no podia ser sinó a través de l’homosexualitat, i en aquest cas d’un plaer íntimament relacionat amb el dolor i el sotmetiment. Plaer, doncs, lligat a la violència que s’expressa amb una brutal força literària en una de les imatges centrals del text i que Miquel Barceló replica en el gravat que il·lustra la coberta: dos gossos barallant-se per un mateix tros de carn. Hervé Guibert i Miquel Barceló van compartir una profunda amistat i moltes complicitats. Per això res millor que els gravats de Barceló per acompanyar aquest text magníficament traduït al català per Arnau Pons.


ISBN:

9788473291521

L'home del barret vermell

Editorial: Club Editor 1959   Año:    Páginas: 160
Formato: rústica, 21 x 13,5 cm.
Precio: 18,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

L'obra sencera d'Hervé Guibert, començada el 1977 i conclosa el 1991, quan aquest brillantíssim escriptor se suïcida al cap de tres anys de conviure amb la sida, és un gest repetit, inacabat, per inscriure la vida i la mort que circulen per les seves venes en una forma artística. A través de les paraules dels seus llibres, dels seus autoretrats i de les fotos fetes pels seus amics, dels vídeos íntims; i a través de les últimes sessions en què fa de model davant del pintor Miquel Barceló, eix i punt culminant de L'home del barret vermell. La salvatge i refinada sarabanda contra la mort que porta Guibert dels carrers de París fins a Moscou de bracet d'una marxant armènia, de Mallorca a l'Àfrica, fa més punyent encara l'esbós que va dibuixant el cadàver futur d'un home que s'aferra al món per l'art.


AL AMIGO QUE NO ME SALVÓ LA VIDA

Precio: 4,20
antiguoAñadir a la cesta
Disponible. Envío inmediato.

252 pp.+2 hh. 21x13. Traducción de Rafael Panizo. Enc. editorial en tela con sobrecubierta. Bien conservado. Tapa dura. Ed. Círculo de Lectores. Barcelona, 1992.[1-5]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal