logo paquebote
431 libros encontrados buscando autor: Diversos Autors

www.paquebote.com > Diversos Autors

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788491910893

Montserrat, ahir i avui

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Formato: , 25 x 29 cm.
Precio: 165,00
Añadir a la cesta

Montserrat ha estat un monestir molt popularitzat a traves de les targetes postals. Posades al mercat per diferents cases editorials, els nombrosos pelegrins, excursionistes, viatgers i visitants del segle passat van promoure amb dedicació i entusiasme la memòria gràfica del lloc enviant arreu aquestes postals impreses amb imatges del santuari i de la muntanya. Què ha canviat en els edificis? Com és ara mateix el paisatge montserratí? Les fotografies actuals realitzades per David Monfil acarades a les postals donen respostes a aquestes preguntes. El fotògraf ha reproduït el mateix indret procurant fer la fotografia amb la mateixa perspectiva que la postal. Quan això ja no era possible, ha buscat una escena al·lusiva. Sempre que ha estat possible hem volgut acompanyar aquestes imatges d'ahir i d'avui amb textos triats de dos viatgers il·lustres: Alexandre de Laborde i Rafael d'Amat, baró de Maldà, i un fragment d'una de les grans Cròni­ques, la del rei Pere el Cerimoniós escrita per ell mateix.


ISBN:

9788491910770

El monestir de Sant Joan «Primer cenobi femení dels comtats catalans (887-1017)»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 368
Formato: , 23,5 x 15,5 cm.
Precio: 20,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest volum és fruit de la jornada d'estudi Mil anys d'absència, que la Junta del Monestir de Sant Joan de les Abadesses, junt amb el Servei d'Arxius de la Federació Catalana i el suport de l'Ajuntament d'aquesta vila, va organitzar el dia 7 d'octubre de 2017 al Palau de l'Abadia, en el marc de les celebracions del mil·lenari de l'expulsió de les monges del seu monestir i l'extinció del cenobi de Sant Joan, i ha es-tat enriquit amb alguns capítols nous que amplien la temàtica que s'hi tracta. Com diu la historiadora Blanca Garí a la introducció del present volum, s'hi tracta l'estudi del monestir de Sant Joan tot situant-lo en el centre d'una xarxa de connexions que es tensa cap al passat, el present i el futur de la mateixa comunitat monàstica. En fer-ho, l'obra perfila un paisatge polièdric i en moviment i ens mostra al llarg de la seva lectura com s'entreteixeixen els diferents plans de la interpretació de la història del monacat i de la història de les dones. Sense abandonar una forta perspectiva holística en la comprensió de com incideix i dialoga la comunitat amb el seu entorn immediat al llarg de la seva existència, l'enfocament d'aquest llibre ens deixa entreveure al mateix temps de quina manera Sant Joan de les Abadesses ajuda a elucidar el paper de les dones en una història general del monacat.


ISBN:

9788491910886

Dits, fets i veres veritats. Estudis sobre Ramon Muntaner i el seu temps

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 512
Formato: , 22 x 16 cm.
Precio: 30,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Segons Víctor Balaguer, Ramon Muntaner va ser millor capità que no pas cronista. Esperem que tots els treballs recollits en aquest volum demostrin que el prohom de Vilanova i la Geltrú estava equivocat i facin justícia tant a la memòria del vell Muntaner com a home d'armes, com a la seva memòria com a home de lletres. És el que un escriptor, un cronista -i un home de combat- com ell es mereix a set-cents cinquanta i tants anys del seu naixement i a ben pocs anys del set-cents aniversari de l'inici de la redacció de la Crònica.ISBN:

9788498839081

Santa Cecília de Montserrat «Del segle X a Sean Scully»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 200
Formato: 28,6 x 21,5 cm.
Precio: 29,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

El llibre explica la intervenció que es va dur a terme el 2015 a l'església de Santa Cecília per convertir-la en l'Espai d'Art Sean Scully. Cinc articles il·lustrats amb abundants fotografies documenten la remodelació des del punt de vista històric, arqueològic, arquitectònic i artístic


ISBN:

9788498839258

Els catalans i Llatinoamèrica (s. XIX i XX) «Viatges, exilis i teories»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 356
Formato: 22 x 16 cm.
Precio: 18,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Fins a l'era digital, les relacions dels catalans amb Llatinoamèrica s'han teixit arran del desplaçament físic. Els viatges, els exilis i les migracions els han dut cap als grans centres de presència catalana, a Cuba, Mèxic i a l'Argentina, però també a ampliar la traça cap a altres països, a Colòmbia o Costa Rica, a Xile o al Brasil. Com a fruit del contacte d'aquests catalans i catalanes amb Llatinoamèrica tenim textos ficcionals i factuals, originals i traduccions, en format de llibre o a la premsa, i en català, castellà i portuguès. Més encara, al segle XXI s'ha accentuat la circulació de textos i teories sense la deslocalització de les persones. Entre els protagonistes de la circulació d'idees entre Catalunya i Llatinoamèrica hi compten noms reconeguts com Santiago Rusiñol, Josep Carner, Agustí Bartra o Josep Pla, però hi continua havent un reguitzell de trajectòries llatinoamericanes per explorar. Aquest llibre analitza la petjada textual dels catalans a Llatinoamèrica i l'impacte de Llatinoamèrica als textos dels catalans durant els segles XIX i XX des de l'òptica del segle XXI.


ISBN:

9788498839012

La visita i altres narracions

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 116
Formato: 19 x 13,5 cm.
Precio: 10,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Recull dels relats guanyadors del XXII Concurs de Narrativa Literària Mercè Rodoreda, que té com objectiu d?impulsar la participació de les dones en el món literari.


ISBN:

9788416605187

Recordar Cirici

Editorial: Comanegra   Fecha de publicación:    Páginas: 134
Formato: 24 x 17 cm.
Precio: 22,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Alexandre Cirici i Pellicer (1914-1983) és una peça imprescindible del nostre camp cultural, impulsor de la renovació de la crítica i la historiografia artística catalana. Fou cofundador d’EINA, l’any 1967, des d’on va promoure algunes de les sinèrgies crucials de la segona meitat de segle. Aquest llibre vol servir per recordar la transcendència de la seva tasca, presentant documentació inèdita de gran valor per a tots aquells interessats en la nostra història cultural. D’una banda, s’ofereixen els articles de l’exposició commemorativa que es va dedicar al centenari del naixement de l’autor. Per a aquella celebració, els artistes Evru, Jordi Galí, Sílvia Gubern, Àngel Jové i Antoni Llena van proposar una sèrie d’obres instal·lades al jardí i a l’escola, reactivant, amb un esperit inconformista de recerca creativa, el que Cirici havia anomenat “el grup del Maduixer”. D’altra banda, es recull el testimoni d’una sèrie d’artistes, dissenyadors, arquitectes i professors vinculats a EINA que van tenir ocasió de treballar amb Cirici. I, finalment, es divulguen alguns estudis importants sobre les relacions entre Cirici i EINA en uns anys decisius per a tots plegats. Unes relacions que mereixen ser recuperades, reivindicades i dutes a la llum pública.


ISBN:

978-84-9057-286-3

El meu quadern dactivitats +4

Editorial: Estrella Polar   Fecha de publicación:    Páginas: 72
Formato: Rústica
Precio: 7,95
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.


ISBN:

978-8-490-57359-4

LA LLEGENDA DE SANT JORDI AMB TEXTURES

Editorial: ESTRELLA POLAR   Fecha de publicación:    Páginas: 12
Precio: 6,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal