logo paquebote
1 libro encontrado buscando clave: 9788417638726

www.paquebote.com > Todos los libros > Històries, rondalles i llegendes de Mont-roig del Camp «El nostre patrimoni oral (II)»

ISBN:

9788417638726

Històries, rondalles i llegendes de Mont-roig del Camp «El nostre patrimoni oral (II)»

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 60
Formato: , 21 x 21 cm.
Precio: 10,00
Añadir a la cesta

En el primer llibre de llegendes de Mont-roig del Camp, hi vam incloure deu llegendes, les més conegudes del nostre poble. Ara, en aquest nou volum, us convidem a endinsar-vos en el fantàstic món de les rondalles, contes, històries, llegendes? que pertanyen a un patrimoni oral col·lectiu que no podem deixar perdre. En aquests relats, hi trobem les arrels de la cultura del nostre poble, les arrels de la nostra història; els personatges que hi apareixen formen part del nostre passat i els successos reals es transformen en fantasia i una bona dosi d?imaginació.
Fa molt temps, a la vora del foc o en rotllanes a la fresca del carrer, segons l?època, la gent s?asseia amb els parents, els amics o els veïns i sempre hi havia algú disposat a explicar alguna narració amb força salsa i misteri que endolcia les trobades. Aquestes històries sovint tenien el seu origen en algun fet ocorregut al poble. Són relats que reflecteixen la manera de viure dels nostres avantpassats; hi apareixen molts carrers, personatges i llocs del terme: ca la Pubilla Dama, el corral del Manco, la cova del Frare, la font de la Pitja, l?hostal del Gassó?[1-1]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal