logo paquebote
1 libro encontrado buscando clave: 9788413792019

www.paquebote.com > Todos los libros > Exercicis pràctics per estimular la memoria

ISBN:

9788413792019

Exercicis pràctics per estimular la memoria

Editorial: CCS   Fecha de publicación:    Páginas: 204
Formato: Madrid
Precio: 16,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Les queixes subjectives sobre les fallades de memòria són molt habituals en persones grans. Sha demostrat la importància que té exercitar la memòria per tal que aquests oblits quotidians disminueixin o no apareguin mai. Per aquest motiu, actualment, hi ha molts centre on es porten a terme tallers de memòria per a persones grans.
Exercitar les diferents capacitats cognitives ajudarà a evitar i/o frenar la progressió del deteriorament cognitiu en la persona gran i daquesta manera mantenir en forma la memòria.
Exercicis pràctics per estimular la memòria és un llibre fonamentalment pràctic. Consta de 150 exercicis que treballen les diferents capacitats cognitives, començant per activitats senzilles i augmentant-ne el grau de dificultat a mesura que avança el llibre.
Els exercicis són variats i estan pensats de manera que no sigui avorrit fer-los, així sestimula la memòria duna manera divertida i eficaç.
Va dirigit a persones que vulguin entrenar la seva memòria, ja sigui per frenar el deteriorament cognitiu o per evitar-lo. Pot ser autoadministrat o utilitzat per professionals que es dediquen al sector de la tercera edat.[1-1]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2024 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal