logo paquebote
390 libros encontrados buscando editorial: Rosa del Vents

www.paquebote.com > Rosa del Vents

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-17909-17-8

El destí dels herois

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 864
Precio: 23,90
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.


ISBN:

978-84-17909-09-3

Som iguals o no? «Interpretant el feminisme»

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Precio: 16,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Suposo que tot plegat, comença aquí.

Quan el meu embaràs em fa sentir que no som iguals. Quan la meva intuïció em diu que en l'acceptació i en la integració de les diferències, hi pot haver una clau important per fer quallar aquesta revolució feminista del nostre segle que a estones se'm revela tan agressiva. Quan penso que potser cal un feminisme optimista, raonat i raonable. Un feminisme per totes, que sumi, que ens faci lliures...

Perquè, si el futur és de les dones, sobretot ho serà de les dones empàtiques i solidàries. De les que no es cansin mai de fer-se preguntes. De les que no deixin mai de buscar respostes.


ISBN:

978-84-17909-05-5

Al final t'agradaré

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 352
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Una de les escriptores més destacades i hàbils de la narrativa catalana, Maria Mercè Roca ens presenta la seva esperada nova novel·la

La monòtona tranquil·litat dels dies de la Rosó es fa bocins quan l'August torna al cap de trenta anys d'absència. Què vol, aquest home caduc però que conserva encara la perversitat als ulls? I quina intimitat somou la Rosó en veure'l? La visita evoca la memòria d'unes vides fetes d'il·lusions i culpes, de felicitat i dolor, que transcorren des dels anys setanta del segle passat fins als nostres dies, entre Girona i Barcelona, amb el contrapunt dels amics, els amants, la família i dels esdeveniments d'una època que ens ha marcat a tots.

Maria Mercè Roca, una de les escriptores més destacades del panorama literari català, amb innegables dots per a la observació psicològica, dóna vida en aquesta novel·la a uns protagonistes sotmesos a un dilema moral.


ISBN:

978-84-17627-99-7

Ens van robar la joventut «Memòria viva de la lleva del biberó»

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 440
Precio: 19,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.


ISBN:

978-84-17909-87-1

Catalunya: un moment crític

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 224
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.


ISBN:

978-84-17909-57-4

Fauna o amor

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Precio: 13,90
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.


ISBN:

978-84-17909-55-0

Salsa

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Precio: 13,90
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.


ISBN:

978-84-17909-28-4

La teva segona vida comença quan t'adones que només en tens una

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 240
Precio: 8,94
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Cansada de la rutina? Necessites donar ales a la teva vida?

La teva segona vida comença quan descobreixes que només en tens una és un manual de coaching en forma de novel·la que aconseguirà que espantis qualsevol indici d'insatisfacció.

- Segurament pateix una rutinitis aguda.

- Com diu?

- Una rutinitis aguda. És una afecció de l'ànima que cada vegada pateix més gent al món, sobretot a Occident. Els símptomes són gairebé sempre els mateixos: baixa motivació, malenconia crònica, pèrdua de punts de referència, pèrdua de sentit, dificultat per ser feliç malgrat viure en l'opulència, desencant, ensopiment...

- Però... Com ho sap, vostè, tot això?

- Sóc rutinòleg.

- Rutin... què?

La Camille està a les portes de fer quaranta anys quan, de cop i volta, la sorprèn un mar de dubtes. No és que sigui desgraciada, però tampoc se sent realment feliç. Li fa l'efecte que la felicitat se li escapa entre els dits. I si bé és cert que ha aconseguit una feina que li permet una estabilitat econòmica, en realitat no l'apassiona. A casa, la rutina s'ha instal·lat en el seu matrimoni: cap dels dos ja no s'esforça. Pel que fa a la relació amb el seu fill... és més tensa que la corda d'un equilibrista.

Després d'un d'aquells dies especialment catastròfics, la Camille coneix per casualitat en Claude, que es presenta com a rutinòleg professional i li proposa una original teràpia per ajudar-la. Ella no s'ho pensa dues vegades i s'hi entrega en cos i ànima; necessita retrobar el camí cap a la il·lusió i la felicitat. Gràcies a unes sorprenents experiències, tan creatives com reveladores, a poc a poc transformarà la seva vida fins a arribar a fer realitat els seus somnis.

Un fenomen editorial que arrasa a França: La teva segona vida comença quan t'adones que només en tens una s'ha mantingut durant més d'un any ininterrompudament a les llistes de best sellers i ja ha ajudat a més d'1.300.000 lectors a descobrir el camí de la felicitat.

Ressenyes:
«Una d'aquelles novel·les que ajuden a trobar la felicitat, que conviden a l'optimisme. Raphaëlle Giordano ens ensenya a refer la vida i a tornar-la a estimar.»
Madame Figaro

«Una meravellosa novel·la feel good
Marie France

«Cansada dels llibres de creixement personal? Bones notícies: aquest no és un llibre d'autoajuda, és una novel·la. Descobrim la Camille, que ho té tot per ser feliç, però no ho és... Tanmateix, després de provar unes tècniques terapèutiques, tot canvia.»
BIBA

«El llibre més venut del moment és un cant a l'optimisme i a qui busqui la felicitat.»
Cosmopolitan


ISBN:

978-84-17909-22-2

Una sirena a París

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 192
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

TORNARÀS A SOMIAR

Torna el millor Malzieu

ESTIMARÀS L'IMPOSSIBLE

400.000 lectors l'estan esperant

En ple mes de juny, les aigües del Sena pugen per sorpresa i amenacen inundar París. Corren rumors que a la vora dels molls estan desapareixent persones. Però en Gaspard Snow, un músic arruïnat, s'obstina a seguir la pista d'un cant malenconiós fins a la riba del riu, on hi troba una criatura malferida. Sembla increïble, però és cert: és una sirena i es diu Lula.


ISBN:

978-84-17909-20-8

Créixer amb valentia «Un llibre que ajudarà els teus fills a conquerir les seves pors i a desenvolupar el seu potencial»

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 232
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

ELS NENS ACONSEGUEIXEN BRILLAR QUAN SE'LS ASSENYALA EL CAMÍ CAP ALS SEUS TALENTS I SE'LS ALLIBERA DE LES PORS.

«"Soc valent i no ho sabia!", em va dir orgullós l'Eloy, de 7 anys, quan va descobrir fins a quin punt era capaç de fer un munt de coses tot sol, ja que fins en aquell moment les hi havien fet els seus pares. No s'havia imaginat mai que fos capaç de superar una por amb ajuda només de la seva valentia.»

Les emocions poden ser les nostres millors aliades, però també les nostres pitjors enemigues. Conquerir el territori de la por és, probablement, una de les principals missions dels pares.

Educar és una responsabilitat social perquè, algun dia, aquests nois i noies hauran de sortir al món per convertir-lo, si és possible, en un lloc millor. Però per fer-ho, els nostres fills necessitaran valentia, fortalesa, confiança i seguretat. Els estem educant per tal que desenvolupin aquestes habilitats? Si els sobreprotegim, estem fem tot el contrari: augmentar les pors i la dependència i alimentar la baixa autoestima en l'adolescència.

Aquest llibre ofereix consells molt concrets per posar en pràctica l'educació emocional i aconseguir que els nois i noies esdevinguin persones fortes i valentes per afrontar els reptes de la vida amb seguretat i autoestima. Només sabent qui són, què volen i cap a on van podran BRILLAR en el futur.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2019 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal