logo paquebote
631 libros encontrados buscando editorial: Quaderns Crema

www.paquebote.com > Quaderns Crema

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-7727-563-3

Seixanta-un poemes

Editorial: Quaderns Crema   Fecha de publicación:    Páginas: 88
Formato: 21 x 15 cm.
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

978-84-7727-561-9

La pell de la frontera

Editorial: Quaderns Crema   Fecha de publicación:    Páginas: 320
Formato: 21 x 13,1 cm.
Precio: 22,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Els vells camins del Baix Cinca i del Segrià s’han perdut i se n’han obert de nous que continuen per Europa i Àfrica i arriben fins a Romania i Ucraïna, fins a Mali, el Senegal, el Camerun, la Xina i l’Índia. Durant els darrers quaranta anys els rius han canviat el llit i s’han rebaixat les serres. Els arbres arriben de Califòrnia i els homes, de tot arreu. Les direccions i les distàncies són tan diferents que ja no serveixen ni els mapes de sempre ni els mateixos relats: els homes escriuen el seu final mentre, sense poder evitar-ho, esborren el seu començament. A La pell de la frontera hi cap tothom: de fora i de dins, homes del cap dret, homes del cap cot, homes que arriben per quedar-se i homes que es voldrien quedar però que no acaben d’arribar mai. Els protagonistes conten com ha canviat un món que no saben del cert si és seu, que s’acarona i s’esgarrapa. Un món que és seu i nostre.


ISBN:

978-84-7727-562-6

La decadència de la mentida «Un comentari»

Editorial: Quaderns Crema   Fecha de publicación:    Páginas: 80
Formato: Rústica
Precio: 10,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La decadència de la mentida (1898) no és només un dels diàlegs de més abast teòric d’Oscar Wilde, sinó que representa el seu manifest antinaturalista i una contribució tan notable com polèmica, fins i tot avui dia, al debat sobre el valor de l’art. Per Wilde, quan s’exigeix a l’art que renunciï a la bellesa—l’aspiració humana més elevada—per assolir la veritat, se sacrifica una de les capacitats més extraordinàries de l’ésser humà: la de transformar la realitat. Crear significa ordir mentides meravelloses per convertir el món en un lloc digne del nostre esbalaïment. I quan l’Art aconsegueix alliberar-se de les cadenes del realisme, deixa d’imitar la Natura i la Vida i n’esdevé el model.


ISBN:

978-84-7727-544-2

Principis per a la consecució poètica

Editorial: Quaderns Crema   Fecha de publicación:    Páginas: 128
Formato: Rústica
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

¿Quines condicions s’han de satisfer perquè un poema pugui considerar-se reeixit? ¿Dins quin marc i sobre quines bases s’han de determinar aquestes condicions? L’esforç de respondre aquestes preguntes genera l’assaig més llarg i més acabat que Hölderlin va escriure per aclarir-se a si mateix el problema de la complexitat de la creació poètica i situar-lo al lloc que li correspon. Tanmateix, l’abast d’aquestes reflexions desborda els límits de l’obra de Hölderlin i les projecta, per damunt del temps en què van sorgir, fins a l’època en què s’han diluït tots els punts de referència que podien servir de model de la composició artística. El llenguatge en què aquí s’expressa el pensament de Hölderlin assoleix un grau de modulació i de plasticitat tal que produeix una obra d’una modernitat permanent.


ISBN:

978-84-7727-543-5

Impressions incoherents de la meva vida frívola a Barcelona «(Total, res!)»

Editorial: Quaderns Crema   Fecha de publicación:    Páginas: 448
Formato: 21 x 13,1 cm.
Precio: 24,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Les Impressions incoherents són el diari personal d’un jove Eduard Toldrà, iniciat quan el músic tenia catorze anys, moment en què va decidir fer de la música el centre de la seva vida. Sincer i esforçat, hi dibuixa amb precisió la voluntat ferma d’esdevenir un músic professional, amb tots els afanys i sacrificis que aquesta dedicació li pogués comportar. Qui sap si per això prevalen al text una extraordinària força de voluntat i una gran determinació, dedicades a dominar la indolència i la rauxa pròpies de l’adolescent per tal de convertir-se en un músic seriós. A més d’un excepcional testimoni personal i vital, aquest dietari és un retrat únic de la vida musical barcelonina a començaments del segle xx.


ISBN:

978-84-7727-557-2

El rastre blau de les formigues

Editorial: Quaderns Crema   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Formato: 21 x 15 cm.
Precio: 16,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

978-84-7727-572-5

Els pescadors

Editorial: Quaderns Crema   Fecha de publicación:    Páginas: 336
Formato: Rústica
Precio: 22,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Els germans Agwu—Ikenna, Boja, Obembe i Benjamin se senten alliberats des que un trasllat laboral allunya de la llar familiar el seu pare i la ferma disciplina que els imposava. D’amagat de la seva mare, van sovint a pescar al riu Omi-Ala, lloc prohibit i carregat de mals auguris on un dia l’Abulu, l’excèntric oracle de la ciutat, els llança una terrible profecia que pesarà sobre les seves vides com una sentència inexorable i amenaçarà de trencar el fort lligam que els uneix. En aquesta extraordinària novel·la, finalista del premi Man Booker, Obioma teixeix un relat líric i colpidor sobre la lluita contra el destí establint paral·lelismes amb la història recent del seu país; una bellíssima elegia als somnis perduts amb la qual ens convida a reflexionar sobre la possibilitat de la redempció.


ISBN:

978-84-7727-556-5

Spinoza i els gentils / El triomf de la fonètica

Editorial: Quaderns Crema   Fecha de publicación:    Páginas: 128
Formato: 21 x 13,1 cm.
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Poc abans de l’esclat de la Guerra Civil, Martí de Riquer va escriure dues comèdies, Spinoza i els gentils i El triomf de la fonètica. En aquestes obres, l’autor reprèn la tradició d’un humor català lliure i absurd, ple de caricatura i de farsa. A El triomf de la fonètica, els preparatius d’un matrimoni per interès es convertiran en un deliri amb esquimals, una cabra, filòlegs i gent que menja espelmes; mentre que a Spinoza i els gentils un grup de familiars pocavergonyes es volen quedar els diners de la pobra hereva d’un oncle mort que no és veritablement mort. Amb un humor de la corda dels germans Marx, Boris Vian o Ionesco, aquestes dues obres de joventut de Riquer ens fan anar de l’estupor i el somriure a la riallada franca. «Ens trobem davant d’una obra escrita essencialment per instint teatral i bàsicament sostinguda per una cultura sòlida. Es tracta, per tant, d’un veritable exemple de teatre net, sa; recolzat i assegurat sobre una base que fa superar els riscs de carrincloneria, sentimentalisme o grotesc que aquella condició per si sola acostuma a comportar. […] En El triomf de la fonètica hi ha una gran abundància d’imaginació, d’humor, de sàtira, etc., no acumulades avariciosament i capriciosament com perles precioses i fràgils, sinó donades a doll».


ISBN:

978-84-7727-555-8

La neu era bruta

Editorial: Quaderns Crema   Fecha de publicación:    Páginas: 256
Formato: 21 x 13,1 cm.
Precio: 20,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

L’acció d’aquesta novel·la se situa en una casa de cites d’una ciutat europea durant l’ocupació nazi. Al costat de la degradació moral, se’ns hi presenta amb tota la seva cruesa el poder encomanadís i invasor de l’abjecció, així com l’escissió entre la crida de l’abisme i l’aspiració a una puresa ideal. La novel·la ens acabarà revelant un heroi o un boig insensible, que accepta el càstig com un rescat. Simenon no va aconseguir mai com aquí concentrar amb tanta eficàcia una problemàtica moral tan profunda i complexa, entre la ignomínia i la innocència. Efectivament, la neu era bruta…


ISBN:

84-7727-305-7

El perquè de tot plegat

Editorial: Quaderns Crema   Fecha de publicación:    Páginas: 176
Formato: 18 x 12 cm.
Precio: 11,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Els trenta relats que integren aquest recull de Quim Monzó es complementen els uns als altres per formar un tot que ens mostra amb precisió l?eterna incertesa humana. En El perquè de tot plegat els recursos sintètics de Monzó arriben al seu màxim de puresa: aparentment simples i esquemàtics, són una exhibició enèrgica de mestria.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2021 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal