logo paquebote
3029 libros encontrados buscando editorial: Publicacions de l\'Abadia de Montserrat, S.A.

www.paquebote.com > Publicacions de l\'Abadia de Montserrat, S.A.

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788491912682

Les floretes de quatre grans sants: Antoni abat, Martí, Benet, Francesc

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 256
Formato: , 19 x 13,5 cm.
Precio: 20,00
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Aquest llibre vol posar a l'abast del públic no especialitzat l'Evangeli de Marc. Per aquest motiu, l'autor ha volgut situar-se des de la perspectiva de l'evangelista Marc i analitzar la manera com, des de la seva condició de cristià de la segona hora, ha volgut compartir amb els seus lectors la bellesa de l'Evangeli i la força del missatge de Jesucrist. Es tracta d'una història volgudament imaginativa, que se cenyeix, per una banda, als resultats de l'actual investigació bíblica, però, per l'altra, es proposa ser de lectura amena i fàcil. L'anàlisi de com les idees de l'autor del segon Evangeli passen a convertir-se en text, aporta la possibilitat d'una lectura més enllà del verset i del fragment, als quals tan acostumats estam els cristians. Així, la naturalesa del segon Evangeli com a obra literària de categoria, que ha estat capaç de superar l'erosió del temps, mostra la seva unitat interna, revela el pla segons el qual ha estat concebuda i possibilita una aproximació més d'acord amb les intencions de Marc en escriure'l. Esperem que la lectura d'aquest llibre serveixi per estimar més i entendre millor la Bona Nova de Jesucrist, tal com la visqueren els seus primers testimonis.


ISBN:

9788491912729

Llenguatge musical, nivell 2

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Formato: , 28,5 x 22 cm.
Precio: 21,00
Añadir a la cesta

Amb aquest nou llibre de 2n donem continuïtat a la programació del llibre de 1r, que recull les arrels del Mètode Ireneu Segarra, tenint en compte aspectes d'altres corrents pedagògics. Partim de la veu com a instrument principal i és a través de la cançó que desenvolupem el treball musical. Amb aquest objectiu hem mantingut algunes de les cançons populars presents en l'anterior edició, ja que ens sembla important preservar el repertori i el patrimoni tradicional, sense oblidar les cançons d'Ireneu Segarra. També hem tingut la necessitat de crear algunes cançons per tal de treballar característiques rítmiques o tonals noves i, així, enriquir l'experiència d'aprenentatge de l'infant. El llibre està repartit en 8 unitats i a cadascuna hi trobareu: · La presentació d'un instrument i la seva família o context · Una cançó principal a partir de la qual treballem diferents continguts o sabers, a més d'altres cançons que complementen o repassen aquests temes. · Diferents exercicis de ritme, lectura, oïda o escriptura · La presentació d'una dansa de procedències diverses · Algunes propostes d'activitats de moviment corporal o acompanyaments instrumentals simples · Una audició amb la qual es presenta un compositor i una obra musical Al final del llibre hi ha un 'Quadern d'exercicis' amb activitats que complementen cada una de les 8 unitats. I, a més, hi trobareu les indicacions per ballar les danses que es proposen a cada unitat. Desitgem que trobeu en aquest material un suport pedagògic ric, engrescador i valuós, que us permeti crear vivències musicals significatives amb els vostres alumnes.


ISBN:

9788491912712

Llenguatge musical, nivell 1

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Formato: , 28,5 x 22 cm.
Precio: 21,00
Añadir a la cesta

L'estructura de les unitats: cadascuna comença amb la presentació d'un instrument i la seva família, seguida de cançons i exercicis i es tanca cada unitat amb una audició en la qual es presenten alguns detalls de la vida i l'obra d'un compositor. En les unitats set i vuit es fa un repàs de tots els continguts treballats en les anteriors. Els continguts centrals els treballem a partir de la cançó tradicional i popular, amb temàtica i música apropiades al desenvolupament i a la maduresa dels alumnes destinataris d'aquest material. Les melodies adreçades al professorat estan escrites en tonalitats adequades a la veu infantil; les destinades als alumnes per al treball de la lectura i l'escriptura, es presenten amb una tipografia i mida de fàcil lectura i en tonalitat de Do M. Les notes treballades en lectoescriptura són del DO 3 al LA 3, però en la darrera unitat hi incorporem l'escala de Do M, per tal de poder ampliar el repertori amb cançons d'àmbit d'octava i per tenir el context harmònic de les cançons treballades. També proposem el codi de colors de les notes com un recurs més per a reforçar l'aprenentatge del nom i de la situació de les notes al pentagrama. Hem replantejat el 'Quadern d'exercicis' com a resum o ampliació d'activitats de cada unitat, pensades perquè l'alumne pugui treballar amb la mínima intervenció docent, de manera individual o en petits grups de treball. A cada unitat del llibre trobareu un símbol que us referencia a la pàgina del 'Quadern d'exercicis' on practicar els nous elements. Al final del llibre trobareu les indicacions per ballar les danses que es proposen a cada unitat.


ISBN:

9788491912705

El cuineret de Bendinat

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 60
Formato: , 21,5 x 15,8 cm.
Precio: 16,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Pere Nicolau és un petit aprenent de cuiner que entra al servei del rei Jaume I i s'embarca cap a la conquesta de Mallorca. Un dia que el rei estava afamat, li demana que li cuini alguna cosa per menjar. Poc s'imaginava el cuineret les conseqüències que tindrien les sopes especials que va preparar al rei Jaume i com el va ajudar a conquerir un regne al mig del mar. Una aventura emocionant per als nens i nenes a partir de 8 anys!


ISBN:

9788491912699

Una aventura no totalment imprevisible «La meva visió de la ciència i la cultura»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 344
Formato: , 19 x 13 cm.
Precio: 24,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest llibre és un reflex de com l'autor entén la ciència i la cultura; beu de la seva experiència de mig segle com a professor universitari, investigador, gestor de revistes científiques i com a president de la primera institució acadèmica del país, l'Institut d'Estudis Catalans. Hi tracta de l'ensenyament en general i el de la ciència, la recerca científica, la divulgació de la ciència, la ciència i la política i la relació entre la ciència i la cultura. A través d'aquestes pàgines, Joandomènec Ros ens vol transmetre que la ciència forma part de la cultura, i no considerar-ho així ens fa més pobres intel·lectualment. 'La recerca [...] és exploració, joc i reflexió alhora, aplicats a cada punt de l'ordit i de la trama. [...] És una aventura no totalment imprevisible, rara-ment gratuïta i amb una positiva qualitat d'addicció' (Ramon Margalef).


ISBN:

9788491912668

Flos sanctorum o Vides dels sants pares. Volum II-1 «Legenda aurea en català»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 292
Formato: , 22 x 16 cm.
Precio: 30,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La Legenda aurea és una col·lecció de vides de sants i festivitats eclesiàstiques compilada pel frare dominic Jacobus de Voragine en el segle XIII. Va circular per tot Europa en milers de còpies manuscrites i va ser traduïda en diferents llengües. La traducció catalana es conserva en diversos manuscrits datats entre la fi del segle XIII i el XV i en diverses edicions del segle XVI. El còdex N-III-5 conservat a El Escorial és el més antic d'una de les dues branques de la traducció. Aquest tercer volum conté quaranta-un capítols més, des de l'episodi de la trobada de la Vera Creu fins al capítol dels sants Simplici i Faustí. Incorpora, a més, unes quantes vides que Voragine no va incloure en l'obra en llatí, com la de santa Clara, fundadora de l'orde de les Clarisses, o les de sant Antoni framenor, sant Ponç, santa Quitèria i les d'altres sants amb molta tradició en els territoris de parla catalana, com sant Feliu i sant Cugat. Destaquen especialment els capítols dedicats a santes de vida atzarosa, ben atractius des del punt de vista narratiu, com les santes transvestides (santa Marina i santa Teodora) o el de santa Maria Magdalena, la pecadora que va redimir Jesús. No hi manquen sants de gran transcendència en el territori peninsular, com l'apòstol sant Jaume.


ISBN:

978-84-9191-267-5

Política i cultura al país valencià contemporani

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 300
Formato: , 19,5 x 13,5 cm.
Precio: 20,00
Añadir a la cesta

Volum en homenatge a Francesc Pérez i Moragón, editor de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana entre 1994 i 2013, en què es jubilà per raons d’edat. Persona molt estimada per tots els valencians i valencianes que s’han beneficiat de les seues impagables contribucions al coneixement de la nostra història política i cultural del darrer segle i mig. Els textos seleccionats del volum —una tria de l’autor— són només una antologia mínima, de les seues nombroses aportacions a la memòria històrica del país.


ISBN:

9788491912651

Les cultures de les abelles «L'apicultura tradicional a Catalunya»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 192
Formato: , 19,5 x 13,5 cm.
Precio: 17,00
Añadir a la cesta

L'apicultura tradicional ha comptat al nostre país amb un passat mil·lenari. Fins a l'arribada del segle XX, la producció de mel i cera va respondre a necessitats físiques i culturals que varen ajudar a donar personalitat a aquesta pràctica. El conreu de les abelles sempre ha estat un tipus de ramaderia especial, perquè la seva propietat és molt difícil d'individualitzar. D'aquí que la seva explotació -en forma de mel, de cera o d'altres productes menors- s'acompanyés d'altres mostres culturals diferents. Les cultures de les abelles pretén ser un compendi de tots aquests elements culturals, primer de tot des d'un punt de vista de l'explotació, però també des d'un punt de vista exclusivament cultural.


ISBN:

978-84-9191-262-0

La Regla de Taizé

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 84
Precio: 12,00
Añadir a la cesta

'EL GERMÀ ROGER VA COMPRENDRE profundament el cor humà, perquè va confiar-hi i va procurar no jutjar mai, fins i tot en contexts de dificultat i violència extremes. Aquesta comprensió es reflecteix en la Regla, deixant clar que no es tracta d'una proposta per a herois, sinó per a homes que necessitaran un entorn que cal cuidar, que estaran temptats per moltes i variades circumstàncies, que la pregària, els compromisos, la vida de comunitat no són quelcom que s'esdevingui en línia recta, en progressió perfecta, sinó que tot està solcat de llum, però també d'ombres. Tot i aquesta ambigüitat, la pro-posta que fa és profundament optimista, recolzada en la fe que Jesucrist ressuscitat pot transfigurar-nos i posar-nos en el camí clar de l'amor a Déu i al proïsme.' (Del pròleg de Manel Gasch i Hurios, abat de Montserrat.)

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2023 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal