logo paquebote
2791 libros encontrados buscando editorial: Publicacions de l\\\'Abadia de Montserrat, S.A.

www.paquebote.com > Publicacions de l\\\'Abadia de Montserrat, S.A.

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-9191-096-1

El 1918 de J. V. Foix. Cent anys d'una data decisiva

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 100
Formato: Rústica
Precio: 17,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

El 1918 va ser un any decisiu en la vida de molts joves del seu temps. Des de Sarrià, J. V. Foix situa també aquell any, retrospectivament com un moment cabdal, que fins i tot incorpora en el títol de diverses de les seves obres. La Secció de Llengua i Literatura de l’Ateneu Barcelonès -un trampolí cap a la redescoberta i la relectura, sense prejudicis generacionals ni falsos apriorismes-, que coordina Joan Safont, va voler promoure la reflexió sobre el sentit de la data per a Foix i a tal fi va organitzar, amb el suport de la Fundació J. V. Foix, dues sessions dedicades a l’estudi de Catalans de 1918 i del Diari 1918 en les quals van intervenir els especialistes foixians Enric Bou, Jordi Cornudella, Antoni Martí Monterde, Lluís Quintana i Joan Ramon Veny-Mesquida, les intervencions dels quals recull aquest llibre.


ISBN:

9788491910923

OM. Cants i oracions dels monjos budistes

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 280
Formato: , 21 x 15,6 cm.
Precio: 18,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest llibre recull els textos més rellevants que canten a diari els monjos i els laics de les principals tradicions budistes. Expressen una profunda filosofia sobre l'existència i, alhora, una gran devoció pel Buda i el seu Dharma, que és el Camí ensenyat pel mestre per posar fi al sofriment en aquesta mateixa vida, i que els seus fidels, la Sangha, transmeten de mestre a deixeble, de generació en generació. En el món budista, cantar, com meditar, té un mèrit espiritual per a la persona que ho fa: l'allibera de mal karma. Però, de manera altruista, també pot transferir el mèrit assolit a altres éssers com a demostració de no aferrament i compassió. És el sentit místic del cant: tot és un, i aquest un queda unit pel cant. En diferents idiomes, amb diferents cultures, amb diferents ritus, al cap de dos mil cinc-cents anys, Buda, Dharma i Sangha segueix sent el mantra que uneix tots els budistes del món en un cant que sol començar amb l'OM, el so primigeni que va generar el nostre univers. Els ritus, com els cants, són l'expressió d'allò que difícilment pot ser explicat amb discursos.


ISBN:

9788491910817

L'economia de guerra a Sabadell, 1936-1939

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 304
Formato: , 20 x 14,7 cm.
Precio: 24,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest és el tercer treball dedicat a l’estudi de la Guerra Civil i la ciutat de Sabadell. Se centra en les transformacions estructurals de l’economia sabadellenca en aquests anys, en l’evolució de l’activitat productiva i en les conseqüències derivades d’un context de guerra. S’hi tracten els canvis experimentats en la gestió de les empreses locals de diversos sectors i les diferents modalitats que van adoptar. Es posa èmfasi en l’anàlisi de les causes de la irregularitat en l’activitat productiva, amb una clara tendència a la baixa. També s’hi analitzen els problemes generats en l’àmbit de la demanda, amb la pèrdua de mercats i la substitució de productes tradicionals per noves comandes per a satisfer les necessitats de l’exèrcit popular. Així mateix, s’hi estudien els problemes de manca de recursos que va patir la hisenda municipal en un context de conflicte intern per a la consecució de recursos entre les diferents administracions: local, autonòmica i central.


ISBN:

9788491910930

Evangelitzar avui

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Formato: , 18 x 11 cm.
Precio: 13,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest llibre és un complement del mateix autor Viure i ajudar a viure (Gra de Blat, 231). Amb senzillesa i amb sentit pastoral se’ns hi parla de fer camí amb Jesús en temps de dificultats i de sofriment, de la necessitat d’una nova evangelització i de la necessitat de fonamentar la vida sobre els valors veritables, tot fent camí cap a una pregària contemplativa.


ISBN:

9788491910947

El cel a la terra «Reflexions d'un capellà de barri»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Formato: , 19 x 13,5 cm.
Precio: 9,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Les pàgines d’aquest llibre ens submergeixen en la vida d’una parròquia. L’autor reflexiona sobre els reptes de la comunitat: vèncer la rutina i l’avorriment, passar d’una fe ritual a una fe viva i compromesa, trobar un lloc en la societat postmoderna d’avui. Li preocupen els bancs buits i la fredor que es respira en certes litúrgies, però també ens convida a compartir els moments més densos de les celebracions de l’any, o les estones de pregària íntima davant del sagrari. És un llibre escrit per desvetllar la consciència de missió a les comunitats cristianes; una missió que neix d’un amor viscut dia a dia, l’amor d’un Déu «enamorat de l’home» que ens sosté. Els diferents capítols revelen inquietud pastoral i una profunda vida interior. Convida a l’acció i a la contemplació, fent especial èmfasi en el silenci i la intimitat amb Déu.


ISBN:

9788491910909

A la ciutat dels llibres. Quarta sèrie

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 232
Formato: , 19 x 13 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest llibre conté un conjunt de capítols que tracten aspectes molt diversos de la cultura catalana, des del segle XVI fins al XXI. Hi destaquen les pàgines dedicades a l’Acadèmia de la Llengua Catalana –una corporació creada en contra de l’Institut d’Estudis Catalans, especialment de la seva Secció Filològica-- i tota una sèrie de cartes desconegudes relacionades amb grans figures exiliades: Rafael Patxot, Baltasar Samper, Pompeu Fabra, Carles Riba i Joan Coromines, entre molts altres, que ens permeten de conèixer múltiples detalls dels anys de l’exili i de l’època franquista.


ISBN:

9788491910862

Mitologia per a profans. Manual per entendre la tradició clàssica d'Occident

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 300
Formato: , 24 x 17 cm.
Precio: 23,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Avui la mitologia clàssica és ben present en el nostre vocabulari amb expressions com 'la caixa de Pandora', 'sentir cants de sirena', 'caure en braços de Morfeu', 'el taló d,Aquil·les', 'ser un Adonis' o 'viure una odissea'. Mitologia per a profans és un manual per entendre la tradició clàssica d'Occident. El seu autor, Antoni Janer Torrens, filòleg clàssic i periodista, l'ha escrit amb un llenguatge amè i entretingut amb l'objectiu de donar a conèixer el nostre valuós llegat humanístic que desgraciadament perilla en l'actual societat utilitarista. Tots els referents clàssics que inunden les nostres vides quotidianes hi són explicats amb tot luxe de detalls. És un llibre ple de sorpreses, amb pinzellades d'etimologia, antropologia i sociologia del món clàssic.


ISBN:

9788491910893

Montserrat, ahir i avui

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Formato: , 25 x 29 cm.
Precio: 165,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Montserrat ha estat un monestir molt popularitzat a traves de les targetes postals. Posades al mercat per diferents cases editorials, els nombrosos pelegrins, excursionistes, viatgers i visitants del segle passat van promoure amb dedicació i entusiasme la memòria gràfica del lloc enviant arreu aquestes postals impreses amb imatges del santuari i de la muntanya. Què ha canviat en els edificis? Com és ara mateix el paisatge montserratí? Les fotografies actuals realitzades per David Monfil acarades a les postals donen respostes a aquestes preguntes. El fotògraf ha reproduït el mateix indret procurant fer la fotografia amb la mateixa perspectiva que la postal. Quan això ja no era possible, ha buscat una escena al·lusiva. Sempre que ha estat possible hem volgut acompanyar aquestes imatges d'ahir i d'avui amb textos triats de dos viatgers il·lustres: Alexandre de Laborde i Rafael d'Amat, baró de Maldà, i un fragment d'una de les grans Cròni­ques, la del rei Pere el Cerimoniós escrita per ell mateix.


ISBN:

9788491910879

El gat Llampec i el tió

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: , 25 x 22,5 cm.
Precio: 15,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

El llampec és un gat molt juganer i blanc com la neu. Quan arriba l'hivern no té fred i s'ho passa molt bé jugant a l'aire lliure amb els seus amics. Un dia, el seu trineu ensopega amb un tronc molt especial.


ISBN:

9788491910848

Ioga i gestació

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 232
Formato: , 24,5 x 18,5 cm.
Precio: 22,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Gestar una vida és un procés que implica molts canvis en el cos i en la ment. La manera en què acollim un nounat serà de vital importància per al seu desenvolupament en el futur. Aquest llibre ens mostra la utilitat del ioga en moments tan especials de la vida com són la gestació i el part. Per a la dona és essencial preparar-se per donar la benvinguda al nou ésser, i la pràctica del ioga, des de l'experiència i la singularitat de cadascuna, pot ser una contribució decisiva a aquesta preparació. L'esperit i els continguts del llibre estan orientats a una pràctica fàcil i progressiva -alhora que rigorosa- del ioga, sense oblidar les necessitats canviants de la gestació i tenint en compte les dificultats i les contraindicacions que hi poden haver durant l'embaràs. Pas a pas, podràs descobrir els beneficis del ioga en aquest moment tan especial de la vida. EXPERIMENTA L'ENERGIA QUE PRODUEIX LA PRÀCTICA DEL IOGA I APRÈN A CALMAR LA MENT
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal