logo paquebote
3076 libros encontrados buscando editorial: Publicacions de l\'Abadia de Montserrat, S.A.

www.paquebote.com > Publicacions de l\'Abadia de Montserrat, S.A.

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788491912712

Llenguatge musical, nivell 1

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Formato: , 28,5 x 22 cm.
Precio: 21,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

L'estructura de les unitats: cadascuna comença amb la presentació d'un instrument i la seva família, seguida de cançons i exercicis i es tanca cada unitat amb una audició en la qual es presenten alguns detalls de la vida i l'obra d'un compositor. En les unitats set i vuit es fa un repàs de tots els continguts treballats en les anteriors. Els continguts centrals els treballem a partir de la cançó tradicional i popular, amb temàtica i música apropiades al desenvolupament i a la maduresa dels alumnes destinataris d'aquest material. Les melodies adreçades al professorat estan escrites en tonalitats adequades a la veu infantil; les destinades als alumnes per al treball de la lectura i l'escriptura, es presenten amb una tipografia i mida de fàcil lectura i en tonalitat de Do M. Les notes treballades en lectoescriptura són del DO 3 al LA 3, però en la darrera unitat hi incorporem l'escala de Do M, per tal de poder ampliar el repertori amb cançons d'àmbit d'octava i per tenir el context harmònic de les cançons treballades. També proposem el codi de colors de les notes com un recurs més per a reforçar l'aprenentatge del nom i de la situació de les notes al pentagrama. Hem replantejat el 'Quadern d'exercicis' com a resum o ampliació d'activitats de cada unitat, pensades perquè l'alumne pugui treballar amb la mínima intervenció docent, de manera individual o en petits grups de treball. A cada unitat del llibre trobareu un símbol que us referencia a la pàgina del 'Quadern d'exercicis' on practicar els nous elements. Al final del llibre trobareu les indicacions per ballar les danses que es proposen a cada unitat.


ISBN:

9788491912729

Llenguatge musical, nivell 2

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Formato: , 28,5 x 22 cm.
Precio: 21,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Amb aquest nou llibre de 2n donem continuïtat a la programació del llibre de 1r, que recull les arrels del Mètode Ireneu Segarra, tenint en compte aspectes d'altres corrents pedagògics. Partim de la veu com a instrument principal i és a través de la cançó que desenvolupem el treball musical. Amb aquest objectiu hem mantingut algunes de les cançons populars presents en l'anterior edició, ja que ens sembla important preservar el repertori i el patrimoni tradicional, sense oblidar les cançons d'Ireneu Segarra. També hem tingut la necessitat de crear algunes cançons per tal de treballar característiques rítmiques o tonals noves i, així, enriquir l'experiència d'aprenentatge de l'infant. El llibre està repartit en 8 unitats i a cadascuna hi trobareu: · La presentació d'un instrument i la seva família o context · Una cançó principal a partir de la qual treballem diferents continguts o sabers, a més d'altres cançons que complementen o repassen aquests temes. · Diferents exercicis de ritme, lectura, oïda o escriptura · La presentació d'una dansa de procedències diverses · Algunes propostes d'activitats de moviment corporal o acompanyaments instrumentals simples · Una audició amb la qual es presenta un compositor i una obra musical Al final del llibre hi ha un 'Quadern d'exercicis' amb activitats que complementen cada una de les 8 unitats. I, a més, hi trobareu les indicacions per ballar les danses que es proposen a cada unitat. Desitgem que trobeu en aquest material un suport pedagògic ric, engrescador i valuós, que us permeti crear vivències musicals significatives amb els vostres alumnes.


ISBN:

9788491912897

El P. Oriol Diví, monjo de Montserrat (1924-2013)

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 304
Formato: , 19 x 13,5 cm.
Precio: 25,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Heus aquí un home de Déu, un home de pregària com no se'n troben... Tot ell revestit de la humilitat cristiana. Ens ha anat deixant, gairebé sense voler, discretament, moltes pistes per poder-lo recordar i evocar: escrits sobre la seva infantesa, amb una certa ambició literària, però que mai no va publicar; la poesia esparsa, i tota l'obra gràfica, immensa. Però sempre escrits, poesia, dibuixos, gravats, tot, sota la primacia de la vida espiritual intensa, de la pregària, del compliment dels oficis monàstics, de la vocació -primer sacerdotal i ben aviat monàstica-: 'les dues crides al meu llac de Galilea', com diu ell mateix.


ISBN:

978-84-9191-281-1

A punt. Curs de català. Llibre d'exercicis, 6

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 176
Precio: 25,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

A Punt és un mètode d'aprenentatge de català, com a segona llengua, elaborat d'acord amb les directrius del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües: aprendre, ensenyar i avaluar del Consell d'Europa, amb un enfocament basat en l'acció, en el qual la tasca és la unitat essencial per a la programació i l'ensenyament. Una estructura clara i sistemàtica, unes activitats estimulants i variades, i una proposta de tasques finals en cada unitat permeten a l'alumne desenvolupar de manera eficaç i amena la competència comunicativa. Va adreçat a estudiants adolescents i adults de català que viuen tant als territoris de parla catalana com de fora, i fomenta el treball en col·laboració, que obre espais d'interacció i de negociació semblants als que els alumnes poden experimentar fora de l'aula.


ISBN:

9788491912835

Rodari 2.0 «Tècniques creatives per fomentar l'escriptura a casa i a l'aula»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 132
Formato: , 21 x 15 cm.
Precio: 19,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La creativitat ha estat bandejada, sovint, a la vida familiar i a l'escola. Encara es demana forjar persones racionals i es fa de la memorització la base del sistema educatiu. Gianni Rodari, 50 anys enrere, va fer una aportació cabdal amb la Gramàtica de la fantasia. Introducció a l'art d'inventar històries fent del joc, de la curiositat i del gaudi les bases d'una renovació pedagògica i personal. El professor i escriptor expert en Rodari, Jordi Folck, actualitza la Gramàtica facilitant l'impuls creatiu d'infants, joves i adults i convertint-lo en la clau de volta d'una vida plena, apassionada i diversa per fer front als canvis majúsculs als quals ens abocarà aquest segle. Crear, crear-se o, tal vegada, desaparèixer.


ISBN:

9788491912859

L’aventura de recollir aquelles velles i extraordinàries cançons

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 232
Formato: , 21,5 x 14 cm.
Precio: 25,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

En aquest llibre hi trobareu una selecció de fragments d'algunes de les memòries escrites pels caçadors de cançons, els homes i dones que recollien cançons per a l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya. La prosa poètica tan sentida de Palmira Jaquetti, l'entusiasme i l'erudició de Joan Tomàs, el rigor metòdic de Baltasar Samper, el zel descriptiu i acurat de Joan Amades... Una barreja de literatura de viatges, reflexions musicals i descripció de personatges, paisatges i maneres de viure.


ISBN:

9788491912750

Pètals, màgia i superxou!

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 84
Formato: , 20,7 x 14,2 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

El Leo és un jove aspirant a mag que està a punt de tirar la tovallola, perquè els espectacles que fa al carrer no tenen l'èxit que voldria. Però quan la Tamina apareix a la seva vida per art de màgia, es convencen mútuament que en algun lloc del món hi ha d'haver amagades llànties amb un geni dins, catifes voladores, varetes o pólvores màgiques, amb les quals podrien fer realitat els seus desitjos.


ISBN:

9788491912842

Primera lliçó sobre el teatre

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 176
Formato: , 19 x 13 cm.
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Primera lliçó sobre el teatre és una aproximació a l'art teatral des de la concepció d'aquest com a text i com a espectacle. En aquest sentit, ofereix un recorregut pels elements bàsics de l'escriptura i de l'escenificació teatrals, així com pels diferents components de la ficció que podem trobar en totes dues manifestacions. A més, en la part final d'aquest volum es presenta un model d'anàlisi de la literatura dramàtica.


ISBN:

9788491912804

A punt. Curs de català. Llibre de l'alumne, 6

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Formato: , 28 x 22 cm.
Precio: 32,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

A Punt és un mètode d'aprenentatge de català, com a segona llengua, elaborat d'acord amb les directrius del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües: aprendre, ensenyar i avaluar del Consell d'Europa, amb un enfocament basat en l'acció, en el qual la tasca és la unitat essencial per a la programació i l'ensenyament. Una estructura clara i sistemàtica, unes activitats estimulants i variades, i una proposta de tasques finals en cada unitat permeten a l'alumne desenvolupar de manera eficaç i amena la competència comunicativa. Va adreçat a estudiants adolescents i adults de català que viuen tant als territoris de parla catalana com de fora, i fomenta el treball en col·laboració, que obre espais d'interacció i de negociació semblants als que els alumnes poden experimentar fora de l'aula.


ISBN:

9788491912798

Els verbs velaritzats del català «Una perspectiva diacrònica»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 260
Formato: , 19,5 x 13,5 cm.
Precio: 20,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Partint d'un corpus format per obres catalanes que abasten del segle XIII al XIX, s'analitza el procés de formació de la classe de verbs velaritzats de la segona conjugació del català. Aquesta classe es caracteritza per l'aparició sistemàtica, en determinats punts del paradigma, de l'element /g/, en verbs com beure o dir, o de /sk/, en verbs com nàixer o viure. La distribució de la consonant velar, però, no ha estat sempre tan recurrent com ho és actualment, sinó que és producte d'una sèrie de canvis diacrònics. En aquest estudi, a través dels principis de naturalitat i de la noció de morfoma, es pretén donar compte del procés de velarització del morfoma L (format per la pri-mera persona del present d'indicatiu i pel present de subjuntiu), del morfoma pita (constituït pel pas-sat simple, l'antic condicional en -ra i l'imperfet de subjuntiu) i dels participis de diverses classes ver-bals del català. Per tal de justi?car la propagació de la velar a contextos en què inicialment no era pròpia, es fa servir el concepte d'exaptació, una mena de reanàlisi no previsible per la gramàtica; així, la consonant velar, que originàriament era un marcador de perfet, es va reciclar com un marcador de classe verbal, amb un ús molt més ampli del que tenia inicialment.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2024 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal