logo paquebote
555 libros encontrados buscando editorial: Onada Edicions SL

www.paquebote.com > Onada Edicions SL

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788415896111

Un cabdell de fil màgic «A Magic Ball of Yarn»

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 48
Formato: 21 x 21 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Tot comença en una festa d’aniversari, quan a la nostra protagonista li regalen un cabdell de fil. Sembla un obsequi insignificant, però, temps a venir, li serà molt útil, perquè li permetrà estrènyer lligams amb la natura, amb els amics, amb la família i amb tot allò que s’estima a la vida i la fa feliç.
Un cabdell de fil màgic és un relat tendre ple de màgia i bons desitjos, que repassa les estacions de l’any, les festes tradicionals, els sentiments i alguns costums ben nostres, mentre es va teixint la història individual de cadascú.


ISBN:

978-84-15221-98-2

Sobre el caballito de madera

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 304
Formato: 24 x 14,8 cm.
Precio: 18,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Imagínate que tu vida es una novela y que tú eres el protagonista… ¿Qué sería más interesante de leer: que te quedaras donde estás o fueras detrás de tus sueños? Cuando Andrea, una aspirante a escritora de treinta años, ha repetido 6.048 veces “Gracias por llamar a Casa de Apuestas Bodog. Mi nombre es Andrea. ¿Me puede dar su número de cuenta, por favor?” en su trabajo como telefonista, se da cuenta de que está atrapada en la novela equivocada y que está protagonizando una historia que no le gusta. Así, una tarde lluviosa decide escaparse de las páginas monótonas del libro y marcharse de viaje a Europa. No tiene un plan definido. Lo único que sabe es que irá a buscar al protagonista que quiere para su novela personal: un chico español, a quien dejó en el andén de una estación de trenes hace siete años y de quien no ha vuelto a saber nada. Por lo demás, todo será aleatorio, desestructurado, espontáneo… dadaísta. Se subirá en un caballito de madera que no la llevará a ningún sitio, pero sí a escribir su novela como ella quiere y a vivir la vida, que no es más que disfrutar el paso del tiempo.


ISBN:

9788415221852

Biografies de Tarragona «Volum III»

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 120
Formato: 34 x 24 cm.
Precio: 25,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La tercera part de la completa sèrie Biografies de Tarragona ofereix la síntesi biogràfica, per ordre alfabètic, d’aquelles personalitats de qualsevol època, nascudes abans de 1950 o nascudes després però ja traspassades, residents, censades, amb casa parada, o molt vinculades amb Tarragona, que hagin destacat en algun aspecte, activitat, art o esdeveniment, que gaudeixin d’un ressò popular i siguin -o hagin estat- mereixedores de la consideració dels seus coetanis o de les generacions posteriors. També s’hi inclouen llinatges i famílies destacades. El projecte engloba tota mena de col·laboradors de reconeguda trajectòria: acadèmics (professors d’IES i de la URV), arxivers, bibliotecaris, hemerotecaris, llicenciats en Història o en Art, Geografia, Literatura; també intel·lectuals, esportistes, dinamitzadors culturals, publicistes i d’altres. Els coordinadors de l’obra són Manel Güell, arxiver de l’Arxiu Històric de la Diputació de Tarragona, i Salvador-J. Rovira i Gómez, professor emèrit de la URV. És una posada al dia que, a més de reunir, també actualitza, amplia i corregeix tot el material bibliogràfic concernent als personatges rellevants de Tarragona.


ISBN:

978-84-15896-03-6

Imprecisiones de ser

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: 21 x 14,8 cm.
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Imprecisiones de ser está formado por un conjunto de poemas en su mayoría breves, dispuestos arbitrariamente sobre los espacios del papel, y sin un orden lógico de enumeración; tal vez siguiendo el camino que el título propone, el poemario se va diciendo bajo una dinámica esencialmente libre.
La obra entrecruza estilos y formas poéticas que han inquietado al autor, sin reparar en una coherencia estilística. En Imprecisiones de ser se combinan la intención de una poesía de corte oriental tomada de los tradicionales haikus, un tono contemplativo alejado de la grandilocuencia y el abuso del lenguaje, y el ambiente surrealista como una postura irracional y fantasiosa frente a la realidad.


ISBN:

978-84-15896-00-5

Paraules menudes

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: 99
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

L’aventura d’iniciar la creació d’una nova vida és un espai emocional i real alhora, que solament el pot glossar la dona. Solament la dona embarassada pot donar raó de les emocions, de les esperances, dels somnis i de l’estima total envers la vida que fa camí entre la sang i els òrgans femenins. No obstant això, l’autor ha gosat endinsar-se en l’ànima d’un dona embarassada a fi de captar la meravella que suposa el fet de portar al món una nova vida. I un cop passat el miracle ha fet aquest poemari de reflexions i maduracions usant paraules menudes, però grans i potents alhora. En la primera part, la mare parla i parla perquè sap que una vida es transforma lentament dins l’oasi matern. Sí, una nova vida que escolta, que sent les paraules. I que fa festa perquè les entén. En la segona part, i una volta arribat el nounat al País de la Vida, segueixen les paraules de la mare amb el miracle que hi ha al braç. I dirà al fill: “Si abans de nàixer hi havia dues vides, la meua i la teua, ara també n’hi ha dues de vides, la teua i la meua”


ISBN:

978-84-15896-09-8

Després del silenci

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 232
Formato: 20 x 12 cm.
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Joan Queralt tracta de trobar resposta a un conjunt de preguntes que no ha pogut contestar des que tenia catorze anys. Qui era en realitat la mare? Per què el pare fugí de casa? Per què l’avi Mateu Font mai no pogué acceptar la presència del seu progenitor? Quins secrets envoltaren durant tant de temps la família? Joan Queralt descobrirà que alguns dels interrogants s’enfonsen en els anys immediatament anteriors a la Guerra Civil, en uns moments crítics de la Història. Però, encara li queden moltes altres preguntes que s’aniran desvelant al llarg d’una narració plena de sorpreses fins a arribar a l’origen del mateix protagonista.


ISBN:

978-84-15221-99-9

El vers de l'esclau

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 72
Formato: 21 x 14,8 cm.
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La poesia no obliga a res. És el terreny més lliure del lliure mapa de la literatura i, malgrat tot, el que acull més fracassos per als autors (per perfecte que sigui un poema mai no hi aconsegueixes dir allò que volies) i per als lectors (com decidir, entre el que llegim i allò que l’autor havia previst per a nosaltres?).
El lema de Carl Sandburg, «Poemes senzills per a gent senzilla», és tan impossible com inevitable. Cadascú l’entendrà a la seva, perquè el que volem dir sempre és senzill, per a nosaltres, que ho sabem, però saber-ho no ens atorga cap garantia en el moment de posar-ho al paper o d’atorgar-li veu. Intuïm, pels mots que hem llegit en la poesia que ens agrada i ens colpeja, que alguns aconsegueixen acostar-se al propòsit d’escriure allò que volien dir, o signes que, després de l’esforç, són millors que el que hi havia a l’origen, i per això provam de dir la nostra, el que ens passa pel cap o pel cor, sabent també que mai no hi haurà en tots els nostres escrits ni una mínima part de la veritat que hi ha en els consells que els pediatres donen a les mares o els pescadors als companys de viatge. Tant se val, nosaltres continuam, certs que el món continua girant pel treball dels pediatres i dels pescadors, i agraint-los la tasca.


ISBN:

978-84-15896-04-3

Sí, podem?

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 216
Formato: 23 x 15 cm.
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Marta, després de separar-se, comença una nova vida amb Alba, la seva filla de cinc anys, i Roger, un traductor una mica bohemi. És una noia que té ganes de canviar el món, per això s’implica en diverses plataformes socials. Fèlix, el seu oncle, a qui una desgràcia familiar li marcarà la vida per sempre, també en té ganes, i compta amb l’avantatge de poder aportar el seu granet de sorra des de dins del sistema, perquè és diputat a Madrid. A mesura que la novel·la avança, els dos es troben en la contradicció de pretendre grans canvis socials però, alhora, comprovar que els petits canvis de la nostra vida quotidiana sovint resulten complicats. La irrupció d’un tercer personatge, Aleix, cosí de Marta i fill de Fèlix, que exerceix com a mestre interí de la canalla d’un circ, pot fer canviar el rumb de la trama de la novel·la, perquè es capfica en assumptes tèrbols. Un estil senzill, agilitat, substància, diàlegs potents i emoció són els ingredients de Sí, podem?, per això el jurat del premi Llorenç Villalonga de novel·la va destacar que “és una obra on els personatges prodiguen emocions, suggestions, silencis i delers atrapats entre les ganes de canviar el món i la incapacitat per millorar les seves pròpies vides”.


ISBN:

9788415221364

La vida tortosina (1939-1979)

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 672
Formato: 29 x 19 cm.
Precio: 80,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días


ISBN:

9788415221371

La vida tortosina (1939-1979) «Volum II»

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 352
Formato: 29 x 19 cm.
Precio: 39,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal