logo paquebote
555 libros encontrados buscando editorial: Onada Edicions SL

www.paquebote.com > Onada Edicions SL

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-16505-29-6

El mar de les ombres

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Formato: 20 x 12 cm.
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

El Miquel té moltes ganes de viure, però l’obliguen a anar a la Guerra del Marroc. Som a l’estiu de 1909 i gràcies a l’Alba s’embarca en el Reina Maria Cristina, un vaixell que fa el trajecte Barcelona- Buenos Aires. Quan és a bord vol matar-lo el Kraus, un col·laborador de l’exèrcit amb un passat ple de víctimes innocents. Atrapada entre els límits físics de la nau i mentre es produeixen diversos assassinats, la vida del Miquel corre cada vegada més perill. Sort en tindrà, de la complicitat d’un mariner, de l’Alba i del seu avi cec, el Vicenç Brunet, un capità retirat de la Companyia Transatlàntica. Però la travessia dura més d’un mes i el Kraus, també amagat entre la tripulació, no s’aturarà fins que aconsegueixi el seu propòsit.


ISBN:

9788416505142

El tren i la torre

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 80
Formato: 15 x 21 cm.
Precio: 13,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

En aquest poemari podem descobrir un viatge, un viatge interior, sobre les rutes dels sentits, de l’amor íntim i apassionat, de les impossibilitats i les possibilitats que ofereix aquest sentiment com a motor de l’existència, sempre amarat amb una subtil sensualitat. Amb aquesta obra, Alexandre Navarro mostra el millor ofici d’un poeta en plena maduresa creativa i recupera, una vegada més, les raons que fan de la poesia aquell lloc on sempre tornem per descobrir la veritat.


ISBN:

978-84-16505-07-4

Simfonia per a set veus

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Formato: 21 x 15 cm.
Precio: 13,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Amb Simfonia per a set veus ens endinsem en un espai on la poesia pren vida. El poemari ens transporta a un lloc on la música dibuixa els passos d’un esdevenir que nota a nota va construint el tot plegat d’un pensament que habita la nostra existència. Música, poesia i filosofia s’entrecreuen en un camí per a començar a contar un relat. Una història que va despertant els sentiments a través del retrobament d’un etern retorn que configura l’acció.


ISBN:

9788415896876

Entre la serra i la mar

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 40
Formato: 21 x 21 cm.
Precio: 10,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Bàrbara i Jaume ens apropen a les tradicions i els racons bonics dels pobles de la comarca del Montsià. Amb només deu anys, ens ensenyaran l’important que és cuidar dels tresors que té la nostra cultura (tradicions, paisatges, parlar propi…). El seu missatge per a tots vosaltres és que amb respecte tot dura més, amb amor res és impossible i amb amics tot és més divertit. En aquesta aventura Bàrbara i Jaume estan molt afaenats. Han visitat un municipi carregat de curiositats. En companyia de la seua amiga Roser, fan un viatge al passat iber, descobreixen carrers divertits, tasten les clementines, aprenen un ball tradicional i arriben fins a la vora de la mar. On deuen trobar-se?


ISBN:

9788415896722

Celebració

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 72
Formato: 21 x 15 cm.
Precio: 13,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Celebració és un poema únic, una única celebració vital que ens arriba com un recull independent de trenta-tres poemes, on el poeta celebra o canta amb un llenguatge senzill i acuradament líric tot allò que ha marcat i marca la seua realitat personal. El poemari esdevé un cant a la vida, a la poesia, al misteri, a la llum, a l’estima… en una paraula: a la bellesa. Una bellesa que brolla a la besllum de la natura i l’ésser humà i que no sempre desxifrem. Però Celebració també ens mostra la dificultat de viure plenament, i és justament aquí, on surt i es fa palesa la condició humana, amb els seus anhels i els seus silencis, mai allunyada d’un camí de fracàs. Poemari escrit quasi a dues veus, el poeta i un heterònom — sempre hi ha algú o alguna avinentesa que ens revela i mostra la senda a seguir—, amb un cert ressò de caràcter litúrgic que no deixa de ser una poètica d’afer i de vida.


ISBN:

9788415896784

Catálogo de matasellos y marcas de la presencia española en el Ártico y Antártico

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 56
Formato: 29,7 x 21 cm.
Precio: 10,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

En el año del vigésimo aniversario de la fundación de la Sociedad Española de Filatelia Polar (1993), y coincidiendo con la celebración del XXV aniversario de la creación de la Base Antártica Española “Juan Carlos I” 1988-2013, nace la necesidad de confeccionar un catálogo dedicado a reflejar los matasellos y marcas habidos relacionados con la presencia española en el Ártico y Antártico. Iniciados en el trabajo de estudio e investigación, contando con la ayuda de coleccionistas filatélicos polares, procedimos a la ardua tarea de confección del primer catálogo español de temática polar. Con la confección y posterior publicación del catálogo, pretendemos efectuar nuestra modesta aportación al estudio e investigación de la historia postal y filatélica relacionada con la presencia española en los dos polos.


ISBN:

9788415896302

Viaje alrededor de 750 palabras

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 384
Formato: 23,5 x 15 cm.
Precio: 20,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

¿Se puede reflejar una parte de la realidad en un folio? ¿Cabe un mundo personal alrededor de 750 palabras? ¿Son suficientes o necesitamos ocupar varias páginas para expresar una mirada, una sensación o un recuerdo? Durante casi tres años el autor tuvo la manía de anotar meras divagaciones, de intentar apresar sensaciones que percibía, y también de fabular pequeñas historietas que imaginaba y las publicó en un semanario de Benicarló. Anuncios, ficciones, recuerdos de la infancia, evocaciones perdidas, múltiples retazos que reflejan un amplio abanico de miradas, forman parte del itinerario de este libro. La ironía es un arma poderosa que podemos utilizarla para sostener nuestra precaria existencia y no cogerse las cosas a la tremenda, nos sugiere el libro. También hay momentos cálidos, tiernos, múltiples ensoñaciones, sentimientos que se evaporaron y hasta ramalazos poéticos. Es una invitación para iniciar un viaje lleno de incertidumbres, de búsquedas y también de alegrías, que vale la pena aventurarse, si uno desea encontrarse con un destino que ni siquiera había sospechado.


ISBN:

9788415896401

¿Teoría de la Educación o Educación de la Teoría?

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 88
Formato: 24 x 17 cm.
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

El campo de la educación ha contado con diferentes opiniones respecto del valor que la teoría ha tenido para la práctica y sobre la relación teoría-práctica. Aspectos como qué características debe tener la teoría, quién o qué genera conocimiento teórico en educación y cuál es el conocimiento más válido para la práctica son la base de cuestiones que han generado debates interminables en la Pedagogía. El libro presenta la Teoría de la Educación como un saber vertebrador y “aplicable” en el día a día del profesorado y cuyo objetivo es la aportación de ideas que ayuden a mejorar la acción educativa. Esto implica aceptar que, en educación, la teoría tiene una vertiente normativa desde una justificación científico-tecnológica, relacionándose, por lo tanto, el concepto de teoría al de tecnología. Por último, el libro justifica que la educación del futuro pasa por el impulso de los medios de comunicación y tecnológicos, entendidos no como un fin en sí mismos sino como herramientas pedagógicas efectivas para facilitar el proceso de enseñanza-aprendizaje de un alumnado que, cuando sale de las aulas, vive inmerso en plena galaxia digital.


ISBN:

978-84-15896-34-0

Estellés, de mà en mà «Antologia»

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Formato: 20 x 13 cm.
Precio: 14,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Us proposem un viatge per l’apassionat i apassionant univers estellesià.
Un univers concret i precís, dolç, amarg, alegre, tràgic, divertit, dramàtic,
sorneguer, culte, malparlat… Estellés, entre paraules tendres i paraules
obscenes, acarona, colpeix, grata, arrapa… Estellés ens conta històries
comptant les síl·labes, sense comptar-les, cantant cançons… Estellés s’estima
molt la vida i se l’estima amb el seu nom petit sempre en minúscula.


ISBN:

9788415896128

Pista Hitz, la mirada d’un enginyer

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Formato: 23 x 22 cm.
Precio: 15,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

L’enginyer suís Karl Stefan “Pista” Hitz va treballar durant les obres de la construcció del Carrilet, el célebre ferrocarril ebrenc, entre 1925 i 1926. En aquesta estada pel Delta va dur a terme tota una série de fotografies, moltes d’elles relacionades amb la seua ocupació, però també s’hi va fixar en les persones, els habitatges, els pobles i els paisatges de les Terres de l’Ebre.
A l’any 2011, l’Arxiu Comarcal del Baix Ebre va adquirir diverses col·leccions fotogràfiques a una llibreria de vell de Barcelona. La tasca de l’Arxiu ebrenc va fer possible la identificació de l’autoria i la descripció d’aquestes imatges que ja formen part de la història del territori.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal