logo paquebote
555 libros encontrados buscando editorial: Onada Edicions SL

www.paquebote.com > Onada Edicions SL

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788416505685

Famílies tradicionals de Benicarló. Volum II «Quaranta renoms»

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 320
Formato: 29,7 x 21 cm.
Precio: 25,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Els renoms de veïns i veïnes de Benicarló formen part de la nostra cultura com a poble, formen part de la riquesa lingüística i creativa i són una part fonamental de la memòria col·lectiva de la societat. I és que cada renom particularitza algun tret característic de la persona a la qual es refereix. En efecte, els renoms els han construït tenint en compte els vicis, els defectes, els llocs de procedència, els oficis, el comportament social, l’aspecte físic, els costums, la relació amb el medi ambient, la situació econòmica, etc. I totes aquestes característiques són les que han distingit i distingeixen encara el nostre corpus social, la nostra llei de vida. Els renoms ens diuen com érem, com actuàvem, com vivíem… Els renoms ens fan ser més poble i, millor encara, els renoms ens fan ser poble. I per aquestes raons som el que som i les raons perquè som com som. Es perden els renoms a la nostra societat. I a gran velocitat. Cada volta s’escolten menys renoms a excepció de casos rars que cal lloar amb determinació.


ISBN:

978-84-16505-87-6

Antologia de Joan Fuster

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 141
Formato: Bolsillo
Precio: 11,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Si Fuster és un dels assagistes europeus més important del segle xx, per què no l’hauríem d’aprofitar al màxim? Fuster ens farà gaudir d’una prosa deliciosa alhora que ens obrirà la ment a preguntar-nos el perquè de tantes coses. Això ja serviria per a qualsevol ciutadà europeu que s’endinsara en la lectura de Fuster. Com a catalans, i especialment com a valencians, a més a més, ens posa davant de l’espill i ens dóna l’oportunitat de comprovar que els temes tractats, els grans temes, segueixen exactament igual de vius. No han perdut ni un gram d’actualitat. L’any 2017 farà 95 anys del naixement de Joan Fuster, 55 de la publicació de Nosaltres, els valencians i 25 de la seua mort. És, segurament, la figura més emblemàtica de la renovació cultural del País Valencià i segurament, també, l’assagista més destacat de la literatura catalana. Els valencians ens actualitzem intel·lectualment com a poble i entrem en la modernitat a partir de Joan Fuster.


ISBN:

978-84-16505-86-9

El cas Peníscola

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 224
Formato: 20 x 12 cm.
Precio: 11,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La inspectora dels Mossos d’Esquadra Anna Recasens sabia que el xicot de la seua filla havia quedat orfe de mare quan tenia tres anys. El que no li havia dit ningú és que Roser, la qui hauria estat la seua consogra, havia mort assassinada. Mai no s’ha sabut qui en va ser el culpable. En un període de la seua vida en què ho està passant molt malament, Anna s’assabenta d’aquest cas no resolt i decideix investigar el crim, ocorregut divuit anys arrere. Haurà de fer el seu treball d’una manera no oficial, ja que els fets van ocórrer fora de la seua jurisdicció, però aquest aspecte no la deté. Amb l’ajuda de personatges tan entranyables com el carter Andreu Mut i el mestre Jaume Coll, la inspectora Recasens descobrirà que, a pesar del caràcter tan dolç i la bellesa de Roser, o precisament a causa d’açò, els sospitosos d’haver-la assassinada en són més d’un. Qui va ser? Un home, una dona, una parella… I per què? Per amor, per gelosia, per motius econòmics, perquè sabia més del compte…?


ISBN:

978-84-16505-65-4

Trons d'avís «Encesa en flama»

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 328
Formato: 23,5 x 15 cm.
Precio: 17,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

A la localitat de Beniana ja s’han posat en marxa els preparatius per a la celebració del centenari de les falles de la ciutat. Tots s’han bolcat en l’esdeveniment que tindrà el moment culminant arribades les pròximes festes de Sant Josep, i per commemorar un aniversari tan rellevant l’Ajuntament no ha escatimat en esforços. Quan per primera vegada en la història es decideix de manera extraordinària plantar falles a la plaça major de la vila, l’alcaldessa encomana el monument principal a l’emblemàtic Pasqual Galves Pasqualet, veí del municipi i tot un referent viu de l’art efímer. Considerat un dels artistes fallers més importants de tots els temps, Pasqualet, de vuitanta anys, accepta el repte de capitanejar l’ambiciós projecte. L’artista es rodejarà d’un bon equip de col·laboradors amb la missió de fer realitat les expectatives generades en un poble faller que li professa autèntica devoció. Un ventall de personalitats representatives de la història fallera de Beniana protagonitzaran immersions al passat mentre al present, ara com abans, el calendari fa avançar la festa de la mà dels rituals i les malvestats, amb els matisos de tots els colors que l’acompanyen mentre aquesta es va fent més gran.


ISBN:

9788416505661

Joan Sorlí, la força de l’espontaneïtat

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Formato: 21 x 21 cm.
Precio: 15,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Col·lecció de monografies de fotògrafs, professionals o afeccionats, que ens han deixat imatges de valor documental sobre Tortosa i les Terres de l’Ebre. Volum dedicat al fotògraf d’Ulldecona Joan Sorlí.


ISBN:

9788416505739

El cagatió de Muniatto

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 24
Formato: 16 x 16 cm.
Precio: 4,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

“Sóc Muniatto, m’agrada resoldre els problemes de manera divertida i imaginativa.” Així se’ns presenta aquest xiquet, qui viu un bon grapat d’aventures. Totes elles serveixen perquè els joves lectors, a partir de 3 anys, treballen la imaginació i el dret a la diferència. Una col·lecció de contes que es basa en l’autèntic pallasso Muniatto. En aquesta aventura, Muniatto i la seua família es disposen a passar les festes de Nadal amb un màgic amic: el Cagatió.


ISBN:

9788416505746

Muniatto i la cucafera «Muniatto and the Cucafera»

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 24
Formato: 16 x 16 cm.
Precio: 5,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

“Sóc Muniatto, m’agrada resoldre els problemes de manera divertida i imaginativa.” Així se’ns presenta aquest xiquet, qui viu un bon grapat d’aventures. Totes elles serveixen perquè els joves lectors, a partir de 3 anys, treballen la imaginació i el dret a la diferència. Una col·lecció de contes que es basa en l’autèntic pallasso Muniatto. En aquesta aventura, Muniatto coneixerà un ésser fantàstic de les Terres de l’Ebre: la Cucafera.


ISBN:

9788416505630

La maleta de l'avi

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 48
Formato: 21 x 21 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

«L’avi ha canviat molt. La seua memòria és un canvi de mar, una onada, un vaixell que no sap on va.»
Hi pot haver res pitjor per a un avi que oblidar la seua néta? Marianna, tan petita, sap que unes paraules amables poden transformar el dolor de la confusió en una abraçada o un somriure.


ISBN:

978-84-16505-64-7

La maleta del abuelo

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 48
Formato: 21 x 21 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

«El abuelo ha cambiado mucho. Su memoria es un cambio de mar, una ola, un barco que no sabe a dónde va. » Puede haber nada peor para un abuelo que olvidar su nieta? Mariana, tan pequeña, sabe que unas palabras amables pueden transformar el dolor de la confusión en un abrazo o una sonrisa.


ISBN:

978-84-16505-28-9

No és la derrota, sinó el vent

Editorial: Onada Edicions SL   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Formato: 20 x 12 cm.
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Us heu trobat mai un mitjó tirat al mig del carrer? Us heu preguntat qui, com o per què? Voldríeu saber qui i per què algú el pot plegar? L’autor d’aquest llibre sí, i s’ha fet tantes preguntes al seu voltant, i s’ha donat tantes respostes, que ha escrit trenta-cinc contes per buscar alguna explicació possible. El vent, un gat i un gos que lluiten, una parella que discuteix, un pirata coix, una fada en pràctiques, un moixó enginyós… són personatges que habiten el recull. Un exercici per mirar el món amb altres ulls, per qüestionar-nos allò que ens envolta, per posar-nos a la pell de l’altre i, per tant, per estimar. Si amb les propostes de l’autor no en teniu prou, podeu inventar- ne més.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal