logo paquebote
14481 libros encontrados buscando editorial: Mon

www.paquebote.com > Mon

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788434223134

Atles bàsic d'Anatomia

Editorial: Parramón   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Formato: Rústica, 27,5 x 21 cm.
Precio: 13,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

L'objectiu d'aquesta obra és proporcionar al lector, tant per a l'escolar com para el que realitza una consulta esporàdica, un repertori anatòmic del cos humà complet, de gran claredat i precisió, acompanyat d'unes breus notes de fisiologia que fan més comprensibles els conceptes i funcionament de l'organisme. Una introducció sobre els aspectes generals del cos, i un detallat índex alfabètic de matèries, incrementen el valor pràctic i didàctic d'aquest excepcional volum.


ISBN:

978-84-8353-975-0

Volviedo al Evangelio

Editorial: Monte Carmelo   Fecha de publicación:    Páginas: 421
Precio: 17,00
Añadir a la cesta

Jesús es la Palabra de Dios. La palabra se hace oír cuando Él introduce sus dedos en los oídos del sordo y se transmite cuando Él toca la lengua con su propia saliva (Mc 7,33). Las reflexiones que propone el autor nos invitan a abrir nuestros ojos a la luz divina. Pero voluntariamente se fijan en el barro que cubre nuestros ojos. En cada momento de nuestra vida es preciso volver al Evangelio. En él nos espera el que es la Palabra de Dios. Y en él encontramos las palabras balbucientes de nuestros hermanos. Volver a reflexionar sobre algunos textos de los cuatro evangelios puede ayudarnos a preparar una reflexión sobre la liturgia dominical o un momento de oración en medio del bullicio y la prisa de cada día.


ISBN:

978-84-8353-978-1

Celebremos a María «Reflexiones sobre el Leccionario de la Virgen María»

Editorial: Monte Carmelo   Fecha de publicación:    Páginas: 226
Precio: 18,00
Añadir a la cesta

La cercanía que María tiene con la Palabra de Dios hace que su figura entrañable ocupe un lugar central en la liturgia de la Iglesia. Ella no es el centro, sino Jesucristo y su Palabra. Pero ella nos conduce a él, nos lleva a su Palabra y nos enseña a vivirla. Celebrar a María en la liturgia es celebrar la obra salvadora de Dios en ella. El libro se acerca a la Colección de misas de la Bienaventurada Virgen María, que constituyen una riqueza singular de la vida litúrgica de la Iglesia. En ellas descubrimos a María como mujer creyente, tan acorde con la sensibilidad de la Iglesia en estos tiempos. En todo el evangelio María aparece como Madre y discípula, dócil a la Palabra de Dios, siempre en búsqueda de la voluntad divina, abierta y creyente. En la liturgia es donde se descubre y celebra que la Virgen María es modelo de la Iglesia en la escucha de la Palabra de Dios. La intención de estas páginas es aprender de la Virgen María a escuchar y a cumplir. Son reflexiones y meditaciones de la santísima Virgen a la luz de los formularios de la Colección de Misas de la Bienaventurada Virgen María. Una admiración de la Virgen que no lleve a su imitación es un fracaso.


ISBN:

978-84-8353-974-3

Fe de Vida

Editorial: Monte Carmelo   Fecha de publicación:    Páginas: 119
Precio: 12,00
Añadir a la cesta

Estamos ante una antología, una selección de poemas de los diferentes poemarios del autor y que habían sido elaborados en torno a diversas ideas en las distintas circunstancias o etapas de su vida, por ello no extrañará la disparidad de temas, formas, tono, aunque el autor se ha tomado la libertad de revisar y corregir los textos al preparar esta antología. Todos ellos, no obstante, pueden entrar bajo la denominación de poesía religiosa. En la experiencia religiosa puede sentirse a Dios, pero también su ausencia, y su obra, y los caminos de Dios, y las repercusiones de Dios, y… El autor se confiesa creyente y experimenta la alegría de creer. Y tiene interés en compartir sus vivencias con otros creyentes. Y le gustaría dar un poco de envidia, y hasta alguna gana de probar, a los que no lo son. Este librito de poesía es un ensayo de testamento. En él Antolín Iglesias lega a sus amigos y familiares algo de su vida, algo de él.


ISBN:

9788491910923

OM. Cants i oracions dels monjos budistes

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 280
Formato: , 21 x 15,6 cm.
Precio: 18,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest llibre recull els textos més rellevants que canten a diari els monjos i els laics de les principals tradicions budistes. Expressen una profunda filosofia sobre l'existència i, alhora, una gran devoció pel Buda i el seu Dharma, que és el Camí ensenyat pel mestre per posar fi al sofriment en aquesta mateixa vida, i que els seus fidels, la Sangha, transmeten de mestre a deixeble, de generació en generació. En el món budista, cantar, com meditar, té un mèrit espiritual per a la persona que ho fa: l'allibera de mal karma. Però, de manera altruista, també pot transferir el mèrit assolit a altres éssers com a demostració de no aferrament i compassió. És el sentit místic del cant: tot és un, i aquest un queda unit pel cant. En diferents idiomes, amb diferents cultures, amb diferents ritus, al cap de dos mil cinc-cents anys, Buda, Dharma i Sangha segueix sent el mantra que uneix tots els budistes del món en un cant que sol començar amb l'OM, el so primigeni que va generar el nostre univers. Els ritus, com els cants, són l'expressió d'allò que difícilment pot ser explicat amb discursos.


ISBN:

9788491910817

L'economia de guerra a Sabadell, 1936-1939

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 304
Formato: , 20 x 14,7 cm.
Precio: 24,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest és el tercer treball dedicat a l’estudi de la Guerra Civil i la ciutat de Sabadell. Se centra en les transformacions estructurals de l’economia sabadellenca en aquests anys, en l’evolució de l’activitat productiva i en les conseqüències derivades d’un context de guerra. S’hi tracten els canvis experimentats en la gestió de les empreses locals de diversos sectors i les diferents modalitats que van adoptar. Es posa èmfasi en l’anàlisi de les causes de la irregularitat en l’activitat productiva, amb una clara tendència a la baixa. També s’hi analitzen els problemes generats en l’àmbit de la demanda, amb la pèrdua de mercats i la substitució de productes tradicionals per noves comandes per a satisfer les necessitats de l’exèrcit popular. Així mateix, s’hi estudien els problemes de manca de recursos que va patir la hisenda municipal en un context de conflicte intern per a la consecució de recursos entre les diferents administracions: local, autonòmica i central.


ISBN:

9788491910930

Evangelitzar avui

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Formato: , 18 x 11 cm.
Precio: 13,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest llibre és un complement del mateix autor Viure i ajudar a viure (Gra de Blat, 231). Amb senzillesa i amb sentit pastoral se’ns hi parla de fer camí amb Jesús en temps de dificultats i de sofriment, de la necessitat d’una nova evangelització i de la necessitat de fonamentar la vida sobre els valors veritables, tot fent camí cap a una pregària contemplativa.


ISBN:

9788491910947

El cel a la terra «Reflexions d'un capellà de barri»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Formato: , 19 x 13,5 cm.
Precio: 9,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Les pàgines d’aquest llibre ens submergeixen en la vida d’una parròquia. L’autor reflexiona sobre els reptes de la comunitat: vèncer la rutina i l’avorriment, passar d’una fe ritual a una fe viva i compromesa, trobar un lloc en la societat postmoderna d’avui. Li preocupen els bancs buits i la fredor que es respira en certes litúrgies, però també ens convida a compartir els moments més densos de les celebracions de l’any, o les estones de pregària íntima davant del sagrari. És un llibre escrit per desvetllar la consciència de missió a les comunitats cristianes; una missió que neix d’un amor viscut dia a dia, l’amor d’un Déu «enamorat de l’home» que ens sosté. Els diferents capítols revelen inquietud pastoral i una profunda vida interior. Convida a l’acció i a la contemplació, fent especial èmfasi en el silenci i la intimitat amb Déu.


ISBN:

9788491910909

A la ciutat dels llibres. Quarta sèrie

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 232
Formato: , 19 x 13 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest llibre conté un conjunt de capítols que tracten aspectes molt diversos de la cultura catalana, des del segle XVI fins al XXI. Hi destaquen les pàgines dedicades a l’Acadèmia de la Llengua Catalana –una corporació creada en contra de l’Institut d’Estudis Catalans, especialment de la seva Secció Filològica-- i tota una sèrie de cartes desconegudes relacionades amb grans figures exiliades: Rafael Patxot, Baltasar Samper, Pompeu Fabra, Carles Riba i Joan Coromines, entre molts altres, que ens permeten de conèixer múltiples detalls dels anys de l’exili i de l’època franquista.


ISBN:

978-84-120322-4-6

Chernoblues «seguido de La sociedad nuclear»

Editorial: Ediciones el Salmón   Fecha de publicación:    Páginas: 128
Formato: Rústica
Precio: 14,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal