logo paquebote
1513 libros encontrados buscando editorial: La Magrana

www.paquebote.com > La Magrana

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-19013-35-4

La innocència del pare Brown

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 256
Precio: 19,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Presentem en un sol volum tots els relats del pare Brown: els aplegats en els cinc llibres originals més alguns que no es van arribar a recollir en llibre, la majoria totalment inèdits en català, i traduïts tots per Imma Estany.

El pare Brown, aquest capellà baixet i gras i d#aspecte ingenu, que es mou acompanyat pel seu paraigua, té una de les capacitats deductives més extraordinàries de tota la literatura d#intriga. G. K. Chesterton va concebre el seu detectiu a l#ombra de Sherlock Holmes, encara que allà on el prodigi de Conan Doyle usa la fredor de la lògica i dels detalls científics per desxifrar els enigmes, el pare Brown posa en primer lloc la intuïció alhora que desplega el saber moral de qui ha passat moltes hores dins del confessionari.

El pare Brown ens convenç que totes les malifetes dels homes es deriven d#haver traït algunes òbvies i oblidades veritats elementals. Sense la sagacitat del moralista, la lògica i la deducció estan abocades al fracàs. Tanmateix, la tèrbola màgia dels misteris de Chesterton es resol sempre amb explicacions d#aquest món terrenal, i mai apel·lant als miracles o a la metafísica.

Chesterton, un autor amb un estil únic, fet de paradoxes i amb una ironia vigorosa, ens va regalar aquest personatge entranyable, que ens descobreix tot el pòsit de la seva visió del món: la d#un esteta que és també devot, un poeta i un enamorat de la vida.


ISBN:

978-84-19013-49-1

Atena (Curs 2022-2023) «Lectures de filosofia»

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 472
Precio: 14,90
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Atena posa a l'abast de l'estudiant d'Història de la Filosofia de segon de batxillerat un recull dels textos dels filòsofs que formen part del programa del curs 2022-2023.

El curs de filosofia del batxillerat s'ha concebut com una història del pensament que inclou un recull ampli i complex de teories, interpretacions del món, reflexions sobre el coneixement, sobre la història, sobre el llenguatge, sobre la societat, sobre els motius de les accions humanes...

Per això, a Atena trobareu obres curtes senceres o fragments llargs de les obres del autors que formen part del progrma.Els textos de cada període (filosofia antiga, filosofia moderna i filosofia del segle XIX) van precedits d'una breu introducció, que constitueix, a més, una nota biobibliogràfica de cada autor.

Al final, els annexos també donen indicacions sobre l'estructura de l'exercici i els criteris generals d'avaluació de l'examen d'Història de la Filosofia del Batxillerat a les proves d'accés a les universitats (PAU) de Catalunya.


ISBN:

978-84-19013-92-7

Alcarràs «Una història sobre la terra, la pagesia i la família»

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Precio: 20,90
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Una història sobre la terra, la pagesia i la família

Un viatge al cor d'Alcarràs -tot el que hi ha al darrere i al cor la pel·lícula- que recull el guió i la concepció de la pel·lícula que ja és al cim del cinema en català: com va ser pensada, definida i rodada per la seva creadora, Clara Simón, i el coguinista per Arnau Vilaró .

A les pàgines d' aquest llibre, no només hi podrem conèixer Alcarràs i la família Solé, sinó també la Carla Simón i la seva manera de fer cinema i d'entendre'l: sempre des de l'amor i el respecte, treballant les pel·lícules com si fossin peces d'orfebreria

«Alcarràs és una joia amb gust a préssec i Carla Simón una directora genial que ha fet orfebreria! Una pel·lícula que, per sobre de tot, és veritat». Jordi Basté

«A Alcarràs, la llengua ens situa en aquest punt del mapa i no en cap altre, una parla indestriable de tots els sorolls i silencis». Marta Rojals

«Alcarràs ens ha fet pujar l#autoestima com a país. Aquest premi ha anat molt més enllà d#una pel·lícula de cinema, ha anat a un poble, a una llengua, a un camp que es perd». Natza Farré

«Senzillament, la vida». Jaume Figueras


ISBN:

978-84-19013-69-9

Converses entre amics

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 336
Precio: 19,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Inèdita en català, el debut literari de Sally Rooney, l'autora de Gent normal, "El fenomen literari de la dècada" The Guardian.

La novel.la en la que es basa la sèrie d'HBO

Frances és una jove de vint-i-un anys, amb una mirada enigmàtica i impertorbable. Treballa en una agència literària a Dublín i aspira a ser escriptora. Ella i Bobbi, la seva millor amiga i exnúvia, es reuneixen en bars per fer performances de la poesia que Frances escriu.

Una nit coneixen Melissa, una reconeguda periodista que vol escriure un article sobre l?obra de Frances. A partir d'aquí, les dues joves es veuen arrossegades al món del matrimoni de Nick i Melissa, dos nois de trenta anys que els conviden a menjars sofisticats, festes privades i vacances al camp francès.

Tot i que Frances no se sent atreta per aquest estil de vida, Bobbi sembla fascinada per Melissa. La relació entre les amigues es veu obligada a canviar quan Frances entaula una turbulenta aventura amb Nick, una aventura que donarà pas a una estranya intimitat que cap dels dos no esperava.

"Un poderós coming of age sentimental que es contrueix a partir del desig femení", Laura Fernández, El País

"LITERATURA en majúscules", El País

"Meravellosa", The New Yorker

"Una veu única" The Guardian

"una revolució", PlayGround


ISBN:

978-84-19013-25-5

Ilíada (edició en català)

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 672
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La Ilíada és un poema de sostinguda grandesa i ple d#una eterna i crua veritat humana. Homer ens atansa a un món ple de violència i de passions primàries, sense matisos, en què el motor de l#acció no és tant Aquil·les com la seva ira.

En el darrer any de la guerra contra Toia, Aquil·les, irat contra Agamèmmon que li ha pres la captiva Briseida, es retira del combat. La seva absència ocasiona desastres terribles i provoca la desfeta de les forces aquees. Només una segona i més terrible còlera, causada per la mort del seu amic Pàtrocle, empenyerà Aquil·les de nou a la batalla.

Un poema, traduït ara per primera vegada en prosa, d'una sostinguda grandesa i també ple d'una eterna veritat humana, dins una atmosfera de poderosa fantasia.


ISBN:

978-84-19013-23-1

Cants

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 112
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

El nom de la primera poeta de la lírica occidental ens arriba envoltat de misteri. Un misteri que totes les èpoques han volgut desvetllar atribuint-li biografies més o menys fantasioses en una recreació contínua de la seva imatge. Però per damunt de les especulacions sobre la seva vida privada, ens resten els fragments d'una conscient i elaborada art poètica, singularment expressiva dins d'unaaparent senzillesa i creadora d'un llenguatge nou per expressar l'amor. Precursora i model d'escriptores, tant antigues com modernes, Safo ens presenta un món fet a la mesura de la dona, però d'una dona que parla i vol, que deixa sentir la seva veu a través del cant i de la creació poètica.


ISBN:

978-84-19013-21-7

Odissea

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 528
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

L'Odissea relata el retorn d'Odisseu al seu reialme d'Ítaca, després de la destrucció de Troia. Un retorn llarg i ple de perills i aventures, perseguit per la ira de Posidó, però protegit per Atena.

Peça fonamental de la literatura d#Occident, l#Odissea és el poema de retorn i de venjança per excel·lència. Seguint les aventures d#Ulisses en el curs de la llarga tornada a Ítaca des de Troia, mentre els pretendents que el donen per mort intenten prendre-li la dona i el reialme, Homer mostra un heroi intrigant, astut i polifacètic, que converteix magistralment en símbol de l#aventura humana universal, en un model de fer i de viure que permet les interpretacions més diverses, ja siguin simbòliques, iròniques, al·legòriques o grotesques.


ISBN:

978-84-19013-17-0

Metamorfosis (edició en català)

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 576
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Les Metamorfosis d#Ovidi ha esdevingut font d#inspiració de poetes, humanistes i artistes de totes les èpoques i és la més fecunda creació literària de l#Antiguitat.

Les Metamorfosis és una de les obres cabdals de la poesia universal; s#hi narren els canvis de déus, homes i dones en animals, plantes o minerals, des dels orígens del món fins a la transformació en estel de l#ànima de Juli Cèsar.

Els relats, escrits de manera lleugera i molt sensual, són la mostra més evident del talent, de l#erudició i de la fantasia del poeta, que va aplegar tota la tradició mitològica anterior. Des de la seva aparició, el llibre va esdevenir un veritable vademècum i la font d#informació mitològica més important per a escriptors i artistes.


ISBN:

978-84-19013-15-6

L'art d'estimar

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 160
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Ovidi és el més gran exponent de la poesia didàctica llatina sobre l'amor i L'art d'estimar és la gran obra d'aquest gènere. Dividida en tres grans llibres, Ovidi dedica el primer i el segon als homes. Els explica on trobar dones, com seduir-les i mantenir el seuamor. El llibre tercer va dirigit a les dones, perquè s'enfrontin a la batalla "en igualtat de condicions". Ple de saviesa, Ovidi ensenya sobre l'amor sense oblidar la ironia, la paròdia i l'humor. "Si algú d'aquest poble no coneix l'art d'estimar, que llegeixi aquest poema i, instruït per la seva lectura, que estimi." Són els mots que encapçalen L'art d'estimar. Una lectura sensual i llicenciosa.


ISBN:

978-84-19013-13-2

Història «Llibres I-III»

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 376
Precio: 18,89
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

"Heus aquí l'exposició de la recerca d'Heròdot d'Halicarnàs, per tal que ni els esdeveniments dels homes s'esvaneixin amb el temps,ni restin sense llustre fets grans i admirables, uns de realitzats pels grecs, d'altres pels bàrbars; ni s'oblidi, sobretot, la causa per la qual van guerrejar els uns amb els altres." Així comença la Història d'Heròdot, el primer dels grans historiadors de l'Antiguitat. Conscient de la importància de les Guerres Mèdiques, el relat deixa palesa la vocació d'investigació i d'anàlisi de l'autor.D'una banda, perquè gestes glorioses no restin en l'oblit; d'una altra, perquè només des del passat és quan es pot explicar el present. Amb la present edició, traduïda i anotada per Rubén J. Montañés, professor de la Universitat Jaume I de Castelló i presentada per Joan Francesc Mira, us oferim la primera traducció completa al català de la Història d'Heròdot.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2023 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal