logo paquebote
1513 libros encontrados buscando editorial: La Magrana

www.paquebote.com > La Magrana

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-19013-80-4

Psique i Cupido

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 112
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

El relat Psique i Cupido ocupa els llibres centrals de la novel·la d#Apuleu Les metamorfosis, també coneguda com L#ase d#or.

La bella Psique provoca la ira de Venus, que, valent-se de l#ajut del seu fill Cupido, farà tot el que pugui per destruir-la. Els plans de la deessa, però, no sortiran com havia previst.

Psique i Cupido és un dels relats llatins que ha tingut més influència en la història de la cultura occidental, tant en la literatura com en les arts plàstiques i la música.


ISBN:

978-84-19013-78-1

Els núvols

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 128
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Els núvols és una sàtira sobre els canvis introduïts en els principis educatius vigents a l#Atenes del segle V a.C.

Estrepsíades, un pagès ja vell, s'ha casat amb una dona de ciutat, procedent d'una bona família. Fidípides, el seu fill, malcriat per la mare des de petit, s'ha afeccionat als cavalls i ha arruïnat el pare que és perseguit pels seus creditors. Després d'una nit d'insomni, Estrepsíades idea un magnífic pla: portarà el seu fill a l'escola dels sofistes, regentada per Sòcrates, on aprendrà l'art de convèncer amb la paraula. Però el noi es nega a anar-hi i és el vell en persona qui, assetjat pels creditors, decideix acudir al «pensatori». L'aprenentatge, però, resulta un fracàs, ja que Estrepsíades és incapaç d'assimilar res i l'únic que aconsegueix és desesperar Sòcrates amb les seves ximpleries.

Una sàtira enginyosa del nou model d'educació que els sofistes anaven introduint en la societat atenesa de l'època i que tanta por devia fer als defensors dels valors tradicionals, perquè els mètodes sofístics ho posaven tot en qüestió: la moral, la virtut, la justícia, la veritat,...


ISBN:

978-84-19013-76-7

Antígona

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 112
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Antígona, de Sòfocles, és segurament l#expressió literària antiga més sublim del conflicte humà entre els dictats de la consciència pròpia i les lleis establertes pels homes.

Creont, rei de Tebes, ha prohibit sepultar el cadàver de Polinices, que s#ha alçat en armes contra ell. Antígona, però, la germana de Polinices, el desobeeix. I el seu acte i les conseqüències terribles que comporta també són l#expressió del sacrifici personal a causa d#un convenciment que, en aquest cas, té la raó de ser en la pietat entre germans.

Ressenya:
«La lluita per una justícia que està per damunt d'unes lleis concretes, la lluita pels drets no escrits, no legislats, però inherents en la persona humana..., aquest és el tema de l#Antígona. I per això és una de les tragèdies gregues més valorades.»
De la introducció de Joan Castellanos i Vila


ISBN:

978-84-19013-74-3

Èdip Rei

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 112
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Molts crítics consideren Èdip Rei l#obra mestra de Sòfocles.

Èdip ha esdevingut rei de Tebes, després de vèncer l'Esfinx i de casar-se amb Iocasta, vídua del rei Laios. Sense saber-ho, Èdip ha mort el seu pare en una baralla quan tornava de Delfos de consultar l'oracle i s'ha casat amb la seva mare.

Una terrible pesta s'ha ensenyorit de Tebes i Èdip cerca les causes de l'infortuni fent una consulta a l'oracle d'Apol·lo a Delfos i també a Tirèsias, el sacerdot endeví de Tebes.

La resposta és clara: la pesta s'acabarà quan hagi estat venjada la mort de Laios.

Èdip és l'heroi tràgic per antonomàsia: l#home just, intel·ligent, pietós envers els déus, que vol conèixer la veritat pel bé del seu poble, costi el que costi; i que no defalleix en l#intent de descobrir-la, malgrat que, a mesura que s#hi apropa, ja intueix que serà la causa de la seva ruïna. La solució diversa amb què Iocasta i Èdip afrontaran el coneixement de la veritat és també el reflex de dues maneres d#encarar les dificultats vitals.


ISBN:

978-84-19013-67-5

Anècdotes de primera magnitud

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 240
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Dues tassetes de porcellana creuaran una sèrie d'històries i generacions fins que aconseguim descobrir el seu origen real.

Un perfum delator que ens farà viatjar per tot el món.
Parelles, mares i filles, germans i cunyades, molts lligams emocionals que entrellacen els relats, que a vegades ens apropen i a vegades ens allunyen.

El pas del temps i fer-se gran, com a gran eix de les narracions; les relacions sentimentals i molta solitud amb un mateix; trobar-se en cada moment a un mateix i saber encaixar amb els altres, i veure que tot i que tots estem connectats (els personatges de cada relat amb un altre i així al llarg de tot el llibre), en el fons tots estan molt sols.

Anna Molina (la Vilella Baixa, Priorat, 1972)
Després de llicenciar-se en Filologia Anglesa a la Universitat de Barcelona va decidir anar a passar un any sabàtic a Dinamarca, i avui encara hi és. Viu en el petit país escandinau des del 1996 i, a part d'escriure, gestiona la comercialització dels vins ecològics que produeix al Priorat amb un grup d'amics.

La seva narrativa bascula amb naturalitat entre la influència de la cultura escandinava i de la mediterrània.

Va debutar amb la novel·la L'home de lava (Saldonar, 2016), va continuar amb Voliac 2004 (Saldonar, 2017) i ha col·laborat amb els seus relats en recopilacions i premis literaris.


ISBN:

978-84-19013-58-3

La vida, després. Premi Nobel de literatura 2021

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 336
Precio: 21,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La vida, després arrenca a l'Àfrica Oriental Alemanya, territori que ara coneixem amb el nom de Tanzània, just abans de la Primera Guerra Mundial. Seguim de prop la vida passada dels personatges enmig d'episodis d'alçaments i immersos en conflictes transcendentals: la derrota de l'imperialisme alemany, la colonització per part dels britànics i la independència. El focus narratiu desgrana l'impacte d'aquests esdeveniments en les persones, les repercusions del colonialisme sobre els individus i analitza la força miraculosa de la gent que, malgrat les adversitats, tira endavant, es regarupa de nou i construeix una vida i una família a partir de les tries personals.

Quan encara era un nen, les tropes colonials alemanyes van arrabassar l'Ilyas als seus pares; després d'anys d'absència i de batalla contra el seu propi poble, torna a la ciutat de la seva infància, on descobrirà que els seus pares han desaparegut i que la seva germana Afiya ha estat donada en adopció. Un altre jove hi torna alhora: en Hamza. A ell no el van robar per anar a combatre, sinó que el van vendre. Amb la roba carregada a l'esquena, es limita a buscar-hi feina i seguretat... i també l'amor de la bella Afiya.

Tot just acaba de començar el segle XX i els alemanys, els britànics, els francesos i encara uns altres països més s'han repartit el continent africà. A mesura que aquests joves supervivents intenten refer les seves vides, l'ombra d'una nova guerra en un altre continent amenaça d'emportar-se'ls de nou.

En La vida, després història i ficció s'entrellacen per teixir una novel·la tràgica i lúcida alhora sobre l'Àfrica, sobre el llegat colonial i sobre les atrocitats de la guerra, i també sobre les infinites contradiccions de la naturalesa humana.


ISBN:

978-84-19013-56-9

No-coses «Canvis radicals del món en què vivim»

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Precio: 14,90
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Ja no habitem la terra i el cel, sinó Google Earth i el núvol. La informació domina el nostre entorn de vida, i les coses palpables passen cada cop més a un segon pla. El món com a esfera d'informació se superposa al món com a constel·lació de coses, i aquesta transició modifica substancialment la nostra percepció i relació amb el món. Byung-Chul Han analitza amb brillantor aquesta deriva, defensa la màgia de les coses i reflexiona sobre allò que es perd en el soroll de la informació.


ISBN:

978-84-19013-43-9

Un cor de neu

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 288
Precio: 18,89
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Una novel·la que gira entorn de la impossibilitat d'estimar quan encara hi ha ferides obertes.


ISBN:

978-84-19013-39-2

Una casa on tornar

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 272
Precio: 19,89
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Una novel·la que gira entorn de la pressió que senten moltes dones pel que s'espera d'elles com a dones.

L#Ona ha decidit no tenir fills. Però de cop i volta tota aquesta vida que li semblava tenir sota controls#esfondra quan es troba fent de mare de la filla de la seva parella. No vol que li passi com a la seva àvia i a la seva mare, que van deixar de ser dones per convertir-se en mares. A la masia familiar del Pallars, l#Ona hi trobarà refugi per decidir cap on vol dirigir el seu futur, perquè només ella té les respostes que sempre ha buscat en els altres.


ISBN:

978-84-19013-37-8

La pedra lunar

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 528
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La gran novel·la de misteri que il·lumina el gènere policíac modern.

El misteriós diamant groc d'una gran deïtat a l'Índia robat per un oficial anglès, una maledicció que pot afectar qui es queda aquesta joia singular, tres misteriosos indis que volen recuperar-lo, un gran casalot anglès on s#esdevé el robatori de la pedra preciosa a mitjan segle XIX i uns personatges construïts amb mestria.

Amb aquests elements Wilkie Collins va escriure La pedra lunar, considerada per T.S. Eliot «la primera, la més llarga i la millor de les modernes novel·les detectivesques d#Anglaterra».
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2023 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal