logo paquebote
1510 libros encontrados buscando editorial: La Magrana

www.paquebote.com > La Magrana

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-19013-73-6

El digestiu de la veritat

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 128
Formato: , 21 x 14,2 cm.
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La por, la felicitat, la velocitat, l'ejaculació, la genètica, l'excusa, la desconfiança: són tot conceptes femenins que marquen les dèries del nostre protagonista, o es converteixen en els protagonistes d'aquestes pàgines. Relats en què les relacions personals, l'amor i la família són el marc on viuen i campen les pors, "neures" i deliris d'un protagonista que molts reconeixereu en el mateix David Balaguer.

Ens trobem davant d'una nova veu narrativa, plena d'humor i d'acidesa, que es converteix en el sentir de tota una generació i que ens recordarà grans referents del relat en català.

"Em va deixar perquè era molt divertit i amb mi el temps li

passava massa ràpid. Tenia la sensació, deia, que si seguíem

junts es faria vella de seguida. D'entrada, considerant

certa la causa de l'abandó, em vaig sentir afalagat".


ISBN:

978-84-19334-11-4

Els gossos i els llops

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 224
Formato: , 21 x 14 cm.
Precio: 19,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Una història d'amor i fatalitat a les portes de la Segona Guerra mundial

«Entre els jueus, tot anava a batzegades. Sort i desgràcia, prosperitat i misèria els queien a sobre com el llamp del cel sobre les bèsties. Això era el que els provocava una inquietud perpètua i alhora una esperança indestructible».

A la ciutat ucraïnesa bressol de la família Sinner, els jueus, perseguits i menystinguts, malden per ascendir en la societat fins que el poder i els diners els situïn a l'abric de l'odi. L'Ada i en Harry, cosins tan allunyats en les branques familiars com en l'estatus social, es coneixen fortuïtament de petits durant l'agitació d'un pogrom. Ell és fill de banquers. Ella viu a la ciutat baixa. Ja no oblidaran mai més aquesta trobada. Com els gossos i els llops, l'Ada i en Harry representen dues cares de la mateixa moneda. És una natura de llop la que empeny els jueus pobres en aquest ascens. Una implacable ambició de supervivència. Quan ho aconsegueixen, però, en la riquesa abundant, els instints s'acomoden, s'esmorteeix el deler i són com gossos, més aviat, domesticats respecte dels seus ancestres salvatges.


ISBN:

978-84-19334-34-3

Vita contemplativa «Elogi de la inactivitat»

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 112
Precio: 14,90
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Una poderosa crida a abandonar la vida hiperactiva per recuperar l'equilibri i la riquesa interior.

Estem perdent la nostra capacitat de no fer res. La nostra existència és absorbida per l'activitat i, per tant, completament explotada. Atès que només percebem la vida en termes de rendiment, tendim a entendre la inactivitat com un dèficit, una negació o una absència d'activitat quan es tracta, ben al contrari, d'una interessant capacitat independent.

Byung-Chul Han indaga en els beneficis, l'esplendor i la màgia de l'ociositat i dissenya una nova forma de vida que inclogui moments contemplatius amb els quals poder afrontar la crisi actual de la nostra societat i frenar la nostra pròpia explotació i la destrucció de la naturalesa.


ISBN:

978-84-19334-23-7

La Granja dels Animals

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquesta sàtira de la revolució russa i el triomf de l'estalinisme, escrita el 1945, s'ha convertit en un dels llibres més mordaços de tots els temps. Els animals de la granja pairal s'organitzen per fer fora els humans i crear un sistema de govern propi per poder viure amb més llibertat. Però en aquesta organització, aparentment tan ideal, aviat apareixen els primers indicis de totalitarisme, i els porcs, els líders més carismàtics del mas, es van convertint en opressors cada cop més cruels i tirans.

"Durant tot aquell estiu la feina de la granja va anar com un rellotge. Els animals eren feliços com mai no s'haurien imaginat que es pogués ser-ho. Cada mos era un plaer viu i autèntic, ara que era realment el seu propi menjar, produït per ells i per a ells, i no pas repartit per un amo mesquí. Sense els humans, inútils i parasitaris, hi havia més provisions per a tothom".


ISBN:

978-84-19013-71-2

Després de la tempesta

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 224
Precio: 19,89
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Una història plena de secrets familiars, amb uns rerefons polític que desencadena una tempesta d'emocions.


ISBN:

978-84-19013-51-4

Homenatge a Catalunya

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 352
Precio: 20,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

El cèlebre assaig de George Orwell sobre la Guerra Civil Espanyola prologat per Miquel Berga i amb una nova traducció a càrrec de Jordi Ainaud.

Homenatge a Catalunya és una obra imprescindible per conèixer què va passar durant la Guerra Civil Espanyola. El text esdevé un testimoni únic que recull l'experiència personal de George Orwell a la guerra, primer com a soldat ras i més endavant com a oficial. L'autor britànic va arribar el desembre del 1936 a una Barcelona en plena efervescència revolucionària, però, després que el ferissin greument, va haver de fugir-ne en menys d'un any per haver format part de les milícies del POUM.

Aquesta edició inclou la versió definitiva de l'obra, un pròleg del professor i assagista Miquel Berga, que reconstrueix amb mestratge la història editorial del llibre, i l'assaig "La guerra d'Espanya en retrospectiva", escrit per Orwell quatre anys més tard de publicar Homenatge a Catalunya, el 1942, un text clarament complementari al llibre per conèixer la persistència de l'impacte que li va suposar l'experiència al Front d'Aragó i a Catalunya durant la guerra.


ISBN:

978-84-19013-99-6

El hòbbit «o viatge d’anada i tornada»

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 352
Precio: 21,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Situada l'any 2941 de la Tercera Edat del Sol, la història del hòbbit Bilbo arrenca amb la recerca d´un tresor. Fins ara la vida del protagonista ha estat molt tranquil·la i rutinària, però tot canvia quan el mag Gàndalf el recluta perquè sigui el tretzè membre de la companyia de Thorin, una colla de nans originaris d'Èrebor, d'un quant temps ençà a l'exili des que una bèstia temible els va foragitar de casa seva.

És així, doncs, com en Bilbo es troba de cop i volta amb la que serà la seva gran aventura i emprèn un llarg viatge cap a terres ignotes amb l'objectiu d'ajudar els nans a recuperar allò que és seu. Pel camí, coneixerà criatures meravelloses i espantoses alhora, i fins i tot ensopegarà amb un anell màgic...

N'han dit:
«Una obra mestra impecable».
The Times

«Tots aquells, joves i grans, que apreciïn una bona història d#aventures, exquisidament explicada, portaran El hòbbit al cor».
The New York Times Book Review

«Rellegir El hòbbit ha sigut tota una revelació. Abans només el veia com un entrant del gran festí que és El senyor dels anells. Ara m'he adonat tot ell és un àpat perfectament equilibrat, d'aquells que et deixen ben satisfet i no pas atipat».
The New Yorker

«Aquesta és una aventura per a tota la vida. No us decebrà. Estar a l'altura d'El senyor dels anells no és gens fàcil, però aquest llibre ho aconsegueix».
The Guardian

«El hòbbit ha de ser llegit com una distracció, però no és sobrer que hi sapiguem veure la llavor guardada a les fosques en un cotó humit de la qual creixerà una mongetera literària gegantina, descomunal. En Frodo, el drac, Gòl·lum, els nans, Gàndalf..., l#existència de l#anell... Tot és a punt d#esclatar».
Francesc Parcerisas, el traductor, a Vilaweb


ISBN:

978-84-19013-53-8

Nàufrags

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 304
Precio: 19,89
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Una novel·la d'Aurora Bertrana escrita en francès que havia estat fins ara inèdita.

Nàufrags recull la vida d'un seguit de personatges ginebrencs que Aurora Bertrana va conèixer durant el seus anys d'exili a Suïssa. Durant els primers temps d'allunyament, l'Aurora va haver de començar de zero. Divorciada del marit, en terra estranya i sola, va fer de traductora, de professora d'idiomes i fins de minyona. L#any 1941 va acceptar de treballar de majordoma a casa d#una aristòcrata russa que col·laborava amb la Creu Roja Internacional, de la qual s#aprofitaven uns quants desvagats que anaven a la casa per compartir el dinar que Tamacxeuska deixava a Aurora com a paga.

D'aquesta situació pintoresca i d'altres vivències, Aurora Bertrana en deixa constància a la novel·la fins ara inèdita.


ISBN:

978-84-19013-47-7

Tots els contes de Nadal

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 480
Precio: 24,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

"Tots els contes de Nadal", il·lustrat per Bernat Cormand, inclou reunits per primer cop en català els cinc contes nadalencs de Charles Dickens

Després del gran impacte de la publicació de Cançó de Nadal el 1843, l'aparició de les històries nadalenques de Charles Dickens era cada any tot un esdeveniment a la Gran Bretanya de mitjan segle XIX. Els contes de Dickens van arribar a ser tan influents que se'ls considera part fundadora de la mateixa estètica de la celebració de Nadal als països anglosaxons. Amb el temps, però, la força de la Cançó de Nadal va anar eclipsant la fortuna editorial dels altres contes, dotats d'un interès equivalent.


ISBN:

978-84-19013-19-4

1984

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 416
Precio: 20,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Una obra mestra ambientada en una societat distòpica, totalitària i dictatorial, que reflexiona sobre conceptes encara vigents com ara la censura, la manipulació dels mitjans de comunicació i la falta de llibertats individuals en benefici d'un suposat interès comú.

L'any 1984 Londres és una ciutat fosca en què la Policia del Pensament controla exhaustivament la vida dels ciutadans. Winston Smith és un peó d'aquest engranatge pervers i té com a objectiu reescriure la història per adaptar-la al que el Partit considera la versió oficial dels fets. Fins que un dia en Winston decideix qüestionar-se el sistema que els governa i els sotmet.

"No hi haurà lleialtat, llevat de la lleialtat al Partit. No hi haurà amor, llevat de l'amor pel Gran Germà. No hi haurà rialles, llevat de les rialles del triomf davant un enemic derrotat. No hi haurà art, ni literatura ni ciència. Quan siguem omnipotents ja no necessitarem la ciència. No hi haurà distinció entre la bellesa i la lletjor. No hi haurà curiositat ni alegria davant el curs de la vida. Tots els plaers antagònics seran destruïts".
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2023 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal