logo paquebote
1531 libros encontrados buscando editorial: La Magrana

www.paquebote.com > La Magrana

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788410009127

Fervor

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 240
Formato: , 21 x 14 cm.
Precio: 21,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Una primera novel·la que recorda Sally Rooney i Gabrielle Zevin, un cant generacional als amics, a l'amor i a fer-se adult sense voler-ho.

Un dia ets al CCCB escoltant una xerrada i de cop descobreixes una mirada, un noi que fa t'exploti tot per dins, i en menys de dues setmanes us seguiu a totes les xarxes possibles. Al cap de dos mesos feu l'amor a la Mar Bella i, quan en porteu tres veient-vos, t'adones que potser t'has enamorat. Sense saber fer-ho. Busques respostes als teus referents romàntics més immediats però aviat trobes que ni els teus amics, ni la teva companya de pis ni els teus propis pares semblen tenir les claus per entendre com s'estima (o com s'estima bé). Viure a Barcelona és un repte, com ho és sobreviure a una feina que serveixi d'alguna cosa més que per pagar el lloguer, i les ressaques s'agreugen amb l'edat i cada vegada sembla més difícil acabar el dia havent menjat totala fibra que recomanen els anuncis publicitaris. Estimar. Errar. Aprendre. O no. El protagonista de Fervor s'enamora, sense voler... La resta és història i és aquesta.

David Moragas (Almoster, 1993) és escriptor, guionista i director de cinema. Es va graduar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona, i va cursar un màster en Direcció de Cinema a la NYU Tisch School of the Arts, a Nova York, gràcies a una beca de la Obra Social la Caixa.

Les seves pel·lícules han rebut nombrosos reconeixements, entre els quals s'inclou una nominació als premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català per Demà ho deixem -curtmetratge guanyador del premi VOC d'Òmnium Cultural- i una altra per a millor muntatge pel seu film A Stormy Night.

Actualment resideix a Barcelona i combina la seva feina com a director i guionista amb la docència a la Universitat Pompeu Fabra. Fervor és la seva primera novel·la.


ISBN:

978-84-10-00906-6

Un palau de Barcelona «Història del palau Savassona, seu de l’Ateneu Barcelonès»

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 320
Formato: Rústica
Precio: 21,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Un palau de Barcelona és la insòlita biografia del palau Savassona, l’espai que allotja des de fa més de cent anys la institució de l’Ateneu Barcelonès.

Amb una mirada experta i afectiva, Mateu Barba, arquitecte que ha format part de l’equip que ha fet la darrera remodelació d’aquest edifici emblemàtic, proposa una aproximació inèdita, partint dels canvis físics –les parets, les escales, les pintures d’El Vigatà, d’un valor incalculable i que el temps no sempre ha respectat–, però contextualitzant-los en les diverses transformacionshistòriques, socials i polítiques del seu entorn més proper i que s’han plasmat en la mateixa construcció del palau de la mà de Josep Francesc Ferrer i amb les remodelacions d’Elies Rogent, les de Josep Font i Gumà i Josep M. Jujol, i la remunta dels anys seixanta, fins arribar a la dels nostres dies.

Cosit a través de la història bicentenària dels propietaris i els artistesque hi han deixat l’empremta i resseguint algunes intimitats i anècdotes de la casa i dels seus habitants, Un palau de Barcelona és també una història de la ciutat que va canviant en paral·lel a l’evolució de l’edifici.


ISBN:

9788419334473

Crematori fred «Una crònica d'Auschwitz»

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 240
Formato: , 21 x 14,1 cm.
Precio: 20,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

József Debreczeni narra una de les acusacions més cruels i despietades contra el nazisme que s'han escrit mai, publicada després de 70 anys de silenci.

József Debreczeni va arribar a Auschwitz el 1944 amb trenta-quatre anys. Si l'haguessin seleccionat per anar "a l'esquerra", en quaranta-cinc minuts hauria estat mort. "Afortunadament", el van enviar "a la dreta", cap a dotze mesos d'esclavitud esfereïdora en un seguit de camps de concentració. Aquesta peripècia va culminar al crematori fred -teòricament, el camp hospital de Dörnhau-, on enviaven els presoners més dèbils en espera de la seva execució.

Jozsef Debreczeni, prolífic periodista i poeta hongarès, va narrar la seva experiència en aquestes memòries, un document esgarrifós, redactat amb l'estil concís i desproveït de sentimentalisme d'un periodista consumat. Un testimoni d'una qualitat literària incomparable.

Publicat per primera vegada el 1950 en hongarès, no va arribar a traduir-se mai a causa del Maccarthisme, les hostilitats de la Guerra Freda i l'antisemitisme de l'època. Ara, més de setanta anys després, aquesta obra mestra ocupa finalment el seu lloc legítim entre les obres més grans de la literatura sobre l'Holocaust.

"Un diamant literari, brillant i esmolat. Una crònica esfereïdora, de força estranya, inquietant. Unes memòries sobre l'Holocaust dignes de Primo Levi". The Times

József Debreczeni (Budapest, 1905 - Belgrad, 1978) va ser un novel·lista, poeta i periodista hongarès. A més de Crematori fred, els seus textos inclouen novel·les, col·leccions de poesia i obres de teatre, a més de destacar com a traductor de versos serbis a l'hongarès.

L'1 de maig de 1944 va ser deportat a Auschwitz després de tres anys de fer treballs forçats. En acabar la guerra va seguir exercint de periodista. Va ser distingit amb el premi Hid, un dels més prestigiosos de la literatura hongaresa.

2024;crematori fred;alemanya;holocaust;segona guerra mundial;auschwitz;dornhau;debreczeni;autobiografies de;diari de;ebook;historia contemporania;en catala;epub;genocidi;nazisme;historia cultural;historia de;historia del racisme;historia social;kindle;la vida de;libro de historia;libros;limpieza etnica;literaria;memorias;para adultos;para dummies;segunda guerra mundial;siglo xx


ISBN:

9788419334428

Quan les dones tenien el poder «Lideratge femení a l’antiga Grècia i a Roma»

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 288
Precio: 20,90
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Un llibre que canvia els estereotips de gènere i la visió tradicional de les societats clàssiques i ofereix una mirada necessària i justa sobre el rol de les dones en la història de Grècia i de Roma.

Tant a l'antiga Grècia com a Roma, la dona va tenir molt limitada la participació a la vida pública. El seu rol es restringia dins l'àmbit domèstic? En quins àmbits de la societat va existir el lideratge femení? En tenim testimonis? A través d'aquesta recopilació comentada de textos grecs i llatins, descobrim quin paper van tenir les dones en el món grecoromà lluny de les cures i de la llar i en quins àmbits van ser capaces d'esdevenir líders i superar les restriccions que les seves societats els imposaven.

"Els textos clàssics destaquen sovint qualitats innates de les dones com ara la intel·ligència, l'astúcia, l'audàcia o el seny, a vegades també l'educació, però, per damunt de tot, posen en relleu la seva capacitat d'actuar, enmig d'entorns violents i perillosos, com a autèntiques forces de pau".


ISBN:

9788410009035

Violència en tres actes «De víctima a supervivent»

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Formato: 20,9 x 14,1 cm.
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Jenn Díaz explica el seu testimoni colpidor i valent com a víctima de violència masclista i com, amb els anys, n'ha esdevingut una supervivent

Als divuit anys Jenn Díaz va patir violència masclista, tan física com psicològica. A través del seu testimoni, explica que el seu procés de víctima ha estat llarg i silenciós per l'estigma que acompanya la paraula víctima, per tots els estereotips que hi havia al seu voltant i per no haver-se reconegut com a tal durant molts anys. «Em va semblar que la categoria de dona maltractada em quedava gran. Com si no la mereixés, perquè la síndrome de la impostora s'escola per llocs insospitats». L'autora alerta que la violència masclista penetra en la societat en múltiples formes, per exemple, avalant i normalitzant les relacions basades en el poder, i cal desmentir els tòpics que l'envolten, com ara que hi ha un perfil de dona més propici a patir-la i que el retrat robot de l'home agressor no existeix.

«Hi ha dies en què, quan tot trontolla lleument, encara me'n sento una mica, de víctima: no pas per recrear-m'hi, ni per entregar-me al victimisme del qual s'acusa sovint els feminismes, sinó per enfortir-me, per detectar quines ferides han quedat una mica obertes i de quines eines disposo per continuar endavant, per anar aprenent cada dia».


ISBN:

9788419334398

La nit més clara

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 112
Formato: , 21 x 14 cm.
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Quins camins obscurs pot arribar a triar un adolescent rosegat per la desesperació? Un debut tendre i punyent que ens endinsa en el laberint de la prostitució.

"El temps ha resultat un cop de pala al cap: sec i inesperat.

Ara cada vegada em resulta més difícil recuperar

aquella sensació, encara més difícil experimentar-la

de manera fortuïta, i gairebé impossible retenir-la durant

més d'un instant".

En Damià perd el pare a la tendra edat de quinze anys. Només li queda l'àvia, però darrerament l'oblit amenaça d'endur-se-la. Sol i mancat d'afecte, deambula pels carrers de Barcelona. Sense adonar-se'n, amb indiferència fingida, s'endinsa en el món nocturn de la prostitució. La seva història i la de les prostitutes que l'acompanyen i els clients que el van a trobar formen un mosaic humà dibuixat amb extraordinària delicadesa narrativa i que manté els lectors suspesos entre la fascinació i la repugnància, entre l'apatia i una tendresa profunda.


ISBN:

9788419334589

El sol que fa l'ànec

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 224
Formato: , 21 x 14 cm.
Precio: 20,90
Añadir a la cesta

La tercera novel·la protagonitzada per Lònia Guiu, la investigadora pionera creada per Maria Antònia Oliver

La Lònia Guiu és una detectiu privada sorruda, feminista, independent, rebel i plena de contraccions. Després de les novel·les Estudi en lila i Antípodes, a El sol que fa l'ànec la Lònia Guiu s'inicia amb la recerca d'una noia desapareguda. Durant la investigació, que portarà la protagonista a Alemanya, apareix com a tema recurrent una cançó aparentment tradicional mallorquina, fet per al qual Lònia Guiu no troba explicació. El final de l'obra descobrirà una xarxa de pederàstia organitzada per empresaris mallorquins i amb la connivència de la Policia Local.

Amb Estudi en lila, Antípodes i El sol que fa l'ànec, Maria Antònia Oliver inicià una incursió en el gènere detectivesc. Tres històries diferents però una detectiva única, barreja de força de voluntat, feminisme i tendresa que en fan un personatge únic i singular.


ISBN:

9788419334190

Antípodes

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 256
Formato: , 21 x 14 cm.
Precio: 20,90
Añadir a la cesta

La segona novel·la protagonitzada per Lònia Guiu, la detectiva creada per Maria Antònia Oliver

Després d'Estudi en lila, Maria Antònia Oliver publica Antípodes, una segona novel·la protagonitzada per Lònia Guiu, una detectiu privada sorruda, feminista, independent, rebel i plena de contraccions.

A Antípodes Maria Antònia Oliver trasllada l'acció a Austràlia, continent on Lònia decideix viatjar per intentar oblidar el que havia succeït en el primer cas. Allà descobrirà una xarxa internacional de prostitució i tràfic il·legal de persones que té una ramificació a Mallorca, on tornarà per esbrinar-ne les connexions. L'obra suposa per a la detectiva haver de sofrir molt, físicament i psicològica, en un esforç que, finalment, li permetrà descobrir qui es troba darrere de la xarxa de prostitució a l'illa.

Amb Estudi en lila, Antípodes i El sol que fa l'ànec, Maria Antònia Oliver inicià una incursió en el gènere detectivesc. Tres històries diferents però una detectiva única, barreja de força de voluntat, feminisme i tendresa que en fan un personatge únic i singular.


ISBN:

9788419334374

Història d'Heròdot - Història «Llibres VII-IX»

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 256
Formato: , 21 x 14 cm.
Precio: 19,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

El tercer llibre de la traducció completa al català de la "Història" d'Heròdot, el primer dels grans historiadors de l'antiguitat.

«Heus aquí l'exposició de la recerca d'Heròdot d'Halicarnàs, per tal que ni els esdeveniments dels homes s'esvaneixin amb el temps, ni restin sense llustre fets grans i admirables, uns de realitzats pels grecs, d'altres pels bàrbars; ni s'oblidi, sobretot, la causa per la qual van guerrejar els uns amb els altres». Així comença la Històriad'Heròdot. Conscient de la importància de les Guerres Mèdiques, el relat deixa palesa la vocació d'investigació i d'anàlisi de l'autor. D'una banda, perquè gestes glorioses no restin en l'oblit; d'una altra, perquè només des del passat es pot explicar el present.

Aquest és el tercer volum de la traducció d'aquesta obra del primer historiador de l'antiguitat, una traducció acurada i rigorosa, amb notes a peu i introducció didàctica.


ISBN:

9788482648941

LES AVENTURES D'ARTHUR GORDON PYM

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 288
Formato: 21,3 x 14 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Instants suspesos al mirall del temps, fixats en la rereguarda dels grans esdeveniments, allà on no arriben els micròfons, però hi bateguen les emocions. Certament podria semblar una crònica fotogràfica més d'un líder que ha arribat a la presidència del seu país.Però seria una impressió errònia. Perquè la grandesa d'aquest llibre no rau en el rutilant president que retrata, sinó en l'home profund que endevina. El fotògraf Eddy Kelele ha seguit Artur Mas des del 4 de novembre de 2010 fins al 8 de gener de 2011, unes setmanes decisives. Les seves fotografies, aplegades en aquest llibre, han captat el procés pel qual el candidat Mas es converteix en president de la Generalitat de Catalunya. Però, sobretot, retraten una persona de carn i ossos que en un moment donat es converteix en el president d'un país.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2024 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal