logo paquebote
1486 libros encontrados buscando editorial: La Magrana

www.paquebote.com > La Magrana

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788482648941

LES AVENTURES D'ARTHUR GORDON PYM

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 288
Formato: 21,3 x 14 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Instants suspesos al mirall del temps, fixats en la rereguarda dels grans esdeveniments, allà on no arriben els micròfons, però hi bateguen les emocions. Certament podria semblar una crònica fotogràfica més d'un líder que ha arribat a la presidència del seu país.Però seria una impressió errònia. Perquè la grandesa d'aquest llibre no rau en el rutilant president que retrata, sinó en l'home profund que endevina. El fotògraf Eddy Kelele ha seguit Artur Mas des del 4 de novembre de 2010 fins al 8 de gener de 2011, unes setmanes decisives. Les seves fotografies, aplegades en aquest llibre, han captat el procés pel qual el candidat Mas es converteix en president de la Generalitat de Catalunya. Però, sobretot, retraten una persona de carn i ossos que en un moment donat es converteix en el president d'un país.


ISBN:

9788482645834

La barcelona de catala roca 2 ed.

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 400
Formato: Rústica
Precio: 18,00
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.


ISBN:

9788482649771

L' arnes del cavaller

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 576
Formato: Cartoné, 21,3 x 14 cm.
Precio: 45,00
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Publicat per primer cop l'any 1968, L'arnès del cavaller fou el primer intent de sistematització de la historia de l'armament personal en terres catalanes des del segle X fins a començaments del segle XVI. L'estudi de la novel·la cavalleresca del segle XV, que portà Martí de Riquer a treballar sobre els autèntics cavallers medievals, i la necessitat de crear un glossari que esclarís els termes militars no descrits fins el moment, tingué com a resultat aquesta obra. A més dels documents consultats per l'autor, fou també gràcies a les magnífiques obres d'art conservades d'aquest període que Riquer confeccionà un llibre fascinant, ple de detalls i erudició que ha esdevingut tot un clàssic. "El present llibre és escrit per persona que s'ha dedicat principal ment a l'estudi de la literatura medieval, i que si ha anat a parar a aquesta mena de recerques és únicament amb l'afany de veure més clars els textos i de fer una escletxa més que ens deixi observar la vida medieval i el temperament dels seus homes" De la nota preliminar de Martí de Riquer.


ISBN:

9788482649061

EL SEGREST DE LA BIBLIOTECARIA

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: , 21,3 x 14 cm.
Precio: 8,00
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Un bon dia uns bandolers decideixen segrestar la bibliotecària del poble, la senyoreta Laburnum, tot esperant que l'Ajuntament els pagui un bon rescat. Mentre es fan les negociacions la bibliotecària comença a llegir-los llibres, amb tant d'encert que els bandolers es converteixen en assidus lectors. A més, la bellesa de la noia, els seu bon caràcter, la seva intel·ligència i una malaltia contagiosa acaben complicant el segrest.


ISBN:

9788482649269

De l'altar al escenari «Sobre com estimar els altres... i les altres»

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 112
Formato: Rústica, 21,3 x 14 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

L'un va ser capellà conscienciat de l'escola Casaldàliga, però a la selva d'aquí, segons paraules del seu amic Pepe Rubianes, fins que aquella bombolla se li va acabar desfent, com la bombolla immobiliària, com reconeix ara el popular actor Carles Flavià.


ISBN:

9788498672312

El tercer home

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Formato: 19 x 12,5 cm.
Precio: 7,50
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.


ISBN:

978-84-19013-33-0

Tot s'ha perdut

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 288
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

El magnífic recull d'articles que GAZIEL va publicar a La Vanguardia entre els anys 1922 i 1934 on explicava, amb una gran visió crítica, una realitat política que sorprenentment és ben pastada a l'actual.

«No busquemos, pues, ninguna explicación absurda a nuestro infortunio, ya que la única y principal es muy clara. Los culpables de cuanto le ocurre a Cataluña somos los catalanes. Los partidos que nos representaron, y nosotros que les indujimos a que lo hicieran tan mal. Y esto es todo. [...] Un día saldremos de este negro pozo en que caímos. Pero que, en adelante, nos sirva esta clara lección: solo podremos triunfar en España yendo todos los catalanes fuertemente unidos, como una irrompible falange, y además sólidamente abrazados con el mayor número posible de españoles hermanos».

Aquestes paraules que Gaziel va escriure el 21 de desembre de 1934 a La Vanguardia encara ressonen avui.
Pot ser que gairebé un segle després visquem amb la sensació ben viva que «tot s'ha perdut»?

Com diu Jordi Amat a la nota a l'edició, «Gaziel va seleccionar intencionadament uns articles i no pas uns altres pel seu contingut, perquè volia traçar una crònica, la seva, d'uns anys capitals de la política catalana i del moviment catalanista».

Us animem a recuperar-los i a llegir-los des de la distància dels anys amb la seguretat que bona part de les reflexions crítiques i lúcides d'Agustí Calvet ens donaran la clau per interpretar el nostre present i bastir-lo de nou.

PRÒLEG D'ENRIC JULIANA
EDICIÓ DE JORDI AMAT


ISBN:

978-84-19013-31-6

Puta pasta

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 400
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Absorbent a la manera dels clàssics de la novel·la negra. Un homenatge deliciosament cinematogràfic.

Guanyadora del VI Premi Crims de Tinta.

El Marc està escurat, la seva empresa de serveis lingüístics està en fallida tècnica, l#exdona encara el burxa... De manera que, quan la bella i perillosa Verónica -la seva amiga Vero de tota la vida- li proposa de robar a casa del diputat Bernal, hi accedeix.

Serà fàcil, li diu. I, al capdavall, ja no li queda res per perdre. Però s#equivoca. S#equivoca, i molt.


ISBN:

978-84-19013-29-3

Primavera, estiu, etcètera

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 368
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Narrada amb una successió de pinzellades breus, Primavera, estiu, etcètera és una tragicomèdia amb un fort component generacional i un retrat precís i molt sonor dels usos i costums de la vida en un poblet de l#Ebre.

Com cada any per Tots Sants, l#Èlia de cal Pedró torna al poble per fer la visita de rigor al cementiri i passar uns dies amb son pare i sa tieta. Amb 34 anys fets, la parella l#acaba de deixar i la crisi fa estralls en el despatx d#arquitectura on treballa a Barcelona. Ara es disposa a aprofitar el pont per posar ordre, si més no, als pensaments.

Després de l#exili universitari i laboral, l#Èlia s#adona que amb l#edat s#hi sent cada cop més còmoda entre qui va ser la seva gent. I quan una està tan ben disposada i atenta, pot ser que comenci a veure i a entendre coses que fins ara li havien passat desapercebudes.

Marta Rojals ha escrit una primera novel·la madura i molt ben travada sobre l#amor, l#amistat, la família, la feina, les oportunitats perdudes i la possibilitat de trobar un lloc propi a l món.


ISBN:

978-84-19013-27-9

Pastoral americana (edició en català)

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 496
Precio: 20,90
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Qualificada per la crítica nord-americana com una «obra mestra», Pastoral americana és la crònica lúcida i despietada de les il·lusions perdudes de tota una generació.

El protagonista de Roth és Swede Levov, atleta llegendari al seu institut de Newark, que creix durant els anys de postguerra, es casa amb una antiga Miss New Jersey, hereta la fàbrica de guants del seu pare i es trasllada a una casa de pedra a la vila idíl·lica d'Old Rimrock. Fins que un bon dia de 1968 a Swede l'abandona la sort americana que l'havia somrigut fins llavors.

Merry, la seva filla estimada, ha crescut. Abans era una noieta adorable i desperta. Ara s'ha convertit en una adolescent malcarada i fanàtica capaç de dur a terme un extravagant acte de terrorisme polític.

De la nit al dia, Swede és separat de la pastoral americana i llançat a la bogeria americana idiosincràtica.

Ressenyes:
«En l#actual literatura nord-americana està Philip Roth i, després, tots els altres.»
Chicago Tribune

«Una de les novel·les més poderoses que Roth ha escrit mai... Emocionant, esplèndida i ambiciosa. Una obra d#art commovedora.»
The New York Times

«Enlluernadora... Una novel·la intel·ligent, compassiva i provocadora... Magnífica.»
Boston Globe

«Diàfana i conscientment detallista al mateix temps, les pàgines de Pastoral americana crepiten amb l#electricitat i l#energia d#una ment de primera fila en acció.»
San Francisco Chronicle
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2022 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal