logo paquebote
171 libros encontrados buscando editorial: La Campana

www.paquebote.com > La Campana

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-18226-21-2

El pantà maleït «Les morts de Susqueda»

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Precio: 19,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

L'assassinat el 2017 d'una parella de joves al pantà de Susqueda continua sense resoldre, amb l'únic sospitós en llibertat i amb molts interrogants oberts

El doble crim de Susqueda continua essent un misteri. No s'ha trobat l'arma homicida, es desconeix el mòbil del crim i no està clar on va ser exactament l'escena dels assassinats.

Un pescador del pantà va ser arrestat i empresonat pel jutjat però va ser alliberat després de 303 dies perquè els indicis que l'incriminaven eren massa febles. El sospitós està en llibertat i els interrogants perduren: on era el cotxe de les víctimes abans que algú el llencés al fons del pantà? Com va arribar el seu caiac a l'altre costat de pantà? D'on venien els trets que van sentir alguns testimonis? On han anat a parar els mòbils de les dues víctimes? Qui més hi havia aquell dia al pantà?

El cas té com a rerefons Susqueda, un pantà maleït i envoltat de misteri on han confluït successos, accidents, tragèdies i crims al llarg del temps.


ISBN:

978-84-18226-37-3

La felicitat del llop

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 128
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Després de l'èxit mundial de Les vuit muntanyes, l'autor dels Alps italians torna als escenaris de sempre amb una nova novel·la en què l'amor, la naturalesa i l'amistat es barregen.

Quan arriba la tardor, Faust decideix deixar enrere un matrimoni frustrat i la vida descontrolada del darrers anys a Milà per instal·lar-se indefinidament a la zona on havia passat els estius d'infantesa, Fontana Freda, un lloc envoltat de muntanyes imponents, ideal per començar de zero. Allà intenta trobar una nova veu per a la seva escriptuta, i entretant treballa de cuiner al restaurant de la Babette i

trava amistat amb uns quants dels habitants del lloc: un guarda forestal retirat amb una flaca pels afers humans i una jove cambrera que hi està de pas.

La tardor dona pas a l'hivern, les pastures i els grangers s'abalteixen sota la neu i els llops hi tornen de nou per recórrer les profunditats de les valls en copanyia del vent.

Després de Les vuit muntanyes, la prosa cristal·lina i pausada de Paolo Cognetti ens porta una novel·la purificant que té la capacitat de fer més grans els pulmons i d'ampliar l'horitzó. La felicitat del llop evoca el poder de la natura, de l'alta muntanya, amb els cims, els boscos, els refugis i els animals que l'habiten, per apregonar, com si res, en la llibertat i en els somnis.

La crítica n'ha dit:

"El silenci de la natura contra la lletjor del món." Juan Carlos Galindo, El País

"Paolo Cognetti és un escriptor de debò, sap el que vol i el que fa." Internazionale

De Les vuit muntanyes es va dir:

"Una bona amistat és un refugi", Ara

"Amb l'empenta d'un clàssic, un meteorit vingut d'un altre temps." La Repubblica

"Una joia. Excavant en el silenci, fa que la paternitat i l'amistat masculina siguin alhora obertes i salvatges." La Stampa

"Una ploma sòbria i elegant i precisa. Traça un deixant literari que provoca les ganes de continuar." La Vie

"Una obra mestra. No sorprèn que se l'esmenti al costat d'Ernest Hemingway, Jack London i Mark Twain." Die Zeit


ISBN:

978-84-16863-76-1

Els germans Cabot

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 240
Precio: 19,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Un western català que esdevé un homenatge a la família, als lligams indestructibles que hi ha entre quatre germans i una mare.

La Míriam Cabot, que per a la gent del poble sempre ha estat una forastera, es queda vídua amb quatre fills. Són temps d'una gran sequera al sud de Catalunya. La dona, però, lluitarà per les seves terres i per mantenir unida la família. El seu llegat serà una pregària, una promesa: «Passi el que passi, estigueu sempre junts i cuideu els uns dels altres».

Una desgràcia farà que el Jacob, el fill gran, hagi d'assumir la voluntat de la mare fins a les últimes conseqüències, obligant-lo a allunyar-se dels germans. Dotze anys més tard, il·lusionat, anirà a retrobar el Dylan, el Jona i el Samuel. Però el que es trobarà en tornar a casa no serà, ni per casualitat, el que havia esperat.

Amb moments plens de tendresa i d'altres d'hilarants, Els germans Cabot és un homenatge a la família, als lligams indestructibles entre quatre germans i una mare. A la lluita de tots els suds del món.


ISBN:

978-84-18226-42-7

Els salaris de la ira «L#empobriment de molts amenaça la democràcia de tots»

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 288
Precio: 19,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

L'estancament dels salaris d'ençà de la dècada dels anys vuitanta.

A partir d'una anàlisi exhaustiva dels postulats del liberalisme econòmic i d'un recorregut històric farcit d'exemples il·lustratius, coneixerem les causes de l'estancament dels salaris d'ençà dels anys vuitanta. La desindustrialització, el comerç internacional i la immigració són els tres eixos que articulen la descompensació i que fan emergir la figura, única i potent, del rendista o propietari com a aglutinador de la riquesa. L'autor proposa la intervenció de l'Estat com a garant del benestar i del progrés i com l'única via que li queda, a la democràcia, per plantar cara als autoritarismes i a les manifestacions ultraliberals i totalitàries que han tret el nas els darrers anys.


ISBN:

978-84-18226-02-1

La nena de dretes que va néixer en una família d#esquerres

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 192
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Retrat hilarant d'una família disfuncional explicat des de la mirada viva i penetrant d'una adolescent.

Una divertidíssima història de família explicada amb un estil trepidant i amb una llengua punyent.

L'Esther ha tingut la mala sort de néixer en una família de bojos. Cadascun dels seus parents viu pendent de la pròpia dèria. La mare reivindica tothora el Maig del 68; el pare viu obsedit amb la idea d'un segon holocaust; els avis enyoren un passat gloriós i maten el temps jugant a la ruleta amb els cigrons del cuscús, i el germà petit... aquest no sap per on navega! Tot d'una, però, es gira la truita i sembla que s'imposa l'ordre.

Ressenyes:
«Periodista, Ingrid Seyman publica la seva primera novel·la. La infantesa, l'absurd, els anys setanta es recullen en aquest llibre sobre la vida d'una nena de dretes que neix en una família d'esquerres.»
Ouest France

«Vas passant les pàgines, una rere l'altra, sense poder-te aturar i, quan arribes al final, tot és una altra cosa.»
L'Est Républicain


ISBN:

978-84-18226-31-1

A la taula dels altres «A peu pel Priorat»

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Precio: 16,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Espinàs comparteix l'experiència de caminar per un Priorat en temps de verema, amb costums i personatges que avui semblen inventats.

El 1957 Josep M. Espinàs va conèixer un Priorat del qual, amb l'excepció del vi, se'n tenien molt poques notícies, en una època en què encara es traginava el raïm en rucs i s'anava a buscar l'aigua a la font amb àmfores.

En el llibre A la taula dels altres, l'escriptor camina per aquesta comarca durant la verema i passeja per uns pobles on un foraster és una raresa. Espinàs esmorza i conversa amb la gent que troba a les vinyes i coneix una sèrie de personatges curiosos que, a través de la mirada de l'escriptor, hi apareixen molt ben retratats.

El que era una crònica de viatge, fidel a la realitat, ara s'ha convertit en una narració que reviu un món que forma part del nostre passat.


ISBN:

978-84-18226-27-4

L'últim traginer «A peu pel Pallars i la Vall d'Aran»

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 256
Precio: 16,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

L'últim traginer ens transporta a un temps en què el Pallars i la Vall Aran no tenien estacions d'esquí, els guàrdies civils anaven amb bicicleta i la centraleta de telèfons de Salardú la feia funcionar, manualment, una noia en un racó de menjador d'una antiga fonda. El lector s'aventura amb l'escriptor pels camins i les valls d'aquestes contrades, en una crònica que reviu un món rural perdut i nostàlgic de mitjan anys cinquanta.

Josep M. Espinàs, a través d'aquesta crònica del 1956, reviu uns fets, uns personatges i un paisatge que avui ja formen part del passat, però que l'autor manté vius per sempre amb el seu testimoni de narració viva.


ISBN:

978-84-18226-26-7

Viatge a la frontera de la llengua «A peu per la Llitera»

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 200
Precio: 16,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

On és exactament la Llitera? Com s'hi viu? Quin català es parla en aquesta comarca de l'Aragó? La passió per caminar i descobrir ha dut a Josep M. Espinàs, aquesta vegada, a una terra plena d'interrogants per a molta gent.

On és exactament la Llitera? Quin català es parla en aquesta comarca de l'Aragó? La passió per caminar i descobrir va dur Josep M. Espinàs a una terra de pas plena d'interrogants per a molta gent. El 1990, caminant per la Llitera amb sol i amb tempestes, amb totes les sorpreses d'un viatge com aquest, Espinàs converteix l'experiència d'anar a peu en una narració viva, en una crònica que es llegeix com si el lector també s'aventurés amb l'escriptor per camins desconeguts. "Tota la Llitera a peu?, això no ho ha fet mai ningú!", li van dir els lliterans.

Viatge a la frontera de la llengua és una obra excepcional en la literatura de viatges de Josep M. Espinàs, tant per l'escenari com pels fets que s'hi narren. Amb aquest llibre, l'autor aporta un testimoni directe i apassionat dels pobles de la comarca.


ISBN:

978-84-18226-00-7

La cita «O la història d'una polla jueva»

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Una novel·la provocadora i intimista que reflexiona sobre la identitat sexual i la condició humana.

Un noi alemany acudeix a la consulta del doctor Seligman per sotmetre's a una operació de canvi de sexe. Mentre el cirurgià, d'origen jueu, li examina la vagina, el jove li confessa les seves fantasies sexuals amb Hitler i un robot, i la vergonya que sent del seu origen alemany. "Quan era jovenet sempre pensava que l'única manera de superar de debò l'Holocaust era estimar un jueu", confessa al cirurgià.

En un monòleg sarcàstic i punyent, el protagonista -ajagut a la llitera del metge- reflexiona sobre la condició humana, el paper de la dona al segle XXI i el seu malestar pel fet d'haver nascut amb un cos femení. El doctor Seligman, de qui el noi només veu el cap, es converteix en el confessor silenciós dels seus temors i neguits.

Katharina Volckmer debuta com a escriptora amb una novel·la provocadora, intimista i hilarant que manté la tensió literària a través d'un discurs sense tabús que pretén fer les paus amb un mateix i amb la història.


ISBN:

8416863679

Crims amb Carles Porta

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Com ja va poder trobar a Tor: Tretze cases i tres morts, Crims amb Carles Porta torna a aquella manera tan particular de narrar les històries més fosques des de dins, fins al punt que el lector té la sensació que està coneixent

personalment l'assassí, que li està sentint la veu.

El 2017 els creadors de Crims van començar a col·laborar amb una secció al magazín de tarda de Catalunya Ràdio Estat de Gràcia, però va tenir tant d'èxit que al cap de poc ja tenia un espai propi a la graella del cap de setmana. Ara, a més, el seu programa s'ha adaptat a un format televisiu per a TV3.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2021 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal