logo paquebote
169 libros encontrados buscando editorial: La Campana

www.paquebote.com > La Campana

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-18226-31-1

A la taula dels altres «A peu pel Priorat»

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Precio: 16,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Espinàs comparteix l'experiència de caminar per un Priorat en temps de verema, amb costums i personatges que avui semblen inventats.

El 1957 Josep M. Espinàs va conèixer un Priorat del qual, amb l'excepció del vi, se'n tenien molt poques notícies, en una època en què encara es traginava el raïm en rucs i s'anava a buscar l'aigua a la font amb àmfores.

En el llibre A la taula dels altres, l'escriptor camina per aquesta comarca durant la verema i passeja per uns pobles on un foraster és una raresa. Espinàs esmorza i conversa amb la gent que troba a les vinyes i coneix una sèrie de personatges curiosos que, a través de la mirada de l'escriptor, hi apareixen molt ben retratats.

El que era una crònica de viatge, fidel a la realitat, ara s'ha convertit en una narració que reviu un món que forma part del nostre passat.


ISBN:

978-84-18226-27-4

L'últim traginer «A peu pel Pallars i la Vall d'Aran»

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 256
Precio: 16,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

L'últim traginer ens transporta a un temps en què el Pallars i la Vall Aran no tenien estacions d'esquí, els guàrdies civils anaven amb bicicleta i la centraleta de telèfons de Salardú la feia funcionar, manualment, una noia en un racó de menjador d'una antiga fonda. El lector s'aventura amb l'escriptor pels camins i les valls d'aquestes contrades, en una crònica que reviu un món rural perdut i nostàlgic de mitjan anys cinquanta.

Josep M. Espinàs, a través d'aquesta crònica del 1956, reviu uns fets, uns personatges i un paisatge que avui ja formen part del passat, però que l'autor manté vius per sempre amb el seu testimoni de narració viva.


ISBN:

978-84-18226-26-7

Viatge a la frontera de la llengua «A peu per la Llitera»

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 200
Precio: 16,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

On és exactament la Llitera? Com s'hi viu? Quin català es parla en aquesta comarca de l'Aragó? La passió per caminar i descobrir ha dut a Josep M. Espinàs, aquesta vegada, a una terra plena d'interrogants per a molta gent.

On és exactament la Llitera? Quin català es parla en aquesta comarca de l'Aragó? La passió per caminar i descobrir va dur Josep M. Espinàs a una terra de pas plena d'interrogants per a molta gent. El 1990, caminant per la Llitera amb sol i amb tempestes, amb totes les sorpreses d'un viatge com aquest, Espinàs converteix l'experiència d'anar a peu en una narració viva, en una crònica que es llegeix com si el lector també s'aventurés amb l'escriptor per camins desconeguts. "Tota la Llitera a peu?, això no ho ha fet mai ningú!", li van dir els lliterans.

Viatge a la frontera de la llengua és una obra excepcional en la literatura de viatges de Josep M. Espinàs, tant per l'escenari com pels fets que s'hi narren. Amb aquest llibre, l'autor aporta un testimoni directe i apassionat dels pobles de la comarca.


ISBN:

978-84-18226-00-7

La cita «O la història d'una polla jueva»

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Una novel·la provocadora i intimista que reflexiona sobre la identitat sexual i la condició humana.

Un noi alemany acudeix a la consulta del doctor Seligman per sotmetre's a una operació de canvi de sexe. Mentre el cirurgià, d'origen jueu, li examina la vagina, el jove li confessa les seves fantasies sexuals amb Hitler i un robot, i la vergonya que sent del seu origen alemany. "Quan era jovenet sempre pensava que l'única manera de superar de debò l'Holocaust era estimar un jueu", confessa al cirurgià.

En un monòleg sarcàstic i punyent, el protagonista -ajagut a la llitera del metge- reflexiona sobre la condició humana, el paper de la dona al segle XXI i el seu malestar pel fet d'haver nascut amb un cos femení. El doctor Seligman, de qui el noi només veu el cap, es converteix en el confessor silenciós dels seus temors i neguits.

Katharina Volckmer debuta com a escriptora amb una novel·la provocadora, intimista i hilarant que manté la tensió literària a través d'un discurs sense tabús que pretén fer les paus amb un mateix i amb la història.


ISBN:

978-84-941928-3-8

Wonder. El capítol del Julian

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 128
Formato: 99
Precio: 10,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Més d'un milió de persones han llegit Wonder i s'han enamorat de l'Auggie Pullman, un nen normal i corrent amb una cara que no ho és tant. Ara els lectors tindran l'oportunitat de conèixer una mica més el personatge més controvertit del llibre: el Julian.

Des del primer dia que es veuen, a les pàgines de Wonder, queda clar que l'Auggie i el Julian no seran mai amics, amb el Julian tractant l'Auggie com si tingués la pesta. Però, tot i que Wonder explicava la història de l'Auggie des de la perspectiva de sis personatges diferents, el punt de vista del Julian no el vam saber mai. El lector només podia especular sobre el que li devia passar pel cap. Fins ara.

El capítol del Julian ens revela per fi com viu la història el culpable del bullying. ¿Per què és tan desagradable amb l'Auggie? ¿Té alguna possibilitat de redimir-se?

En un món on el bullying entre els joves s'està convertint en una vertadera epidèmia, els llibres de la sèrie «Wonder» ofereixen una nova visió refrescant, necessària i esperançadora.


ISBN:

978-84-18226-01-4

Una dolça venjança

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 448
Precio: 20,00
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Una història rocambolesca que destapa la cara més corrupta i salvatge del món de l'art, escrita per l'autor de L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra

Una divertidíssima trama d'embolics que barreja de manera sorprenent la realitat de les tribus massais, l'obra de la pintora Irma Stern, la figura d'Adolf Hitler, el paper de l'art i, sobretot, la set de venjança d'un jove que no té res a perdre.

En Victor Alderheim, un noi ambiciós i sense escrúpols, es casa amb la filla d'un multimilionari galerista. Quan l'home mor, el jove enganya la seva dona i aconsegueix apropiar-se del negoci i veure satisfetes, per fi, les seves ànsies de diners i poder. Però l'aparició en escena d'un fill bastard posa en perill els seus plans, i no està disposat a permetre-ho.


ISBN:

978-84-18226-09-0

La farmacèutica «492 dies segrestada»

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 288
Precio: 17,89
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Carles Porta reconstrueix el periple que va viure la farmacèutica d'Olot. Un relat rigorós que mostra fins a quin punt pot arribar la crueltat humana.

Una nit de novembre del 1992, Maria Àngels Feliu fou segrestada en sortir de la farmàcia que regentava a Olot. Gràcies a la seva fortalesa psíquica, la farmacèutica va sobreviure als 492 dies que va durar el seu segrest, tancada en un espai on no es podia ni posar dreta ni estirar-se. Els segrestadors eren dos agents de la policia municipal d'Olot, un guàrdia forestal i un cambrer; tots quatre, veïns de la víctima.

La investigació va estar marcada per un seguit d'errors policials i judicials i el cas no es va tancar fins al 1999, cinc anys després que la Maria Àngels fos alliberada.


ISBN:

978-84-16863-13-6

Tor. Tretze cases i tres morts

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 420
Formato: Rústica
Precio: 19,89
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Tretze veïns, amos d'una muntanya. Al poble de Tor, tocant a Andorra. Poderosos que s'enfronten. Interessos, contraban, l'orgull de la força. Estranys assassinats i sentències que fan créixer la crispació.

Carles Porta ha investigat la història de Tor, la muntanya maleïda. Hi va anar, la primera vegada, per fer un «30 Minuts» per a TV3. I va quedar atrapat. Durant vuit anys ha tornat repetidament a Tor, per parlar llargament amb uns personatges difícils, plens d'odi, de por i de secrets.

Aquest és el llibre d'una arriscada aventura periodística convertida en narració literària -recordant el nord-americà Truman Capote. Les escenes més tenses i també les més grotesques, retrats de personatges que impressionen per la seva ràbia encesa. Els lectors devoraran aquestes pàgines amb la passió i l'avidesa que desperten les grans històries.

A Tor, tretze cases, tres morts, el misteri que continua. Com la ira del vell Palanca: «Me van robar, me van intentar matar, i encara sóc jo lo cabrón! Només em queda una solució: morir matant!»


ISBN:

978-84-16863-70-9

Ferro i sang

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 688
Precio: 23,90
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Una novel·la ambientada a la Itàlia medieval protagonitzada per una
dona que farà l'impossible per salvar a qui més estima.

El segle X arriba a la seva fi, i mentre el tron papal és ocupat per un
adolescent capritxós i llibertí, la resta d'Itàlia es desfà en lluites
internes i el camp és una terra de ningú on s'imposa la llei del més fort.

Quan la fama de l'extraordinària bellesa de l'Anna, la filla de quinze
anys d'una família de pagesos pobres, arriba a les orelles del jove papa
Joan, sobre la llar de la noia plana l'amenaça d'un senyor cruel que
pretén vendre-la com a esclava per a la depravada cort romana.

L'Anna, encara que aconsegueix escapar del seu destí, presencia com la
seva família és massacrada i el seu germà Martello és capturat.
Aleshores decideix que farà el que calgui per rescatar-lo i, amb una
determinació indòmita, marxa a buscar-lo i s'endinsa en un món hostil i brutal.

Durant el periple
trobarà un cavaller amb un passat obscur i un present
encara més misteriós, un savi erudit que té a l'abast recursos
insospitats i un jove alegre i audaç. Una estranya companyia amb la qual
l'Anna intentarà endinsar-se en els palaus més secrets de Roma per trobar el seu germà i dur a terme la seva venjança.

SANTI LAGANÀ va néixer el 1954 a Reggio Calàbria, a Itàlia, i es
va llicenciar en Dret a la Universitat de Siena el 1978 i va treballar
durant molts anys en un dels bancs italians més importants. En
l'actualitat gaudeix viu al camp, a Cerveteri, on pot conrear les seves
aficions de sempre: la lectura, l'escriptura i la bicicleta. Ferro i
sang és el seu debut en el gènere de la novel·la històrica, fruit d'un
apassionat estudi de l'Alta Edat Mitjana al qual ha dedicat els últims anys.

Ressenyes:

«Un llibre intens, potent i profund que aconsello llegir assaborint-lo sense pressa.»
La testa fra i libri

«La valentia, la determinació, l'orgull i les ganes de viure presents en
aquesta novel·la la converteixen en una història complexa i gens
predictible, amb una escriptura intensa i atenta a tots els personatges
i a una història que resultarà inoblidable# La intensitat i la
majestuositat d'aquestes pàgines porta el lector al descobriment de tot un món.»
Il mondo di sopra

«Ambientacions molt cuidades i personatges ben traçats, dels pagesos als
nobles i cardenals, passant pels bàrbars i els sarraïns# Recomano [el llibre] a tots els lectors, absolutament a tots.»
Il club delle lettrici compulsive

«Una novel·la de potència extraordinària# La ficció es fon amb la
realitat històrica en una trama apassionant i absorbent en la qual una dona es converteix en símbol i heroïna d'un període difícil, que encara ho és més per la seva condició.»
In Punta di Carta

«Una història que arrossega, que absorbeix, que emociona... Són pàgines
que contenen molta violència, però encara més esperança.»
The Shelter of Books

«Una novel·la que indueix a reflexionar sobre el món d'ahir i d'avui, i
sobre els drets que ara tenim gràcies a dones com l'Anna, que no es van
doblegar als homes que les volien vulnerables i fàcils de dominar.»
Non solo Il libro dello scrittore

«L'aconsello a tots els afeccionats al gènere històric que estimin les aventures.»
Gli occhi del lupo


ISBN:

978-84-16457-21-2

Charlotte (edició en català) «Una història Wonder»

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 248
Formato: Rústica
Precio: 12,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Charlotte és una altra invitació irresistible de R.J. Palacio, autora de Wonder, a triar sempre ser amables amb els altres, encara que a secundària, ja se sap, hi hagi dies que costa una mica.

Si heu llegit Wonder, El capítol del Julian i Plutó, no us podeu perdre Charlotte, que us obrirà una finestra a una part de l'escola de l'Auggie que fins ara R.J. Palacio gairebé no ens havia ensenyat: el món de les nenes.

A través del relat de la Charlotte, la nena triada pel professor Culet per ensenyar l'escola a l'Auggie, veurem com viuen les noies que una part dels nens de la classe faci bullying a l'Auggie i al seu amic Jack Will, i també fins a quin punt els nostres prejudicis i l'afany de ser acceptats pels altres de vegades ens impedeixen ser nosaltres mateixos.

En un món on el bullying entre els joves s'està convertint en una vertadera epidèmia, els llibres de la sèrie «Wonder» ofereixen una nova visió refrescant, necessària i esperançadora.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2021 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal