logo paquebote
1883 libros encontrados buscando editorial: Juventud

www.paquebote.com > Juventud

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788426146427

Greta. La lluita d'una nena per salvar el planeta

Editorial: Juventud   Fecha de publicación:    Páginas: 40
Formato: , 24,5 x 24,5 cm.
Precio: 14,50
Añadir a la cesta

La Greta Thunberg tenia quinze anys quan va faltar a escola per primera vegada per a fer vaga pel clima davant del Parlament suec d'Estocolm. La seva solitària crida a l'acció va generar un moviment estudiantil que va iniciar les vagues dels 'divendres pel clima' a molts països fins a convertir-se en una mobilització mundial. La guardonada autora Jeanette Winter ens relata en aquest àlbum la història de la Greta, la jove activista climàtica que exigeix accions als líders mundials que es neguen a abordar el canvi climàtic. En sentir parlar de la croada per a salvar al planeta de l'escalfament global d'aquesta jove activista, l'autora Jeanette Winter, va voler posar el seu granet de sorra. Després de l'èxit d'alguns dels seus anteriors àlbums documentals, com La bibliotecària de Bàssora, Biblioburro, Malala/Iqbal o L'escola secreta de Nasrin, Jeanette va abordar el projecte d'aquest nou àlbum amb determinació. 'Quan vaig escoltar els seus discursos, vaig sentir com si la Greta parlés per mi. I tinc vuitanta anys'. -Jeanette Winter Un any després d'iniciar les seves manifestacions en solitari tots els divendres davant del Parlament suec amb un cartell que deia 'Vaga escolar pel clima', la protesta de la Greta s'ha estès a milions d'estudiants de tot el món gràcies al moviment #FridaysForFuture, que es va fer viral a les xarxes socials. Actualment Greta està interpel·lant als líders mundials en reunions tan importants com la Conferència de les Nacions Unides sobre el Clima o el Fòrum Econòmic Mundial i els està demostrant a tothom que fins i tot la persona més petita pot marcar una gran diferència. Per això, la història d'aquest àlbum vol servir d'inspiració als joves lectors que estan començant a aprendre sobre el món que els envolta.


ISBN:

9788426146526

El Guardián de la Luna

Editorial: Juventud   Fecha de publicación:    Páginas: 40
Formato: , 25,5 x 29 cm.
Precio: 15,00
Añadir a la cesta

Emil tiene una nueva responsabilidad como Guardián de la Luna: velar por la Luna y que su luz llegue a todos los animales nocturnos. Pero ¿qué pasa cuando la Luna empieza a menguar poco a poco, hasta desaparecer? Enamórate de este oso polar dulce y concienzudo, la Luna y la conexión especial que comparten. Un álbum conmovedor y mágico, ideal tanto para explicar a los más pequeños las fases de la Luna como para acompañarlos hasta los dulces sueños. Ilustrado con un toque clásico y narrado en un tono fresco, El guardián de la Luna es una historia perfecta para la hora de ir a dormir. Emil se siente muy orgulloso de su nuevo trabajo como guardián de la Luna, pero se inquieta al ver que noche tras noche la Luna va menguando... Tras varias investigaciones, charlas con los vecinos y mucha preocupación, Emil aprende que, en la vida, las cosas vienen y van -y que eso no está tan mal. Este maravilloso álbum ilustrado nos muestra las fases lunares a través de una brillante narración infantil que nos habla de la amistad, la impermanencia y la naturaleza.


ISBN:

9788426146533

El Guardalluna

Editorial: Juventud   Fecha de publicación:    Páginas: 40
Formato: , 25,5 x 29 cm.
Precio: 15,00
Añadir a la cesta

L'Emili té una nova tasca com a Guardalluna: vetllar per la Lluna i perquè la seva llum arribi a tots els animals nocturns. Però què passa quan la Lluna comença a minvar a poc a poc, fins a desaparèixer? Enamora't d'aquest os polar dolç i conscienciós, la Lluna i la connexió especial que comparteixen. Un àlbum commovedor i màgic, ideal tant per a explicar als més petits les fases de la Lluna, com per a acompanyar-los fins als dolços somnis. Il·lustrat amb un toc clàssic i narrat en un to fresc, El Guardalluna és una història perfecta per a l'hora d'anar a dormir. L'Emili se sent molt orgullós de la seva nova feina com a guardià de la Lluna, però s'inquieta en veure que nit rere nit la Lluna va minvant... Després de diverses recerques, xerrades amb els veïns i molta preocupació, l'Emili aprèn que, a la vida, les coses vénen i van -i que això no està tan malament. Aquest meravellós àlbum il·lustrat ens mostra les fases lunars a través d'una brillant narració infantil que ens parla de l'amistat, la impermanència i la naturalesa.


ISBN:

978-84-261-4641-0

Greta. La lucha de una niña por salvar el planeta

Editorial: Juventud   Fecha de publicación:    Páginas: 40
Formato: Cartoné
Precio: 14,50
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Greta Thunberg tenía quince años cuando faltó a clase por primera vez para hacer huelga por el clima frente al Parlamento sueco en Estocolmo. Su solitaria llamada a la acción desencadenó un movimiento estudiantil que llevó a las huelgas de 'los viernes por el clima' en muchos países hasta convertirse en una movilización mundial. La galardonada autora Jeanette Winter nos relata en este álbum la historia de Greta, la joven activista climática que exige acciones a los líderes mundiales que se niegan a abordar el cambio climático. Al oír hablar de la cruzada para salvar al planeta del calentamiento global de esta joven activista, la autora Jeanette Winter, quiso poner su granito de arena. Tras el éxito de algunos de sus anteriores álbumes documentales, como La bibliotecaria de Basora, Biblioburro, Malala/Iqbal o La escuela secreta de Nasreen, Jeanette abordó el proyecto de este nuevo álbum con determinación. 'Cuando escuché sus discursos, sentí como si Greta hablara por mí. Y tengo ochenta años'. -Jeanette Winter Un año después de iniciar sus manifestaciones en solitario todos los viernes ante el Parlamento sueco con un cartel que decía 'Huelga escolar por el clima', la protesta de Greta se ha extendido a millones de estudiantes de todo el mundo gracias al movimiento #FridaysForFuture, que se hizo viral en las redes sociales. Actualmente Greta está interpelando a los líderes mundiales en reuniones tan importantes como la Conferencia de las Naciones Unidas sobre el Clima o el Foro Económico Mundial y les está mostrando a todos que incluso la persona más pequeña puede marcar una gran diferencia. Por eso, la historia de este álbum quiere servir de inspiración a los jóvenes lectores que están comenzando a aprender sobre el mundo que los rodea.


ISBN:

9788426146373

El último Tigre

Editorial: Juventud   Fecha de publicación:    Páginas: 36
Formato: , 28 x 24,5 cm.
Precio: 15,00
Añadir a la cesta

En lo más profundo de la selva vivía un tigre muy valiente... Fuerte y orgulloso, el tigre es el señor de la selva. Pero cuando es capturado por los cazadores humanos se da cuenta de que lo que realmente importa no es la fuerza o el poder, sino la libertad. Esta fábula conmovedora, inspiradora y espléndidamente ilustrada, contiene una valiosa reflexión para los tiempos actuales. El nuevo libro del galardonado autor Petr Horácek nos invita a reflexionar sobre temas como el peligro de extinción o la cautividad de los animales salvajes. Pero, además, a través de su conmovedora historia, nos enseña la importancia de la libertad sobre otros valores. ¿De qué nos sirve ser fuertes y poderosos si no somos libres para hacer lo que queramos? .


ISBN:

9788426146380

El darrer Tigre

Editorial: Juventud   Fecha de publicación:    Páginas: 36
Formato: , 28 x 24,5 cm.
Precio: 15,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

A la jungla més impenetrable vivia un tigre molt valent... El tigre, fort i A la jungla més impenetrable vivia un tigre molt valent... El tigre, fort i orgullós, és el senyor de la jungla. Però quan és capturat per uns caçadors humans s'adona que el realment important no són la força o el poder..., sinó la Aquesta faula commovedora, inspiradora i esplèndidament il·lustrada, conte una valuosa reflexió per als temps actuals. El nou llibre del guardonat autor Petr Horácek ens convida a reflexionar sobre temes com el perill d'extinció o la captivitat dels animals salvatges. Però, a més, a través de la seva commovedora història, ens ensenya la importància de la llibertat sobre altres valors. De què ens serveix ser forts i poderosos si no som lliures per a fer el que vulguem?


ISBN:

978-84-261-4625-0

El carter de l'espai 2 «Els Pirates Galàctics»

Editorial: Juventud   Fecha de publicación:    Páginas: 148
Formato: Rústica
Precio: 19,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Bob, el nostre carter espacial, ha guanyat confiança en si mateix des de la nostra última trobada. Però aquesta vegada ha d'afrontar un gran desafiament: treballar en equip! Haurà de lliurar una sola carta amb l'ajuda de la seva nova companya en pràctiques, la Marta. Una tasca aparentment simple que es convertirà en una aventura d'un extrem a l'altre de la galàxia. A més, sembla que aquesta misteriosa carta ha despertat l'interès d'una colla no gaire amigable... L'esperada segona part de les aventures del nostre carter de l'espai és una persecució intergalàctica, amb nous personatges, nous planetes plens de detalls i de referències a altres obres de ciència-ficció que condimenten a la perfecció la narració de la jornada catastròfica d'en Bob. L'univers que Guillaume Perreault va crear en la seva primera aventura, no fa més que multiplicar les seves possibilitats per a deixar patent l'enginy d'aquest autor i la humanitat del seu entranyable personatge principal.


ISBN:

978-84-261-4624-3

El cartero del espacio 2 «Los piratas galácticos»

Editorial: Juventud   Fecha de publicación:    Páginas: 148
Formato: Rústica
Precio: 19,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Bob, nuestro cartero espacial, ha ganado confianza en sí mismo desde nuestro último encuentro. Pero esta vez tiene que afrontar un gran desafío: ¡trabajar en equipo! Deberá entregar una sola carta con la ayuda de su nueva compañera en prácticas, Marta. Una tarea aparentemente simple que se convertirá en una aventura de un extremo al otro de la galaxia. Además, parece que esta misteriosa carta ha despertado el interés de una banda no muy amigable... La esperada segunda parte de las aventuras de nuestro cartero del espacio es una persecución intergaláctica, con nuevos personajes, nuevos planetas llenos de detalles y de referencias a otras obras de ciencia ficción que condimentan a la perfección la narración de la jornada catastrófica de Bob. El universo que Guillaume Perreault creó en su primera aventura no hace más que multiplicar sus posibilidades para dejar patente el ingenio de este autor y la humanidad de su entrañable personaje principal.


ISBN:

9788426145697

Rescate planeta

Editorial: Juventud   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: 20,5 x 22,5 cm.
Precio: 13,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

¿Residuos plásticos? ¿Contaminación? ¿Ahorro de energía? ¿Cómo explicarlo a los niños y niñas? Este es un libro de pequeños gestos divertidos y prácticos que ayudarán a que nuestro mundo sea un lugar más verde. Gira las páginas transparentes para ver los beneficios de cada gesto. ¡A los niños y niñas les encanta poder actuar para proteger y salvar el planeta! Rescate Planeta es un libro magnífico para cualquier maestro, padre o organización medioambiental que quiera enseñar a las niñas y los niños a respetar el planeta y trabajar conjuntamente para crear un mundo más verde de una manera interactiva y divertida. Empieza con una sencilla pregunta: ¿qué podemos hacer para ayudar a salvar el planeta?, que responde en cada doble página con gestos que persiguen conseguir distintos objetivos medioambientales, como mantener el aire limpio, el agua pura y abundante, las plantas y la vida silvestre próspera o la sostenibilidad y la minimización de residuos. Es un libro lleno de ilustraciones claras y coloridas, con infinidad de detalles divertidos y una amplia gama de personajes.


ISBN:

9788426145703

Rescat planeta

Editorial: Juventud   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: 20,5 x 22,5 cm.
Precio: 13,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Residus plàstics? Contaminació? Estalvi d'energia? Com explicar-ho als nens i nenes? Aquest és un llibre de petits gestos, divertits i pràctics, que ajudaran a fer que el nostre món sigui un lloc més verd. Gira les pàgines transparents per a veure els beneficis de cada gest. Als nens i nenes els encanta poder actuar per a protegir i salvar el planeta! Rescat Planeta és un llibre magnífic per a qualsevol mestre, pare o organització mediambiental que vulgui ensenyar a les nenes i els nens a respectar el planeta i treballar conjuntament per a crear un món més verd d'una manera interactiva i divertida. Comença amb una senzilla pregunta: què podem fer per a ajudar a salvar el planeta?, que respon en cada doble pàgina amb gestos que persegueixen aconseguir diferents objectius mediambientals, com mantenir l'aire net, l'aigua pura i abundant, les plantes i la vida silvestre pròspera o la sostenibilitat i la minimització de residus. És un llibre ple d'il·lustracions clares i acolorides, amb infinitat de detalls divertits i una àmplia gamma de personatges.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal