logo paquebote
3110 libros encontrados buscando editorial: Edicions 62

www.paquebote.com > Edicions 62

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788429766325

Viatge d'anada i tornada

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Precio: 16,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días


ISBN:

9788429765014

La pista de sorra

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 224
Precio: 14,50
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.


ISBN:

9788429762266

L'encant de fer 50 anys «Crònica optimista i sense manies»

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 192
Precio: 19,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Esteu cansats de pagar la hipoteca des de fa quinze anys i encara us en queden -com a mínim!- quinze més per acabar-la de pagar? Ja no us cal tenir un cotxe veloç, preferiu el confort i la distinció? Ja no trobeu morbo al poder, en trobeu més a la prejubilació? Si heu respost afirmativament aquestes preguntes, segurament és perquè heu arribat -o esteu a punt de fer-ho- a la delicada línia dels cinquanta.En aquesta crònica desenfadada i realista, Rafael Vallbona fa un retrat sentimental de l'únic moment en què la vida té el sentit exacte que li pertoca: els cinquanta anys; quan un, ja més savi, per experiència i per coneixements, comença a entendre que les coses són com són i accepta sense complexos que no està gens malament.


ISBN:

9788429762211

Tota una vida

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 696
Precio: 22,90
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.


ISBN:

9788429762983

Temps d´estiu

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 248
Precio: 19,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Un jove biògraf anglès treballa en un llibre sobre el difunt escriptor John Coetzee. En concret, vol centrar-se en el període comprès entre els anys 1972 i 1977, en què Coetzee, al voltant dels trenta anys d'edat, compartia amb el seu pare vidu una finca ruïnosa als afores de Ciutat del Cap. El biògraf intueix que, precisament durant aquesta etapa, l'escriptor va trobar la seva veu narrativa.Com que el jove no va tractar mai Coetzee, emprèn una sèrie d'entrevistes amb persones rellevants per a l'autor, com una dona casada que va ser-ne amant, la seva cosina preferida, una ballarina brasilera la filla de la qual va rebre lliçons d'anglès de l'escriptor, i antics amics i col·legues. D'aquest testimoni col·lectiu, en surt el retrat del jove Coetzee: un tipus llibresc i maldestre en la intimitat, gairebé incapaç d'obrir-se als altres, amb una personalitat que tan sols genera sospites a la Sud-àfrica d'aquella època.Temps d'estiu és una història que permet a J. M. Coetzee d'imaginar la seva vida des d'una reveladora mirada implacable, amb què completa la trilogia de memòries fictícies començada amb Infantesa i Joventut. Punyent i sovint còmica, aquesta novel·la és la captivadora darrera mostra d'un dels millors novel·listes vius en llengua anglesa.


ISBN:

9788429762228

L´original de Laura «(Morir és divertit)»

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 168
Precio: 18,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Poc més de trenta anys després de la mort de Vladimir Nabokov ens arriba un dels secrets més guardats de la literatura contemporània: la primera versió de la seva última novel·la, una obra mestra inacabada que durant anys ha despertat la curiositat de crítics i lectors.Conscient que no podria acabar L'original de Laura, al final de la seva vida Nabokov va donar instruccions a la seva dona de cremar el manuscrit. Però Vera Nabokov primer, i el seu fill Dmitri després, van ser incapaços de tirar endavant aquella decisió. Ara, l'original finalment veu la llum.Amb un brillant joc de miralls on els límits entre realitat i ficció són difícils de distingir, L'original de Laura gira entorn d'una novel·la dins d'una altra novel·la. El doctor Philip Wild és un home brillant i afortunat, però sovint pateix les humiliacions de la seva dona Flora, una jove esvelta i promíscua, la sensualitat de la qual recordarà al lector la inoblidable Lolita. Quan ell accedeix a una novel·la que ha escrit un dels amants de Flora, «una obra mestra exasperant», el colpeix llegir-hi la narració de les infidelitats de la seva dona, que hi apareix com «la meva Laura». El ferit Wild, però, encara serà capaç de trobar plaer a la vida a través d'una autoaniquilació virtual.


ISBN:

9788429764512

Records d´una altra vida

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 368
Precio: 20,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días


ISBN:

9788429763652

Qüestió de fe

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 312
Precio: 18,50
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

Mentre el commissario Brunetti prepara les maletes per fugir de la calor de l'agost venecià, el seu col·lega Vianello li demana ajuda per resoldre un problema personal: la seva tieta s'ha obsessionat per l'astrologia i s'està gastant els diners del negoci familiar amb un endeví que no sembla que mostra totes les cartes.Al mateix temps, al despatx de Brunetti arriben indicis d'irregularitats als jutjats de la ciutat. Quan sembla que l'assumpte no va més enllà d'unes discrepàncies internes, l'assassinat d'un dels implicats farà que Brunetti torni sobtadament a Venècia per dirigir la investigació. Què té a veure la mort d'aquest home amb les sospites de corrupció a la magistratura veneciana?Amb un cop d'efecte magistral, a Qüestió de fe Donna Leon construeix un nou cas per a Brunetti, on la burocràcia i la calor sufocant de l'estiu venecià marquen l'atmosfera d'una novel·la plena d'enganys i amb un final explosiu i inesborrable.


ISBN:

9788429765038

Escriure en la foscor

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 128
Precio: 18,50
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.


ISBN:

9788429765052

Entre bellesa i dolor

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Precio: 19,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Lluís Solà (Vic, 1940) és membre fundador i director de la revista Reduccions (1977). És autor i director de teatre. Entre els seus textos dramàtics cal esmentar Aproximació al grau zero, Progressió i Detall de cossos a la sorra. Com a director de teatre ha portat a l'escena obres de Brossa, Strindberg, Èsquil, Yusaki Zeami, etcètera. Ha presentat diversos espectacles de poesia sobre textos de Verdaguer, Bartra, Riba, Vinyoli i altres autors. Ha escrit textos de reflexió sobre Verdaguer, Joan Alcover, Maragall, Bartra, Martí i Pol, Espriu, Rodoreda, Vinyoli, Bauçà, Sampere, Kafka. És autor dels llibres d'assaig Cercles de la llibertat i Variacions, en curs de publicació. Ha estat fundador i director del Centre d'Osona de l'Institut del Teatre i fundador i director del Centre Dramàtic d'Osona. Ha publicat traduccions de Kafka, Dürrenmatt, Handke, Beckett i de diversos poetes. Ha donat a conèixer els seus versos en els volums d'obra poètica De veu en veu, I (2001) i L'arbre constant, II (2003); el tercer volum, Al llindar de l'ara, està en curs de publicació; el quart és el present Entre bellesa i dolor. Lluís Solà ha estat guardonat amb els premis Quima Jaume de poesia (2001) i amb el Premi Nacional de la Crítica (2002).
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2022 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal