logo paquebote
3075 libros encontrados buscando editorial: Edicions 62

www.paquebote.com > Edicions 62

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788429766875

L'estimava «Lectura Plus»

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 200
Precio: 14,96
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Un matí el Pierre s'emporta la seva jove, la Chloé, i les seves nétes. Se les emporta lluny, a la casa de camp, l'endemà de l'abandó de l'Adrien, el seu fill, del domicili conjugal. ¿Qui millor que el Pierre es podrà ocupar de la dona del seu fill, en ple estat de xoc per aquesta ruptura inesperada? La Chloé troba el consol en el seu sogre, que té seixanta-cinc anys, i al camp, aïllats del món que els envolta, estableixen un diàleg ple de confessions sinceres. El Pierre es mostra tal com és i confia els seus secrets més íntims a la seva jove, mentre ella a poc a poc va recuperant les ganes de viure.


ISBN:

9788429766882

Esmorzar a Tiffany's «Lectura Plus»

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 168
Precio: 14,96
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.


ISBN:

9788429766868

Contes de la vila de R. i altres narracions «Lectura Plus»

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 320
Precio: 14,96
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

9788429767094

Les noies de Xangai

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 432
Precio: 20,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Xangai, 1937: la Pearl i la seva germana June són dues joves xineses atractives, sofisticades i cultes que viuen sense preocupacions. Un bon dia, però, a causa dels deutes familiars, el seu pare decideix arranjar el seu casament amb dos pretendents americans d'origen xinès.Mentre les bombes japoneses cauen sobre la seva estimada ciutat, les dues germanes emprenen una llarga fugida que les porta a amagar-se al més profund dels poblets de la Xina fins que aconsegueixen travessar l'oceà Pacífic i arribar a les costes d'Amèrica.Malgrat la por i les humiliacions, totes dues afronten juntes com a amigues inseparables els reptes d'integrar-se en un nou món i una nova família. Però els records tortuosos de les penalitats i els sacrificis que han patit, a més d'un secret inconfessable que totes dues callen, posarà a prova la seva relació i fins i tot els seus vincles de sang.


ISBN:

9788429767049

Jazz al despatx de Hitler «Una altra manera de veure les guerres»

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 232
Precio: 22,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

9788429767100

L´home de Sant Petersburg

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 448
Precio: 21,50
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

Ens trobem a Londres el 1914. Alemanya es comença a mobilitzar i tots aquells que coneixen les astúcies de la història saben que la guerra és inevitable. França està en perill i fins i tot el poderós Imperi britànic corre risc. Davant d'aquesta situació, el jove polític Winston Churchill ha de convèncer Lord Walden que negociï un tractat secret amb Rússia. Però l'home de Sant Petersburg i els anarquistes que giren al seu voltant s'assabenten d'aquestes maniobres i no els queda altre remei que entrar en el joc. El seu nom és Feliks i arriba a Londres amb cinc lliures justes per cometre un assassinat que canviarà la Història.Manipulador nat, té molts efectius sota la seva responsabilitat, però tota la policia anglesa, un Lord brillant i poderós i el jove Winston Churchill s'alinea contra ell. Aquests homes són capaços d'aturar a qualsevol i controlar-ho tot, excepte... els sentiments del cor.


ISBN:

9788429767025

Els lladres del cigne

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 600
Precio: 21,00
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

El psiquiatra Andrew Marlow viu dedicat a la seva professió i a la seva afició: la pintura. De sobte, la seva vida solitària i ordenada dóna un gir inesperat quan el cèlebre pintor Robert Oliver agredeix un quadre de la National Gallery de Washington i es converteix en el seu pacient. L'única explicació que és capaç de donar el pintor sobre el seu violent comportament és: «Ho vaig fer per ella.» Després, es nega a parlar i es dedica a dibuixar de manera obsessiva una dona atractiva vestida amb robes antigues. Però, qui és ella?Profundament intrigat per esbrinar el secret que turmenta el geni, Marlow emprèn una recerca absorbent que el porta a entrevistar-se amb les dones més properes a l'Oliver i a endinsar-se en una antiga tragèdia que s'amaga al cor de l'Impressionisme francès.Amb aquesta absorbent intriga sobre els misteris de l'art i l'amor, Els lladres del cigne ens embarca en un llarg viatge que ens trasllada des de l'Amèrica d'avui dia fins a les costes de Normandia i els ambients artístics del París del segle XIX. Una història sobre la passió i sobre el poder de l'art per preservar l'esperança.


ISBN:

9788429763218

Sis comèdies

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 408
Precio: 29,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Sis comèdies pretén fer un recorregut per la trajectòria dramatúrgica de Jordi Galceran, a partir de sis de les seves millors peces teatrals. El lector podrà resseguir la seva evolució des dels seus incicis fins a les seves darreres creacions: Dakota (1994), Paraules encadenades, Fuita (1994), El mètode Grönholm (2003), Carnaval (2005) i la inèdita Cancun (2007), que es va representar amb gran èxit el passat 2009, són les obres que componen aquesta antologia. Aquesta edició incorpora un pròleg a càrrec d'Enric Gallén, que ofereix al lector una mirada incisiva sobre els aspectes clau de l'obra del dramaturg.


ISBN:

9788429767018

Les bruixes d'Arnes (edició especial amb rutes) «Edició especial amb rutes»

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 312
Precio: 19,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

9788429766608

Les hores soterrades

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 232
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Vídua i mare de tres fills, des de fa un temps la Mathilde pateix l'assetjament moral del seu cap a la feina. Humiliada i arraconada, cada dia pren el mateix metro en direcció al despatx, en un circuit vital soterrat i implacable que dia rere dia l'arrossega a les profunditats de l'absurd. En Thibault és metge d'urgències, i està trist per la seva recent ruptura sentimental. De visita en visita als malalts, passa gran part del temps dins del cotxe, on enmig d'embussos afronta sol les frustracions i la indiferència de la seva antiga parella.Tant la Mathilde com en Thibault de vegades somien amb algú que els estimi, que els accepti amb el seu passat i que conegui "el vertigen, la por i l'alegria". Algú que els permeti fugir de la incomunicació permanent a què s'han vist abocades les seves vides.




Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2021 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal