logo paquebote
3083 libros encontrados buscando editorial: Edicions 62

www.paquebote.com > Edicions 62

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788429767353

A la ciutat d´or i argent

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 416
Precio: 19,89
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.


ISBN:

9788429767155

Boques en calma «Novè Premi de Poesia Sant Cugat a la Memòria de Gabriel Ferrater»

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 80
Precio: 15,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días


ISBN:

9788429767124

El meu temps de presó «1962-1963. Trencadís de records»

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 224
Precio: 22,50
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

«Queda el record de la por de no poder-ho aguantar, de la por del desequilibri mental, de la por de ser un mateix. És una espiral que et xucla i se t'empassa. No ho oblidaré, perquè hi he conviscut i avui forma part de mi: és l'herència que m'ha deixat la presó.» Aquesta és l'empremta de la presó que va viure Isidre Molas, qui l'any 1963 va ser jutjat i condemnat en un consell de guerra del Tribunal Especial d'Activitats Extremistes per rebel·lió militar, amb motiu de la seva pertinença a una «organització clandestina amb fins subversius».«La duresa i la soledat de la vida de l'intern em quedà compensada per la convivència en una comunitat de presos no delinqüents.» Aquest dia a dia dur i solitari en què els presos polítics feien «pinya davant l'enemic comú» és el que Isidre Molas ha volgut descriure minuciosament, deixant constància d'una vivència individual i col·lectiva que ens aquells anys va marcar tanta gent.Amb aquest relat autobiogràfic, Isidre Molas narra un viu testimoni de la seva experiència com a presidiari, que comprèn una setmana a la comissaria de la Via Laietana, on va ser torturat, un mes a la presó Model, nou mesos a la de Carabanchel i els dos darrers a la de Sòria. «Hi havia entrat com un adolescent potser mig madur i en vaig sortir amb un regust agre de persona endurida.»


ISBN:

9788429767148

Política. Les meves conviccions

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Precio: 19,89
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

"El desprestigi actual dels polítics és la mostra més evident de la crisi en què està immersa la nostra societat". Des de la seva àmplia experiència política, Joan Rigol diagnostica l'abast d'aquesta fallida i fa una proposta positiva de futur. L'individualisme i l'agressivitat imperants en les relacions socials s'estén a l'acció dels polítics, de manera que «la seva credibilitat moral queda ofuscada per les tàctiques i estratègies per assolir el poder». Davant d'aquesta espiral nociva, Rigol defensa una regeneració tant cívica com política, basades totes dues en un civisme actiu, que consisteix en l'exercici generós dels deures, a més de la satisfacció dels drets. La regeneració dels polítics passa precisament pel seu compromís com a ciutadans: «L'eix de l'actitud militant és l'assumpció de responsabilitats de civisme actiu i saber-ho traduir en programa polític. Tot militant, a més de ser polític, ha de portar entre mans compromisos cívics i comunitaris en la pròpia societat».


ISBN:

9788429767162

Les terres promeses «Premi Sant Joan 2010»

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 248
Precio: 19,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días


ISBN:

9788429762884

Cinc-cents bars i una llibreria

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 344
Precio: 20,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Cinc-cents bars i una llibreria arrenca amb un atracament a una joieria madrilenya als anys setanta. A partir d'aquest fet i les seves conseqüències imprevisibles, s'entrelluquen els fils narratius de l'Anna -una estudiant de periodisme insatisfeta amb el seu ambient benestant a Barcelona- i una família d'una ciutat provinciana de Castella.Un viatge que sembla preludiar unes avorrides vacances d'estiu transportarà l'Anna a un món desconegut, on establirà una amistat perdurable amb la Mati i el seu germà Álvaro. Al llarg dels anys, les relacions entre aquests personatges seran posades a prova per interrogants i secrets que poden fins i tot arribar a matar.Novel·la rica en significacions, "Cinc-cents bars i una llibreria" relata la difícil educació sentimental d'un jovent que en una època grisa, rígida i confusa com la dels anys setanta ho tenia tot per descobrir. La tria, obligada, era potser el més difícil.


ISBN:

9788429767117

Un traïdor com els nostres

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 336
Precio: 22,90
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

Una jove i idealista parella emprèn les vacances de la seva vida a l'illa caribenya d'Antigua mentre la seva Gran Bretanya natal es debat entre els deutes i la recessió. Ell és professor a la Universitat d'Oxford. Ella, una advocada londinenca a l'inici d'una prometedora carrera professional.El segon dia de les vacances coneixen un ric i carismàtic milionari rus d'uns cinquanta anys, en Dima, que llueix un esplèndid rellotge d'or amb incrustacions de diamants i un curiós tatuatge al polze dret. De manera espontània, almenys aparentment, els proposa jugar un partit de tennis.Alguna cosa més vol, en Dima, però, a més de guanyar el partit. Sigui el que sigui, aviat els joves enamorats es troben immersos en una tortuosa carrera mortal que els condueix per mitja Europa i que a poc a poc els endinsa en les llòbregues profunditats de la cobdícia i la corrupció.Amb aquesta història absorbent i actual, John Le Carré fa un retrat penetrant de les noves xarxes del crim internacional i una crua denúncia a les fosques aliances en el si del poder. Una obra magistral.


ISBN:

9788429767032

El club dels optimistes incorregibles

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 592
Precio: 22,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Michel Marini, fotògraf aficionat, lector compulsiu i gran jugador de futbolí, tenia dotze anys el 1959 quan freqüentava el cafè Balto de París. Eren els temps del rock and roll, de Jean-Paul Sartre i de la guerra d'Algèria.En una sala annexa d'aquest cafè, en Michel coneix Igor, Leonid, Sasha, Imré i la resta d'integrants del club dels optimistes incorregibles. Per salvar la pell, tots han hagut de creuar el teló d'acer. Tots han deixat enrere l'amor i les seves famílies. Per sobreviure, tots s'han vist abocats a trair els seus ideals.La trobada amb els membres del club canvia l'existència d'en Michel i l'ajuda a oblidar les tensions familiars i els seus embolics sentimentals. Ell es converteix en el benjamí del grup i a poc a poc fa el seu particular aprenentatge del món amb els seus clarobscurs, alhora que descobreix el terrible secret que uneix aquests homes.Retrat d'una generació, El Club dels optimistes incorregibles reconstrueix minuciosament tota una època i els seus ideals.


ISBN:

9788429766851

Vés on et porti el cor «Lectura Plus»

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 248
Precio: 14,96
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

9788429766899

Petons de diumenge «Lectura Plus»

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 368
Precio: 14,96
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Petons de diumenge és una novel·la sobre les petites revolucions personals que milers de dones, autèntiques heroïnes quotidianes, van haver de dur a terme en aquest país per construir la seva felicitat en l'entorn hostil i asfixiant de la dictadura i la repressió religiosa. La seva protagonista, Valèria Isern, aconsegueix afermar el seu amor en un temps que estimar-se era pecat, i quan els petons que duraven una mica s'havien de reservar per als diumenges. Al voltant de la seva història amorosa, aparentment ingènua, la Valèria construeix una vida plena, intensa i sàvia. La seva història troba el contrapunt en la correspondència que manté amb la seva amiga Elisa, qui tria marxar del país per aconseguir la llibertat personal i la realització professional.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2021 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal