logo paquebote
57 libros encontrados buscando editorial: EDICIONS DE LA ELA GEMINADA

www.paquebote.com > EDICIONS DE LA ELA GEMINADA

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788494046759

La subjugació de les dones

Editorial: EDICIONS DE LA ELA GEMINADA   Fecha de publicación:    Páginas: 180
Formato: 20 x 13 cm.
Precio: 16,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Gairebé cent-cinquanta anys després de la seva publicació (1869), La subjugació de les dones de John Stuart Mill continua essent una de les defenses més brillants i contundents de la plena igualtat sexual. Stuart Mill no es limita a exigir drets concrets com ara el vot o la igualtat jurídica. Revisa un per un tots els prejudicis culturals i històrics que han conduït la humanitat a excloure una meitat de si mateixa de la major part de tasques públiques, artístiques o intel·lectuals. Aquesta exclusió sistemàtica és considerada per Stuart Mill una forma moderna i mal dissimulada d’esclavitud. Tot i els avenços evidents que els drets de les dones han experimentat en el darrer segle, les reflexions de John Stuart Mill continuen interpel·lant-nos sobre una realitat ben viva, encara, en els nostres dies i el converteixen en un clàssic del pensament igualitarista modern.


ISBN:

9788494046742

Violeta

Editorial: EDICIONS DE LA ELA GEMINADA   Fecha de publicación:    Páginas: 147
Formato: 20 x 13 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

L'any 1898, la vocació artística de Prudenci Bertrana comença a refredar-se i neixen les seves primeres temptatives literàries: breus relats que publicarà en revistes gironines. Tot just un any més tard, escriu la seva primera novel·la, Violeta, que fins avui havia romàs inèdita. Bertrana qualifica l'engendrament de Violeta com «la primera temptativa de suïcidi d’un trist pintor que està tip d'actuar de judes de si mateix i desitja penjar-se». La redacció d'aquesta primera novel·la suposarà un punt d'inflexió decisiu en la biografia de Prudenci Bertrana: el gir definitiu cap a la literatura, que permetrà el sorgiment, tot just set anys més tard, d'una obra cabdal com Josafat. La nova col·lecció Biblioteca Prudenci Bertrana, dirigida per Xavier Pla, es posa com a primer objectiu la recuperació de l'obra novel·lística completa de l'escriptor gironí i té el goig d'inaugurar-se posant a disposició del lector català aquesta novel·la inèdita de Bertrana, amb edició a cura de Guillem Molla i introducció de Glòria Granell.


ISBN:

9788494046735

Converses amb Pau Casals «Records i opinions d'un músic»

Editorial: EDICIONS DE LA ELA GEMINADA   Fecha de publicación:    Páginas: 462
Formato: 20 x 13 cm.
Precio: 22,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquestes Converses, sorgides de l'espontaneïtat amical, a redós del Canigó, representen la millor porta d'entrada a la vida i al pensament de Pau Casals. D'ençà de la seva primera edició (1955), les Converses amb Pau Casals de Josep M. Corredor han estat traduïdes en catorze països diferents, convertint-se en un dels llibres catalans amb més projecció internacional de la segona meitat del s. xx. Avui, la veu de Casals, la seva incomparable personalitat musical i el seu exemple de compromís innegociable amb els drets fonamentals continuen ressonant amb tota contundència al llarg d'aquestes Converses, conduïdes i convertides en llibre per Josep M. Corredor (1912-1981), peça clau de la intel·lectualitat catalana a l'exili, assagista prolífic i brillant, de qui enguany celebrem el centenari del seu naixement.


ISBN:

9788494046711

Quaderns de notes

Editorial: EDICIONS DE LA ELA GEMINADA   Fecha de publicación:    Páginas: 324
Formato: 20 x 13 cm.
Precio: 21,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

«A part dels escrits de Goethe, ¿què queda de la prosa alemanya que calgui llegir una i altra vegada? Els Aforismes de Lichtenberg.» F. Nietzsche, El caminant i la seva ombra


ISBN:

9788493858797

El concepte de dret

Editorial: EDICIONS DE LA ELA GEMINADA   Fecha de publicación:    Páginas: 471
Formato: 20 x 13 cm.
Precio: 29,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

El concepte de dret, de H. L. A. Hart és l'obra més important de filosofia del dret del s. xx. Escrita en un estil elegant i planer, no ha deixat de provocar, des de la seva publicació (1961), discussions i comentaris arreu del món. S'ha convertit en llibre de referència de tot curs de filosofia del dret i alhora ha estat aplaudit i debatut més enllà dels cercles acadèmics. Cinquanta anys després d'haver vist la llum en anglès, en presentem per primera vegada una traducció catalana, feta a partir de la segona edició original, que inclou un Postscript amb les respostes de Hart a les principals crítiques que l'obra va rebre fins a la seva mort, l'any 1992.


ISBN:

9788493858780

Crisi de l'humanisme

Editorial: EDICIONS DE LA ELA GEMINADA   Fecha de publicación:    Páginas: 384
Formato: 20 x 13 cm.
Precio: 18,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Crisi de l'humanisme reconstrueix acuradament la trajectòria intel·lectual d'Ernst Robert Curtius entre 1907 i 1932, abans de lliurar-se a la redacció de la seva obra de referència: Literatura europea i edat mitjana llatina. Hi apareixen les seves primeres meditacions sobre història literària, passant per la reivindicació d'un nou humanisme, la tensió fronterera entre França i Alemanya, la literatura comparada, la figura de l'intel·lectual, la irrupció de la massa com a nou actor político-cultural, l'ascens del feixisme i del nazisme; en definitiva, una reflexió sobre la idea d'Europa en un dels seus moments més difícils


ISBN:

9788493858773

Sobre la llibertat

Editorial: EDICIONS DE LA ELA GEMINADA   Fecha de publicación:    Páginas: 192
Formato: 20 x 13 cm.
Precio: 16,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Publicat el 1859, Sobre la llibertat és un dels textos fundacionals del liberalisme modern i un clàssic del pensament polític. D'una manera brillant i entenedora, el filòsof i economista anglès John Stuart Mill reflexiona sobre la fràgil frontera entre la llibertat individual i la col·lectiva, i instaura el principi de la sobirania de l'individu i de les minories davant dels possibles abusos de la majoria i del govern. Un text imprescindible per comprendre la idea moderna de llibertat i que manté, cent-cinquanta anys després d'haver vist la llum, plena vigència i actualitat.


ISBN:

978-84-938587-6-6

Reflexions o màximes i sentències morals

Editorial: EDICIONS DE LA ELA GEMINADA   Fecha de publicación:    Páginas: 130
Formato: 20 x 13 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

El que prenem per virtuts sovint no són sinó un conjunt de diverses accions i de diversos interessos, que la fortuna o la nostra indústria saben disposar; i si els homes són valents i les dones castes, no sempre és per valor i castedat.


ISBN:

9788494046704

El pensament presocràtic «Fragments i testimonis. De Tales a Demòcrit.»

Editorial: EDICIONS DE LA ELA GEMINADA   Fecha de publicación:    Páginas: 88
Formato: 21,5 x 14 cm.
Precio: 33,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest volum presenta, per primera vegada en llengua catalana, el gruix més important del pensament grec antic sorgit abans de Plató. El lector hi trobarà la totalitat dels fragments conservats i una generosa selecció de testimonis sobre els escrits i les vides de Tales, Anaximandre, Anaxímenes, textos pitagòrics, Xenòfanes, Heraclit, Alcmeó, Parmènides, Zenó, Melís, Empèdocles, Anaxàgoras, Diògenes, Leucip i Demòcrit. Autors que la historiografia moderna ha agrupat sota el títol genèric de presocràtics i que representen les bases sobre les quals s'erigeix la tradició filosòfica occidental.


ISBN:

978-84-938587-5-9

Cartes del festeig

Editorial: EDICIONS DE LA ELA GEMINADA   Fecha de publicación:    Páginas: 176
Formato: 20 x 13 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Després de publicar alguns poemes de temàtica, forma i qualitat variables a la premsa (el primer, titulat «Òptica», el 22 de setembre de 1878 a Lo Nunci), el 27 de desembre de 1891, el mateix dia que es casava amb Clara Noble i quan feia poc més d'un any que treballava al Diario de Barcelona com a redactor i secretari personal de Joan Mañé i Flaquer, Joan Maragall va rebre dels amics (Josep Soler i Miquel, Narcís Oller, Joan Sardà, Josep Yxart i Francesc Matheu, entre d'altres) l'edició no venal de Poesías, recull d'obra pròpia i d'algunes traduccions de Goethe i punt sense retorn en la seva vida i la seva literatura. Les cartes del festeig entre Maragall i Clara que presentem i que s'editen per primera vegada són doncs, a la base del procés d'entrada a la vida adulta (matrimoni, responsabilitats) i del reconeixement com a poeta. Representen el trànsit entre Joan Maragall i Maragall.



<<<anteriores  [41-50]  [51-57]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal