logo paquebote
3 libros encontrados buscando autor: Yaa Gyasi

www.paquebote.com > Yaa Gyasi

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788498389562

Volver a casa

Editorial: Salamandra   Fecha de publicación:    Páginas: 384
Formato: 20,5 x 12,9 cm.
Precio: 10,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Primera novela de la escritora estadounidense de origen ghanés Yaa Gyasi, la trama de esta cautivante historia de hondo calado humano se desarrolla en la costa suroccidental de África?la actual República de Ghana? y en Norteamérica desde el siglo XVIII hasta el presente. Hijas de una misma madre y de padres pertenecientes a dos etnias distintas, Effia y Esi son dos hermanas de sangre que nunca llegarán a conocerse. Sus caminos están irremediablemente destinados a separarse: así, mientras Effia es obligada a casarse con un gobernador inglés
y a residir en una fortaleza junto a la costa, Esi es capturada y enviada como esclava al sur de Estados Unidos. La narración va trazando, pues, el devenir de las dos ramas de la familia, protagonistas de conmovedoras historias de aflicción, esperanza y superación en el marco de una serie de relevantes acontecimientos históricos: las guerras tribales, el negocio del cacao, la llegada de los misioneros, la Ley de Esclavos Fugitivos de 1850, la Gran Migración Negra, la lucha por los derechos civiles y el renacimiento de Harlem en los años veinte, hasta llegar a la epidemia de heroína de los setenta.

Volver a casa es una lectura apasionante que sirve de carta de presentación de una nueva generación de autores de origen africano que, sin duda, dejará huella en la literatura de este siglo.


ISBN:

978-84-16310-21-0

Tornar a casa

Editorial: Salamandra   Fecha de publicación:    Páginas: 384
Formato: , 22 x 14 cm.
Precio: 21,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Primera novel·la de l'escriptora nord-americana d'origen ghanès Yaa Gyasi, una captivadora història profundament humana es desenvolupa a la costa sud-occidental de l'Àfrica i als Estats Units, des del segle XVIII fins al present.

Filles d'una mateixa mare i de pares membres de dues ètnies diferents, l'Effia i l'Esi són dues germanes de sang que mai no s'arribaran a conèixer. Els seus camins estan predestinats a separar-se: així, mentre l'Effia l'obliguen a casar-se amb un governador anglès i a anar-se'n a viure a una fortalesa a tocar de la costa, l'Esi és capturada i traslladada com a esclava al sud dels Estats Units.

D'aquesta manera, la narració va traçant el camí de les dues branques de la família, protagonistes de commovedores històries d'aflicció, esperança i superació en el marc d'una sèrie d'esdeveniments històrics rellevants: les guerres tribals, el negoci del cacau, l'arribada dels missioners, la Llei d'Esclaus Fugitius de 1850, la Gran Migració Negra, la lluita pels drets civils i el renaixement de Harlem als anys vint, fins a arribar a l'epidèmia d'heroïna dels setanta.

Rebuda amb entusiasme desbordant als Estats Units, Anglaterra i França, la crítica ha celebrat aquesta veu nova, clara i potent, dotada d'una habilitat especial per apropar el lector al microcosmos dels sentiments més íntims de l'individu en la seva lluita desigual davant de l'aclaparadora força de la Història. Una lectura apassionant, irrenunciable, que serveix de carta de presentació d'una nova generació d'autors d'arrels africanes.

La crítica ha dit...
«Sorprenent... Memorable i apassionant... Gyasi escriu cada capítol amb notable frescor i subtilesa. Una novel·la meravellosa.»
Publishers Weekly

«Hi ha llibres bons, llibres bonics i després hi ha els grans llibres. Hi ha llibres que emocionen i que eduquen, i després hi ha els que són menys habituals, els valuosos, els que tenen la força de canviar la nostra manera d'entendre la complexitat d'aquest món estrany.»
Lire

«Traçar tres segles en quatre-centes pàgines era una aposta arriscada, que podria haver acabat en una novel·la didàctica o insulsa. Però no ha estat així: Gyasi ha aconseguit aquesta proesa gràcies a una intel·ligent combinació de política i intimisme, història i màgia, i a unes imatges amb una gran força evocadora.»
Le Monde

«L'esclavitud és una ferida oberta que no acabarà de tancar-se mai. I com a tal, ha proporcionat una reserva inesgotable de material als narradors, un pou sense fons de girs tràgics, traïcions èpiques, transcendències inesperades i secrets desconeguts. [...] És en aquest mateix pou d'aigua tèrbola que s'ha submergit Yaa Gyasi, escriptora novella d'origen ghanès-americà, per crear Tornar a casa
The Guardian

«Necessitava llegir un llibre com aquest per recordar de què és capaç una persona. I necessitava recordar què passa quan una imaginació literària particularment dotada topa amb una tasca èpica. Tornar a casa és una font d'inspiració.»
Ta-Nehisi Coates, autor d'Entre el món i jo.


ISBN:

978-84-9838-797-1

Volver a casa

Editorial: Salamandra   Fecha de publicación:    Páginas: 384
Formato: 22 x 13,5 cm.
Precio: 21,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Primera novela de la escritora estadounidense de origen ghanés Yaa Gyasi, la trama de esta cautivante historia de hondo calado humano se desarrolla en la costa suroccidental de África —la actual República de Ghana— y en Norteamérica desde el siglo XVIII hasta la presente. Hijas de una misma madre y de padres pertenecientes a dos etnias distintas, Effia y Esi son dos hermanas de sangre que nunca llegarán a conocerse. Sus caminos están irremediablemente destinados a separarse: así, mientras Effia es obligada a casarse con un gobernador inglés y a residir en una fortaleza junto a la costa, Esi es capturada y enviada como esclava al sur de Estados Unidos. La narración va trazando, pues, el devenir de las dos ramas de la familia, protagonistas de conmovedoras historias de aflicción, esperanza y superación en el marco de una serie de relevantes acontecimientos históricos: las guerras tribales, el negocio del cacao, la llegada de los misioneros, la Ley de Esclavos Fugitivos de 1850, la Gran Migración Negra, la lucha por los derechos civiles y el renacimiento de Harlem en los años veinte, hasta llegar a la epidemia de heroína de los setenta.
Recibida con entusiasmo desbordante en Norteamérica, Inglaterra y Francia, la crítica especializada de ambos lados del Atlántico celebró la llegada de una voz nueva, límpida y potente, dotada de un especial talento para acercar al lector el microcosmos de los sentimientos más íntimos del individuo en su desigual lucha ante la aplastante fuerza de la Historia. Una lectura apasionante, diríamos irrenunciable, que sirve de carta de presentación de una nueva generación de autores de origen africano que, sin duda, dejada huella en la literatura de este siglo.[1-3]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal