logo paquebote
3 libros encontrados buscando autor: XAVIER FERRE TRILL

www.paquebote.com > XAVIER FERRE TRILL

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-9191-029-9

Ètica de l'acció: Escola Comarcal Puigcerver (1968-1983)

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 216
Formato: 19 x 13 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

L’estudi sobre els orígens de l’Escola Puigcerver (1968) se centra en quatre eixos primordials: a) la funció fonamental que hi tingué l’associacionisme cristià de base —la JARC— des de les tesis del cristianisme d’intervenció social derivades del Concili Vaticà II; b) la situació del centre escolar en una perifèria urbana com a cohesionador territorial a partir de la comunicació educativa entre la població periurbana i de l’interior del Baix Camp i l’alumnat del medi urbà, en una conjuntura de canvi demogràfic; c) la crisi cíclica de l’educació vigent com a conseqüència, en part, de l’«oblit» de la trajectòria d’una idea educadora que es concreta en el fet més evident: el desenvolupament és superior al creixement, i d) el programa comunitari de l’escola, basat en el convenciment que l’educació mai no ha de restar «aïllada» d’un projecte de construcció nacional.


ISBN:

978-84-9883-638-7

Ramon Amigó i Anglès, pedagog del territori (1925-2011) «Aportació a la sociabilitat cultural»

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 344
Formato: Rústica, 18,9 x 13,5 cm.
Precio: 20,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Ramon Amigó i Anglès, pedagog del territori (1925-2011) és una biografia intel·lectual sobre l'activitat en diversos àmbits socials que dugué a terme aquest gran estudiós reusenc. No vol ser un estudi tècnic de la seva obra lingüística, sinó que intenta de reflectir el context cultural en el qual Amigó exercí una influència social i cívica determinada pel que feia a la seva vinculació amb l'associacionisme local i nacional. D'altra banda, aprofundeix en el sentit pedagògic de la seva metodologia, el qual es definí en el mestratge exercit sobre nous estudiosos que començaren d'estudiar l'evolució dels topònims. Aquesta recerca no "reclou" Amigó en un àmbit territorial -aïllat- del país, sinó que en palesa les xarxes de relacions establertes amb intel·lectuals i activistes de la resta de la nació, com foren la relació amb Joan Coromines i els toponimistes valencians i illencs.


ISBN:

9788498834192

Antoni Correig, entre l'humanisme cristià i la literatura

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 320
Formato: Rústica
Precio: 24,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

En el present volum s'estudia la biografia del poeta reusenc Antoni Correig Massó (1910-2002). Es destaca la seva evolució ideològica, marcada per la guerra d'Espanya, que féu al bàndol de Burgos. S'aporta una semblança complexa del personatge, definida a través dels matisos que requereix l'anàlisi del context divers en què desenvolupà el seu pensament i la seva obra.[1-3]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal