logo paquebote
10 libros encontrados buscando autor: Thomas, Isabel

www.paquebote.com > Thomas, Isabel

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788418075186

Petits relats. Anna Frank

Editorial: Blume   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: , 19 x 15 cm.
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

* Com es va convertir l'Anna Frank en una escriptora famosa arreu del món? * Va fer servir les paraules i l'enginy per acostar la realitat de la guerra a milions de persones, i també per demostrar que la bondat i l'esperança poden prevaldre fins i tot en els moments més foscos. * Coneix la vida extraordinària de l'Anna i el diari que va canviar el món.
Des d'artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d'una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.


ISBN:

9788418075179

Pequeños relatos. Ana Frank

Editorial: Blume   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: , 19 x 15 cm.
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

* ¿Cómo se convirtió Ana Frank en una escritora famosa en todo el mundo? * Utilizó sus palabras y su ingenio para mostrar la realidad de la guerra a millones de personas; asimismo, demostró que la bondad y la esperanza pueden prevalecer incluso en los momentos más oscuros. * Conoce la extraordinaria vida de Ana y el diario que cambió el mundo.
Desde artistas y aviadores hasta científicos y personajes revolucionarios, Pequeños relatos de grandes historias es una nueva serie de guías de pequeño formato que presenta a los niños las figuras más inspiradoras de la historia de una manera divertida y accesible, ya que explican las vidas de las personas más increíbles del mundo y de la historia, con ilustraciones a todo color y un diseño fresco para darles vida a sus increíbles hazañas.


ISBN:

9788417757540

Petits relats de grans històries. Stephen Hawking

Editorial: Blume   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: 19 x 15 cm.
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

* Com va arribar a ser Stephen Hawking una de les estrelles més brillants de la ciència? Estava decidit a investigar alguns dels grans misteris de l'existència i mai no es va rendir, tot i les dificultats amb què es va topar al llarg de la vida. Descobreix com aquest científic extraordinari es va convertir en un escriptor d'èxit que va canviar la nostra visió de l'univers. Des d'artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d'una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes. Autores Isabel Thomas és una escriptora sobre temes científics i infantils, preseleccionada en 2016 per al premi de la Royal Society Young Book Award, l'ASE Science Book of the Year i, el 2011, el Blue Peter Book Award. És autora de més d'un centenar de llibres, entre d'altres, Marie Curie, Nelson Mandela, Fernando de Magallanes i Amelia Earhart, d'aquesta mateixa col.lecció, a més de redactora d'articles i material divulgatiu. Marianna Madriz és una il·lustradora veneçolana, resident a Londres. La seva obra s'inspira en la il·lustració dels anys cinquanta, les pel·lícules, les novel·les del realisme màgic, la música bossa nova i el seu propi rerefons personal. Entre els seus clients figuren Laurence King Publishing, Creative Review, Marimo i House of Illustration, entre d'altres. Ha il.lustrat també Frida Kahlo, d'aquesta mateixa col.lecció.


ISBN:

9788417757526

Petits relats de grans històries. Fernando de Magallanes

Editorial: Blume   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: 19 x 15 cm.
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

* Per què Fernando de Magallanes és un dels exploradors més importants del món? Va dirigir la primera expedició que va aconseguir fer tota la volta al món, va descobrir una drecera 'impossible', va posar nom a un oceà i va demostrar que la Terra és rodona. Descobreix les gestes d'un dels exploradors més tenaços i intrèpids en aquesta magnífica guia sobre la seva apassionant vida. Des d'artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d'una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes. Autores Isabel Thomas és una escriptora sobre temes científics i infantils, preseleccionada en 2016 per al premi de la Royal Society Young Book Award, l'ASE Science Book of the Year i, el 2011, el Blue Peter Book Award. És autora de més d'un centenar de llibres, entre d'altres, Marie Curie, Nelson Mandela, Stephen Hawking i Amelia Earhart, d'aquesta mateixa col.lecció, a més de redactora d'articles i material divulgatiu. Dàlia Adillon és una il·lustradora barcelonina que viu i treballa a Bristol, Regne Unit. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, amb un Certificat d'Aptituds Pedagògiques en Educació Visual i Plàstica i una especialització en Il·lustració a l'Escola Massana de Barcelona. Es va especialitzar també en Il·lustració a l'escola ISIA Urbino. El seu treball ha estat exposat a Barcelona, Londres, Roma, Guadalajara (Mèxic), Sharjah (Emirats Àrabs Units) i Taipei. Imparteix així mateix cursos i tallers, tots relacionats amb l'expressió artística. Ha il.lustrat també Amelia Earhart, d'aquesta mateixa col.lecció.


ISBN:

9788417757533

Pequeños relatos de grandes historias. Stephen Hawking

Editorial: Blume   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: 19 x 15 cm.
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

* ¿Cómo se convirtió Stephen Hawking en una de las estrellas más brillantes de la ciencia? Estaba decidido a explorar algunas de las grandes cuestiones de la existencia y nunca cejó en su empeño por muchas dificultades que tuviera. Descubre cómo este genial científico se convirtió en un escritor de éxito que cambió el modo en que pensamos sobre el universo. Desde artistas y aviadores hasta científicos y personajes revolucionarios, Pequeños relatos de grandes historias es una nueva serie de guías de pequeño formato que presenta a los niños las figuras más inspiradoras de la historia de una manera divertida y accesible, ya que explican las vidas de las personas más increíbles del mundo y de la historia, con ilustraciones a todo color un diseño fresco para darles vida a sus increíbles hazañas. Autoras Isabel Thomas es una escritora sobre temas científicos e infantiles, preseleccionada en 2016 para el premio de la Royal Society Young Book Award, el ASE Science Book of the Year y, en 2011, el Blue Peter Book Award. Es autora de más de un centenar de libros, entre ellos, Marie Curie, Nelson Mandela, Fernando de Magallanes y Amelia Earhart, de esta misma colección, además de redactora de artículos y material divulgativo. Marianna Madriz es una ilustradora venezolana, residente el Londres. Su obra se inspira en la ilustración de los años cincuenta, las películas, las novelas del realismo mágico, la música bossa nova y su propio trasfondo personal. Entre sus clientes se cuentan Laurence King Publishing, Creative Review, Marimo y House of Illustration, entre otros. Ha ilustrado, asimismo, Frida Kahlo, de esta misma colección.


ISBN:

9788417757519

Pequeños relatos de grandes historias. Fernando de Magallanes

Editorial: Blume   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: 19 x 15 cm.
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

* ¿Por qué es Fernando de Magallanes uno de los mayores exploradores del mundo? Dirigió la primera expedición que navegó alrededor del mundo, descubrió un atajo 'imposible', dio nombre a un océano y demostró que la Tierra es redonda. Descubre las hazañas de uno de los exploradores más tenaces y valerosos en esta emocionante guía sobre su apasionante vida. Desde artistas y aviadores hasta científicos y personajes revolucionarios, Pequeños relatos de grandes historias es una nueva serie de guías de pequeño formato que presenta a los niños las figuras más inspiradoras de la historia de una manera divertida y accesible, ya que explican las vidas de las personas más increíbles del mundo y de la historia, con ilustraciones a todo color un diseño fresco para darles vida a sus increíbles hazañas. Autoras Isabel Thomas es una escritora sobre temas científicos e infantiles, preseleccionada en 2016 para el premio de la Royal Society Young Book Award, el ASE Science Book of the Year y, en 2011, el Blue Peter Book Award. Es autora de más de un centenar de libros, entre ellos, Marie Curie, Nelson Mandela, Stephen Hawking y Amelia Earhart, de esta misma colección, además de redactora de artículos y material divulgativo. Dàlia Adillon es una ilustradora barcelonesa que vive y trabaja en Bristol, Reino Unido. Licenciada en Bellas Artes por la Universidad de Barcelona, con un Certificado de Aptitudes Pedagógicas en Educación Visual y Plástica y una especialización en Ilustración en la Escola Massana de Barcelona. Se especializó también en Ilustración en la escuela ISIA Urbino. Su trabajo ha sido expuesto en Barcelona, Londres, Roma, Guadalajara (México), Sharjah (Emiratos Árabes Unidos) y Taipéi. Imparte asimismo cursos y talleres, todos relacionados con la expresión artística. Es ilustradora, asimismo, de Amelia Earhart, de esta misma colección.


ISBN:

9788417492427

Petits relats de grans històries. Nelson Mandela

Editorial: Blume   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: 19 x 15 cm.
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

* De quina manera Nelson Mandela va inspirar el món? * Revolucionari contrari a l'apartheid, polític i filantrop, el viatge de Nelson Mandela des que va ser considerat un pres polític fins que va ser proclamat president de Sud-àfrica és una història increïble de triomf davant l'adversitat. * Endinsa't en el relat d'aquesta vida extraordinària i descobriràs la lluita de tot un país per la llibertat.
Des d'artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d'una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.


ISBN:

9788417492410

Pequeños relatos de grandes historias. Nelson Mandela

Editorial: Blume   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: 19 x 15 cm.
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

* ¿Cómo inspiró Nelson Mandela al mundo?
* Revolucionario antiapartheid, político y filántropo, el viaje de Nelson Mandela de prisionero político a presidente de Sudáfrica es una historia increíble de triunfo frente a la adversidad.
* Sigue el relato de esta vida extraordinaria y descubrirás la lucha de todo un país por la libertad.
Desde artistas y aviadores hasta científicos y personajes revolucionarios, Pequeños relatos de grandes historias es una nueva serie de guías de pequeño formato que presenta a los niños las figuras más inspiradoras de la historia de una manera divertida y accesible, ya que explican las vidas de las personas más increíbles del mundo y de la historia, con ilustraciones a todo color y un diseño fresco para darles vida a sus increíbles hazañas..


ISBN:

9788417492403

Petits relats de grans històries. Frida Kahlo

Editorial: Blume   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: 19 x 15 cm.
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

* Per què Frida Kahlo és una icona de l'art? * Va patir molts dolors físics i penalitats, però es va valer de les seves pintures audaces per expressar el que sentia i construir una identitat pròpia. * Descobreix una de les pintores més fascinants del segle xx amb aquest retrat colorista de la seva vida tan extraordinària.
Des d'artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d'una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.


ISBN:

9788417492397

Pequeños relatos de grandes historias. Frida Kahlo

Editorial: Blume   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: 19 x 15 cm.
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

* ¿Por qué Frida Kahlo es un icono del arte? * Sufrió muchos dolores y penalidades, pero utilizó sus audaces y atrevidas pinturas para expresar sus emociones y celebrar su identidad. * Descubre a una de las pintoras más fascinantes del siglo xx con este colorista retrato de su increíble vida.
Desde artistas y aviadores hasta científicos y personajes revolucionarios, Pequeños relatos de grandes historias es una nueva serie de guías de pequeño formato que presenta a los niños las figuras más inspiradoras de la historia de una manera divertida y accesible, ya que explican las vidas de las personas más increíbles del mundo y de la historia, con ilustraciones a todo color y un diseño fresco para darles vida a sus increíbles hazañas.[1-10]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal