logo paquebote
2 libros encontrados buscando autor: Silvia Burés Pastor

www.paquebote.com > Silvia Burés Pastor

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788418882487

50 Plantas perfectas

Editorial: Larousse   Fecha de publicación:    Páginas: 160
Formato: 23 x 20 cm.
Precio: 18,95
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

¿Te han regalado una planta y no sabes cómo cuidarla? ¿Quieres alegrar tu casa y tu balcón con macetas y no sabes por qué todas acaban pochas? ¿Te acabas de comprar un ficus y no sabes en qué lugar ponerlo? Estas y muchas otras preguntas quedarán resueltas con esta guía de las plantas más frecuentes en casa. Podrás encontrar consejos sobre el momento de comprarlas, el tipo de maceta que necesitan, cuándo regarlas y abonarlas o cómo combatir las enfermedades y plagas que suelen amenazarlas. Consigue que tus plantas sobrevivan felices.


ISBN:

9788492758791

A mi no se'm moren les plantes

Editorial: Angle   Fecha de publicación:    Páginas: 168
Formato: Rústica
Precio: 16,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Tot el que volies saber i no t'atrevies a preguntar sobre el món vegetal
El món de les plantes pot ser més senzill i més amè del que a vegades ens imaginem. No cal ser una àvia experta o haver fet un màster en tècniques de jardineria per establir una relació fructífera amb un gerani o una clívia. Només cal tenir-ne ganes i estar disposat a convertir la jardineria en una pràctica tan divertida i excitant com el ball, el sexe o l'esport.
Des de l'aigua que necessiten fins a l'adob que els hi va millor o les darreres tècniques d'estalvi d'aigua, el llibre de Silvia Burés, especialista i innovadora en el sector, és un manual per a tots els públics, fresc i modern, ple d'idees i suggeriments per conviure amb les nostres plantes. Però no només això: el llibre s'endinsa en els tipus de plantes, la seva història, les modes que es generen, les aplicacions que tenen, les curiositats i els mites que les envoltes, el cultiu dels horts urbans i, fins i tot, les solucions que les plantes ens ofereixen en temps de crisi... Un cop l'hagueu llegit i disfrutat, ja podreu dir allò de 'a mi, no se'm moren les plantes'.
SILVIA BURÉS
Doctora en enginyeria agrònoma i especialista en jardineria sostenible, és des de fa anys pionera en el desenvolupament de les tècniques més innovadores en el sector i va ser la introductora de la Xerojardineria a Espanya. Ha estat directora de l'empresa Burés, SA (de fabricació i distribució de terres, substrats i complements de jardineria) i actualment és directora de Burersinnova, SA. Entre altres ha publicat els llibres Avances de la Xerojardineria i Sustratos. Les seves consultes de jardineria i botànica també es poden fer al blog que dirigeix a La Vanguardia.[1-2]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2024 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal