logo paquebote
335 libros encontrados buscando autor: Sierra I Fabra, Jordi

www.paquebote.com > Sierra I Fabra, Jordi

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-18033-22-3

Uns quants dies de gener (#12)

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 320
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

«Una novel·la policíaca, clàssica, plena de gustos negre i amarg, que s'alça com una cosa més que un entreteniment de qualitat emmarcat en un moment dolorós de la nostra història recent.» DAVID YAGÜE

El dotzè cas de l'exinspector Mascarell ens porta a la Barcelona de 1951 i a la Xarxa Odessa. Molt més que una novel·la negra.

Gener de 1952. Fa tretze anys que va acabar la Guerra Civil i que en Miquel Mascarell va conèixer la Patro, va ser detingut i condemnat a treballs al Valle de los Caidos. Els records s'amunteguen a la ment de l'exinspector. Però aconsegueix distreure's ajudant en David Fortuny a la seva agència de detectius, on els problemes no cessen i, un cop més, es veurà obligat a intervenir en un cas d'allò més singular. En Miquel és testimoni de l'assassinat d'un home, però no pot explicar res a la policia si no si vol veure involucrat. Tot i que ja ho està: apareix un altre cadàver i, en un obrir i tancar d'ulls, s'haurà d'enfrontar a la trama internacional més complexa de la seva vida.

En una diabòlica successió d'esdeveniments, en Miquel haurà d'encarar una de les decisions més transcendents de la seva dilatada carrera policial, la de fer justícia pel seu compte contravenint els seus principis o quedar-se'n al marge, sabent que desenes d'assassins poden seguir lliures.

Jordi Sierra i Fabra (Barcelona, 1947) és un dels autors més llegits i populars del panorama literari espanyol i, amb més de tretze milions de llibres venuts i quaranta premis literaris a totes dues bandes de l'Atlàntic, un dels més sorprenents per la versatilitat de la seva obra, que abraça tots els gèneres. Ha merescut innumerables premis, com la Medalla de Oro de Bellas Artes.


ISBN:

978-84-01-02538-9

Algunos días de enero (Inspector Mascarell 12) «Dos asesinatos, nazis y la Red Odessa»

Editorial: Plaza y Janés   Fecha de publicación:    Páginas: 320
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.


ISBN:

978-84-698-8572-7

La venganza de la profesora de lengua

Editorial: Anaya Infantil y Juvenil   Fecha de publicación:    Páginas: 168
Formato: Rústica
Precio: 9,50
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Una forma de convertir la lengua y la literatura en trepidantes y entretenidos pasatiempos.

Gertru, conocida por sus alumnos como «la GEO», es una estricta profesora de lengua que está muy descontenta con los alumnos de la clase de tercero B. Cuando el resto de profesores hace una apuesta que perderá el que suspenda a más alumnos de la clase en cuestión, la mujer decidirá ponerse manos a la obra para no quedarse rezagada. Solo tres muchachos parecen resistirse a sus esfuerzos, así que les someterá a una serie de singulares pruebas para superar su asignatura.


ISBN:

978-84-18132-64-3

Dos dies de maig (Inspector Mascarell 4)

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 288
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Quarta entrega de la sèrie de novel·la policíaca ambientada a la Barcelona de postguerra, de Jordi Sierra i Fabra. L'ex inspector Miquel Mascarell descobreix quasi per atzar un pla per assassinar Franco durant la seva visita a Barcelona l'any 1949.

30 i 31 de maig de 1949. Francisco Franco, Caudillo d'Espanya, visita Barcelona, sumida en un clima d'eufòria i rendició a la dictadura.

Però no tothom pensa igual i en dos dies, sota el silenci de la premsa, esclatarà una desena de bombes a la ciutat. En Miquel Mascarell, el darrer policia republicà que fa una nova vida al costat de la Patro, topa de cara amb un complot contra el dictador. Quan investiga l'assassinat d'un antic amic i company de la policia a petició de la filla d'aquest, descobrirà que pot capgirar la història del país. Si troba l'assassí potser no tindrà lloc l'atemptat. Si calla, el país pot haver d'enfrontar una nova guerra civil o un gir de cent vuitanta graus com a conseqüència de la mort del Generalíssim. La clau: dos dies de recerca aclaparat pel pes de la responsabilitat, unes hores durant les quals Mascarell caminarà sobre la corda fluixa. Serà el destí o la seva decisió el que marqui la resolució de tot plegat?

Amb la rigorosa precisió històrica i les minucioses trames policials de Quatre dies de gener, Set dies de juliol i Cinc dies d'octubre, Dos dies de maig enfronta el veterà Miquel Mascarell amb tots els seus fantasmes, amb l'agreujant de saber que a les seves mans té la possibilitat d'aturar o accelerar el curs de la història.


ISBN:

978-84-18132-63-6

Cinc dies d'octubre (Inspector Mascarell 3)

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 304
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Tercer llibre de la sèrie de novel·la policíaca ambienta a la Barcelona de postguerra, de Jordi Sierra i Fabra. Quan l'inspector Mascarell s'encarrega de la recerca d'un jove anarquista, descobreix que l'èxit de la seva investigació podria implicar la seva pròpia mort.

1948. Un any després d'abandonar el Valle de los Caídos en ser indultat, Miquel Mascarell, el darrer policia de la Barcelona republicana, ha refet la seva vida al costat de la Patro, la jove que ha salvat dues vegades. La visita d'un home temible que li fa un encàrrec estrany, buscar la tomba del seu nebot, mort el 18 de juliol del 36, tornarà a enfrontar el vell inspector amb els seus fantasmes i la seva supervivència, en una ciutat enrarida que acaba de viure una guerra i busca un nou futur.

Durant aquests mateixos dies, a Madrid, un consell de guerra jutja el grup dels vuitanta, els maquis que continuen lluitant contra la dictadura. Quin secret amaga el cadàver d'aquell jove de qui busca la tomba, en un cara o creu a vida o mort, al cap de dotze anys dels fets, quan no en queden testimonis vius?

Ambientada amb exactitud i precisió en l'Espanya de l'època, Cinc dies d'octubre és una novel·la que ens fa tornar al passat, potser per comprendre el present.


ISBN:

978-84-698-6629-0

El largo regreso

Editorial: Anaya Infantil y Juvenil   Fecha de publicación:    Páginas: 194
Formato: Rústica
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Una desaparición misteriosa y un regreso no menos extraño que enganchará a los lectores desde la primera página.

Cuatro años después de su desaparición, Susana aparece en su casa como si nada hubiera pasado. Ante el desconcierto de su familia, y el suyo propio, la muchacha debe asumir que hay una laguna en su memoria que no es capaz de desvelar.

Juzgada por el entorno y los medios de comunicación, que siguieron de cerca su caso, colaborará con la policía para intentar desvelar el misterio de su ausencia estos años. ¿Dónde estuvo retenida? ¿Quién se la llevo? ¿Cómo es posible que no recuerde nada? ¿Cómo pudo volver a casa?

Demasiadas incógnitas que no parecen tener fácil respuesta.


ISBN:

9788417909116

Uns quants dies de novembre (Inspector Mascarell 11) «Un crim al m#n de l'espectacle»

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 320
Formato: , 22,9 x 15,2 cm.
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Amb dades, xifres, testimonis i frases reals, com sempre producte d'una exhaustiva investigació, Sierra i Fabra torna a elaborar un retrat social de la dictadura, amb intriga, tocs d'humor i molt amor.

Novembre del 1951. En Miquel Mascarell ha acabat acceptant l'oferta d'en David Fortuny per treballar amb ell a la seva agència de detectius, encara que només "en alguns casos", o si hi hagués molta activitat. Tots dos segueixen enfrontats ideològicament, però acaben fent-se amics. La seva esposa, la Patro també l'anima a acceptar la feina perquè estigui ocupat.

Una dona elegant, esposa d'un important agent del món de l'espectacle, els contracta perquè el seu marit està rebent amenaces de mort. A més, els paga generosament. Malauradament, tot es torça l'endemà: es produeix un assassinat.

En Mascarell i en David Fortuny hauran d'immiscir-se en els secrets d'un món tan apassionant com desconegut per a ells, el del cinema, el teatre, les varietés..., amb actors i actrius que matarien per un paper o per mantenir-se al cim de l'èxit. D'aquesta manera descobriran que molta gent odiava l'agent amenaçat. Però, d'entre tot l'embolic de personatges, qui menteix?


ISBN:

9788401024092

Algunos días de noviembre (Inspector Mascarell 11) «Un crímen en el mundo del espectáculo»

Editorial: Plaza y Janés   Fecha de publicación:    Páginas: 320
Formato: , 23 x 15,2 cm.
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Con datos, cifras, testimonios y frases reales, como siempre producto de una exhaustiva investigación, Sierra y Fabra vuelve a elaborar un retrato social de la dictadura, con intriga, toques de humor y mucho amor.

Noviembre de 1951. Miquel Mascarell ha acabado aceptando la oferta de David Fortuny de trabajar con él en su agencia de detectives, aunque sólo "en algunos casos" o si hay mucha actividad. Los dos siguen enfrentados ideológicamente, pero a la postre acaban siendo extraños amigos. Patro también le anima para que esté ocupado.

Una elegante mujer, esposa de un importante agente del mundo del espectáculo, los contrata. Su marido está recibiendo amenazas de muerte. Además, les paga generosamente. Por desgracia, todo se tuerce al día siguiente:

hay un asesinato. ¿Sigue habiendo un caso por resolver? ¿Se equivocó el asesino y actuó precipitadamente? La ética de Mascarell le impulsa a seguir, así que él y David Fortuny tendrán que introducirse en los entresijos de un mundillo tan apasionante como desconocido para ellos, el del cine, el teatro, las varietés, con actores y actrices que matarían por un papel o por mantenerse en la cima del éxito. Así descubrirán que mucha gente odiaba al agente amenazado. Pero, de entre toda la maraña de personajes, ¿quién miente?


ISBN:

978-84-663-5075-4

Un día de septiembre y algunos de octubre (Inspector Mascarell 10) «Los tres casos del detective»

Editorial: Debols!llo   Fecha de publicación:    Páginas: 320
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

La décima entrega de la saga del entrañable e implacable inspector Miquel Mascarell. En esta ocasión tiene que encargarse de los casos de su amigo el detective David Fortuny, después que éste sufra un atentado que lo deja en coma.

Un fresco nítido y revelador de la vida de la posguerra española, doce años después del final de la contienda. Un mundo que sigue siendo cruel para los vencidos, las mujeres, los marginados sociales que viven bajo el poder absoluto de la dictadura.

Jordi Sierra i Fabra es uno de los autores más leídos y populares del panorama literario español y, con más de doce millones de libros vendidos hasta 2018 y más de 40 premios literarios. En 2017 obtuvo la Medalla de Oro al Mérito en las Bellas Artes y en 2018 la Creu de Sant Jordi


ISBN:

978-84-18132-70-4

Deu dies de juny (Inspector Mascarell 9) «El crim del capellà pederasta»

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 336
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Novena entrega de la sèrie Mascarell, Deu dies de juny ens retorna a un passat no molt llunyà, a la cruel realitat dels internats franquistes, i ens mostra la fam i les humiliacions que van haver de patir els fills i les filles dels derrotats,apartats dels seus pares «per al seu bé» i convertits, en molts casos, en carn de canó de la pitjor de les barbàries.

Juny de 1951, durant els dies que precedeixen a la revetlla de Sant Joan. Miquel Mascarell descobreix per sorpresa que un vell enemic és viu i lliure. Es tracta de Laureano Andrada, l'únic home a qui, abans de la Guerra, va apuntar amb una pistola i va desitjar matar; un vell pederasta irredempt, desafiador, que amb l'arribada de la dictadura ha sortit de la presó i, per si això no fos prou, continua treballant amb nens.

Durant els deu dies següents, acusat d'assassinat, perseguit per la policia i alliberat per en David Fortuny, un antic agent reconvertit en detectiu privat, Mascarell viurà amagat, lluny de la Patro i de la seva filla petita Raquel, disfressat i col·laborant amb Fortuny per demostrar la seva innocència. Un Fortuny excombatent, fals heroi de guerra, seguidor del Règim i, per tant, als antípodes del que pensa i creu en Mascarell. Un autèntic xoc de trens enmig de la voràgine dels dies més decisius en la vida de l'exinspector.

Crítiques:
«Tant de bo tinguem a Mascarell durant molt més temps. És història viva.»
Lilian Neuman, La Vanguardia

«Les novel·les de l'exinspector Mascarell són molt més que unes simples novel·les policíaques, moltíssim més que això.»
Fernando Baeta, El Español

«Mascarell està completament assentat en la història negra d'aquest país... En la novel·la negra d'aquest país.»
Interrobang
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2021 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal