logo paquebote
378 libros encontrados buscando autor: SUBI

www.paquebote.com > SUBI

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788484152194

Música-1. Educació Primària. Cicle inicial, 1

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Formato: Rústica
Precio: 18,00
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

Repertori de 28 cançons tradicionals i 5 cançons d’autor. Audició: 10 exemples de cançó i petites obres destinades al goig d’escoltar o a la familiarització amb l’instrument més representatiu de cada família. Nova edició revisada


ISBN:

9788484150886

Esbós biogràfic del comte, abat i bisbe Oliba «Commemoració mil·lenària de la seva elecció abacial

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Formato: Rústica
Precio: 9,00
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

El comte, abat i bisbe Oliba és una de les figures més importants de la Catalunya medieval, per la seva personalitat destacada en molts aspectes, per la seva activitat com a bisbe de Vic, abat de Ripoll i de Cuixà i fundador de Montserrat, per la seva obra escrita, per la seva extraordinària intervenció en la construcció de múltiples edificis i sobretot pel seu esperit pacificador, que el dugué a establir moments de pau i de treva en una època moguda i sotmesa a lluites constants. Aquest excel·lent resum biogràfic, redactat pel Dr. Eduard Junyent amb motiu de la commemoració mil·lenària del naixement d'Oliba, el 1971, ha estat revisat per un altre bon especialista en la matèria," el Dr. Ramon Ordeig i Mata.


ISBN:

9788429759952

Rapala

Editorial: Edicions 62   Fecha de publicación:    Páginas: 64
Formato: 13,2 x 21 cm.
Precio: 13,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

9788484569244

El responsable tributario y la empresa

Editorial: Tirant lo Blanch   Fecha de publicación:    Páginas: 245
Formato: Rústica, 21 x 13 cm.
Precio: 24,90
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

1ª edición.


ISBN:

978-84-8458-266-3

La conservació del patrimoni natural i la biodiversitat. VI jornadesssss sobre l'alta Garrotxa

Editorial: Universitat de Girona   Fecha de publicación:    Páginas: 198
Formato: Rústica, 24 x 17 cm.
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 4 días.

"Els dies 31 de maig i 1 de juny de 2007 va tenir lloc a Tortellà (Alta Garrotxa) les VI Jornades sobre l'Alta Garrotxa amb el títol La conservació del patrimoni natural i la biodiversitat. En aquesta ocasió, es va fer balanç del conjunt de programes que es desenvolupen a fi de conèixer la rica biodiversitat a què dóna cabuda aquest espai natural protegit tant per la legislació catalana com l'europa i de fer-ne un seguiment."


ISBN:

978-84-96742-12-3

Les pintures rupestres prehistòriques del Zemmur (Sahara Occidental)

Editorial: Documenta Universitaria   Fecha de publicación:    Páginas: 688
Formato: Rústica, 24 x 17 cm.
Precio: 60,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 4 días.

El patrimoni arqueològic del Sahara Occidental és ric però mal conegut a causa de les dificultats polítiques en què es troba immersa la regió des de fa més de trenta anys.   Des de fa temps un equip de la Universitat de Girona i del Ministeri de Cultura en treballa diversos aspectes. Aquest llibre us presenta la major part de la pintura prehistòrica, que es concentra als abrics de la regió del Zemmur. El seu estudi ha permés classificar les imatges en diversos grups i conèixer-ne la cronologia. Les pintures ens informen sobre l'evolució de l'extrem occident saharià durant la prehistòria recent, tant pel que fa als canvis socials com naturals.   Aquest treball, que recull la documentació i els estudis realitzats entre 2000 i 2004 per Joaquim Soler i Subils, ha estat possible gràcies a una beca predoctoral del programa FI de la Generalitat de Catalunya. Ha merescut el Premi Extraordinari de Doctorat en Història de la UdG de 2006.


ISBN:

9788496553392

Els noms dels bolets

Editorial: LYNX EDICIONS   Fecha de publicación:    Páginas: 493
Formato: Cartoné
Precio: 30,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Catàleg rigorós i exhaustiu dels noms populars dels bolets recollits per tots els territoris de parla catalana.. La gran varietat dels noms dels bolets en tot el territori de parla catalana és l'expressió cultural d'una tradició micòfila de pedra picada. L'aplec d'aquest lèxic ha estat un procés històric laboriós, fruit de la feina duta a terme per etnògrafs, lingüistes i botànics. Aquest llibre s'adreça tant als estudiosos de la natura i als dels noms dels éssers naturals com al boletaire apassionat que, a diferència de l'especialista, es deleix per les visions més generals, com a l'estudiós de la filologia i la sociolingüística. És un text d’etnobotànica i de consolidació lexicogràfica que s’articula en dues parts. En la primera explica les claus interpretatives que permeten entendre el sentit dels micònims, des de les arrels clàssiques o el simbolisme, fins als codis naturalístics i de proximitat propis de la ruralia tradicional. La segona part és un repertori comentat -amb estructura de diccionari- dels noms catalans dels bolets.


ISBN:

978-1-4200-6221-2

Ad Hoc Mobile Wireless Networks 'Principles, Protocols and Applications'

Editorial: Auerbach Publications   Fecha de publicación:    Páginas: 336
Formato: Hardback 235 x 156 mm
Precio: 139,94
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Ad Hoc Mobile Wireless Networks: Principles, Protocols, and Applications offers the latest techniques, solutions, and support regarding the design and performance of ad hoc wireless networks. This book presents the fundamentals of wireless networks, covering Bluetooth, IrDA, HomeRF, WiFi, WiMax, wireless Internet, and Mobile IP. Each chapter provides relevant examples and problems to illustrate concepts. It addresses quality of service, energy management, cross layer design issues, and recent developments. The book also provides mobility models for multi-hop ad hoc wireless networks and explores various protocols such as MAC layer, transport layer, routing, and multicast routing.

Digital & Wireless Communication
Telecommunications
Electrical Engineering Communications
Reference
Professional


ISBN:

978-84-206-4877-4

Mujeres y hombres: ¿un amor imposible?

Editorial: Alianza   Fecha de publicación:    Páginas: 328
Formato: Rústica, 15,5 x 23 cm.
Precio: 22,45
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Este libro habla de mujeres y hombres y de sus relaciones, de cada uno de nosotros, porque esas relaciones, en cualquiera de sus modalidades afectivas, es lo que determina lo esencial de nuestra vivencia. Aporta datos y análisis que nos ayudan a entender los procesos que subyacen a nuestros dramas personales, que nos permiten saber de dónde venimos y dónde estamos. Los autores son destacados académicos y todo lo que dicen está fundamentado en los datos disponibles, pero éste no es un libro académico. Cada autor ha escrito de forma independiente los dos textos analíticos y documentales sobre la condición femenina y la condición masculina con que comienza el libro. A continuación, establecen un diálogo en el que conversan libremente, siguiendo un ligero hilo temático, sobre las relaciones actuales entre hombres y mujeres, y se transcribe el texto de su reflexión sin modificaciones, haciendo al lector cómplice de la conversación.


Manuel Castells es titular de la cátedra Wallis Annenberg de Tecnología de Comunicación y Sociedad en la Universidad del Sur de California, Los Angeles. Es catedrático de la Universitat Oberta de Catalunya y del Instituto de Estudios Globales en París. Entre 1979 y 2003 fue catedrático de sociología y de planificación urbana en la Universidad de California en Berkeley. Ha enseñado en el MIT, en Oxford, en Cambridge, en Hitotsubashi de Tokio, en la UNAM- México y en la Universidad Autónoma de Madrid. Es catedrático de la Academia Europea, de la Academia Americana de Ciencias Políticas y Sociales y de la Real Academia Española de Ciencias Económicas y Financieras. Su trilogía "La era de la información" ha sido traducida a veintidós idiomas., Marina Subirats (Autor/a). Marina Subirats es catedrática emérita de Sociología de la Universidad Autónoma de Barcelona, fue directora del Instituto de la Mujer y concejala de Educación del Ayuntamiento de Barcelona. Es autora de diversos libros, entre ellos: Rosa y Azul. La transmisión de los géneros en la escuela mixta y Con diferencia. Las mujeres frente el reto de la autonomía

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2021 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal