logo paquebote
15 libros encontrados buscando autor: SANTI BARO

www.paquebote.com > SANTI BARO

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788466658072

El informe Ahnenerbe

Editorial: Ediciones B   Fecha de publicación:    Páginas: 328
Formato: Rústica
Precio: 18,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 4 días.

Diez años después de la publicación de El informe Ahnenerbe, de Marcos Clos, un niño sin identidad, que vive escondido junto a sus padres durante nueve años en un piso de Barcelona, desaparece en extrañas circunstancias, tan extrañas como su propia vida. Nagore, la profesora privada que se encarga de su educación, será quien descubra la verdad tanto de su desaparición como, más tarde, de la de sus padres. Todas las pistas la conducen precisamente hacia Marcos. Con él de aliado, revivirá las mismas escenas que el autor diez años atrás en una búsqueda que, sin ellos pretenderlo, les hará descubrir el verdadero tesoro que Hitler buscaba en el corazón de la montaña de Montserrat. Una novela perfectamente construida, con grandes dosis de suspense y continuos giros inesperados que rememora episodios históricos de los siglos I y IX, y recrea de modo impecable la sociedad Ahnenerbe, organización integrada en las SS cuyos dirigentes pretendían crear un cuerpo de élite o de monjes guerreros, una auténtica Orden Negra, centrada en el antiguo paganismo germano y los dogmas de fe del nazismo, que debía tener como objetivo la destrucción del cristianismo.
Una historia reveladora que hace saltar por los aires dos mil años de cristianismo.Un apasionante misterio que mantiene al lector sin aliento.


ISBN:

9788466658089

L'informe Ahnenerbe

Editorial: Ediciones B   Fecha de publicación:    Páginas: 328
Formato: Rústica
Precio: 18,00
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

Déu anys després de la publicació de L’informe Ahnenerbe, de Marc Clos, un nen sense identitat, que viu amagat amb els seus pares durant nou anys en un pis de Barcelona, desapareix en circumstàncies ben estranyes, tan estranyes com la seva vida. La Nagore, la professora privada que s’encarrega de la seva educació, es proposa descobrir la veritat tant de la seva desaparició com també de la posterior dels seus pares. Totes les pistes la porten precisament a en Marc. Amb ell d’aliat, reviurà les mateixes escenes que va viure l’escriptor deu anys enrere, en una recerca que, sense que ells s’ho proposin, els farà descobrir el veritable tresor que Hitler buscava al cor de la muntanya de Montserrat.


ISBN:

9788447929054

El darrer conte de Les mil i una nit

Editorial: Baula   Fecha de publicación:   
Precio: 10,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

978-84-661-3736-2

Fario

Editorial: Cruilla   Fecha de publicación:    Páginas: 160
Precio: 12,50
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.


ISBN:

978-84-01-38857-6

Tres en ratlla «Avui és el dia de la independència de Catalunya»

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 256
Precio: 14,90
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

Quan els polítics de CIU, d'Esquerra i de Solidaritat s'asseguin per fer un front comú i signin un pacte per lluitar plegats per la llibertat, quan el poble els doni suport, quan treballem junts per mostrar la nostra realitat arreu del món i com a resposta ens facin l'ullet en senyal de suport internacional, únicament quan Catalunya faci un tres en ratlla a Espanya, trencarà amb l'estat.
Tres en ratlla novel·la l'escenari propici per a la proclamació de la independència i pretén mostrar una realitat de la qual només ens separa la por. Per mitjà d'episodis curts i àgils, com una mena de guió de cine que viatja de bracet dels personatges, som els testimonis directes de vint-i-quatre hores decisives per al futur de la nació narrades des del Parlament, des del palau de la Generalitat, des dels carrers, des de Los Angeles, des de Madrid, des del quarter general de la Guàrdia Civil, des del Govern Militar, des de la Moncloa... Tres en ratlla recull un somni compartit per la majoria dels catalans, un somni molt més a prop del que gosem imaginar. Un somni que és molt més que una simple novel·la.


ISBN:

978-84-661-2937-4

(CAT).GRAN O, LA.PREMI GRAN ANGULAR 2011 (JUVENIL)

Editorial: Cruilla   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Precio: 10,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

978-84-489-2769-1

La lluna de gel

Editorial: Barcanova   Fecha de publicación:    Páginas: 192
Formato: Rústica
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La protagonista d’aquesta història, la jove Ileana, ens explica mitjançant un flashback, d’una manera intensa i viva, els seus orígens en un poble de la regió romanesa de Moldàvia, la més pobra del país. Quan només té catorze anys, els seus pares l’envien a treballar a Bucarest en companyia de dos dels seus germans, ja que no la poden mantenir.
A Bucarest hi troba molt més que un lloc de feina mal pagat; a Bucarest hi troba les agències de models que poden fer realitat el seu somni. Comença així la història d’una noia que, només amb setze anys, és assetjada per una xarxa de prostitució mundial. Aquesta és una història amb personatges de ficció, escenes de ficció, ambients de ficció i situacions de ficció, però amb un cor que batega intensament.


ISBN:

9788448926069

Paisatge sobre tela

Editorial: Barcanova   Fecha de publicación:    Páginas: 112
Formato: Rústica
Precio: 9,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

A la Masia de Cortiuda hi vivia un avi introvertit i estrany. Deien que potser tenia dos-cents anys i que posseïa el secret per ser immortal. Gairebé mai no deixava la casa tota sola, com si guardés un tresor massa valuós per deixar-lo sol ni que fos un instant. Però allò era llegenda o era real? Dos joves, l’atractiva Fani, que passa uns dies de vacances al poble, i el Pep, que hi viu, s’aventuren a descobrir el misteri que s’amaga a la masia. Quan hi arriben, s’adonen que la casa està abandonada i molt deteriorada, però que res no n’impedeix l’entrada. Un cop són dins, la porta de la masia es tanca i ells hi queden atrapats. No triguen a adonar-se, però, que no estan sols, que algú els vigila i els ha fet presoners. Si volen fugir, no tindran més remei que resoldre el misteri del paisatge sobre tela. (*CR*)«És la immortalitat el bé més preat o la pitjor de les malediccions?»(*CR*)


ISBN:

9788466125963

(CAT).CONTRA ONZE, UN.

Editorial: Cruilla   Fecha de publicación:   
Precio: 5,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.


ISBN:

978-84-489-1965-8

Nit de sang

Editorial: Barcanova   Fecha de publicación:    Páginas: 240
Formato: Rústica, 14 x 21
Precio: 11,40
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Som a l'any 1640. Les tropes de Felip IV trepitgen amb odi i arrogància la terra catalana de camí cap al front de França i els soldats ho aprofiten per cometre tota mena d'abusos a les viles, que, per llei, els han d'acollir.
El relat comença just en el temps immediatament anterior a l'esclat del Corpus de Sang. A en Pau Català, el jove protagonista, les tropes reials li han arrabassat tot el que tenia, li han matat la família i li han cremat el mas a Torregrossa de Ter. La seva tossuda personalitat, heretada del pare, que va formar quadrilla amb el bandoler Joan de Serrallonga, el porta a voler convertir-se en espadatxí per ànim de revenja.
En Pau es trasllada a Barcelona per rebre classes d'esgrima per part d'un reconegut espadatxí. Es tracta de monsieur Espí, antic oficial dels mosqueters de Richelieu. En Pau acaba servint a casa del francès mentre va descobrint la veritable cara d'aquell enigmàtic home, que resultarà ser un espia.
Però a la ciutat hi troba molt més: personatges importants de la política catalana d'aquell moment; la dama més bella del món, que li proposa un estrany joc de seducció, i un personatge misteriós que només se li apareixerà a ell.
Amb tots aquests ingredients, en Pau participa en una aventura fascinant al servei de la Generalitat i es troba sumit, de sobte, en un món d'aventures: emboscades en carrerons foscos, duels, passadissos secrets...[1-10]  [11-15]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2024 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal