logo paquebote
9635 libros encontrados buscando autor: SANCHEZ

www.paquebote.com > SANCHEZ

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788418132803

Vae Victus (edició en català)

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 528
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Sánchez Piñol confirma amb Vae Victus el seu pols narratiu, un equilibri prodigiós entre el rigor històric, la imaginació més desbordant i un sentit de l'humor que converteixen la seva prosa en una de les més modernes i alhora populars del nostre temps.

Vae Victus narra quatre noves aventures de l'enginyer Martí Zuviría.

El llibre comença el 12 de setembre de 1714, l'endemà de la caiguda de Barcelona i poc abans que Zuviría fugi a l'Amèrica del Nord, on ajudarà els indis yames en la guerra contra els colons anglesos. Després de l'aventura americana tornarem a Catalunya, però també anirem a Londres, Alemanya i fins i tot Nova Zelanda. Hi retrobarem personatges històrics que ja vam conèixer a Victus, com l'ambigu duc de Berwick, el seu acèrrim enemic Verboom o l'admirat general Villarroel, alhora que en descobrirem de nous, com el famós guerriller antiborbònic Pere Joan Barceló -àlies Carrasclet- o l'explorador anglès James Cook.


ISBN:

9788418132384

Tretze tristos tràngols «Contes»

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 176
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Tretze faules modernes en què l'autor combina magistralment la fantasia, l'humor i l'existència quotidiana.

Hi ha un esquimal que fuig d'un ós, ¿o potser és l'ós qui fuig de l'esquimal? I un armari que s'empassa misteriosament una dona. I un espantaocells que vol fer-se amic dels corbs. I l'excèntrica tripulació d'un vaixell fantasma.

La traducció a 37 llengües -del xinès a l'indi, de l'eslovè al coreà- és un fet que per la seva universalitat i la seva rapidesa no té precedents en la literatura catalana. Aquest excepcional escriptor publica ara Tretze Tristos Tràngols, tretze contes que estimulen la nostra imaginació. Tan sorprenents i diversos que, a més de la força narrativa de l'autor, només tenen en comú que són tretze, que són tristos i que els seus personatges passen tràngols.


ISBN:

9788418132346

Pandora al Congo

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 456
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Pandora al Congo, un admirable exemple d'arquitectura novel·lística, confirma les expectatives que milers de lectors han dipositat en Albert Sánchez Piñol.

Aquesta història va començar amb tres enterraments i va acabar amb un cor trencat: el meu. L'estiu de 1914 jo tenia 19 anys...

Marcus Garvey, empresonat a Londres, pot ser condemnat a mort. L'acusen d'haver assassinat dos germans, William i Richard, aristòcrates anglesos, en una expedició per trobar diamants a la selva del Congo. Per salvar Garvey, el seu advocat encarrega a un escriptor anònim que l'entrevisti a la presó i escrigui el relat del que va passar de debò a l'Àfrica, amb l'esperança que el llibre pugui ser útil pera la seva defensa.

La història avança en dos escenaris molts contrastats: d'una banda, vivim la convencional societat anglesa de la pensió de la senyora Pinkerton; de l'altra, l'acció trasllada el lector a un llunyà racó de selva, on els aventurers descobreixen, atònits, un món subterrani estranyament habitat.

Amb la força narrativa dels grans novel·listes clàssics i la capacitat de crear en cada llibre un nou univers literari, l'autor s'emporta el lector a la frontera entre veritat i mentida, crueltat i tendresa, ironia i èpica.

Ressenyes:
«Tremenda, gran literature.»
Für Sie

«Tothom que conegui La pell freda ha de llegir sens falta també aquest llibre. I, com jo, caurà a la trampa de l'autor.»
Cornelia Camen, Buchmarkt

«El talent per narrar de Sánchez Piñol és tan admirable com la seva audàcia per destapar tots els trucs passats de moda per crear efecte i seduir de la literatura, i al mateix temps ironitzar-los.»
Volker Isfort, Abendzeitung

«La novel·la commou, de vegades profundament, després esclata amb humor i arrossega l'acció de forma increïblement ràpida i inevitable: qui s'embarqui en aquesta grotesca novel·la, l'adorarà.»
Lutz Bunk, Deutschlandradio Kultur

«L'autor embruixa els seus lectors de tal manera que creuen tot el que els diu.»
Johannes Kaiser, NDR Kultur

«Al costat de preguntes intemporals sobre l'existència que la novel·la planteja, Pandora al Congo és un thriller impressionant i ben construït.»
Elke Schröder, Neue Osnabrüker Zeitung

«Una reflexió sofisticada sobre el poder imaginatiu de la literatura. [...] Una novel·la impressionant i extraordinària.»
Michael Eaude, The Independent

«Sánchez Piñol ha escrit un gran llibre, una novel·la enginyosa i profunda, fàcil de llegir, que admet diferents nivells de lectura.»
Xavier Cortadellas, Presència


ISBN:

9788418132391

Pallassos i monstres

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:   
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

La història tragicòmica de 8 dictadors africans. Unes històries que farien riure si no fossin terriblement certes.

Aquesta és la història d'Idi Amin Dada, Bokassa, Banda, Mobutu Sese Keko, Sékou Touré, Haile Selassie, Macías i Obiang. Eren uns ignorants i es van investir mestres. Eren insignificants i es van creure déus. És la història d'un grapat de dictadors africans.

Aquests homes es van presentar davant dels seus i de tot el món com a éssers d'excepcionals qualitats. En justa correspondència amb els seus suposats mèrits, es van atorgar títols altisonants, com ara Líder d'Acer, Senyor de les Bèsties de la Terra i de l'Aigua i Miracle Únic. Es van fer portar en cadira gestatòria. Van obligar tot un poble a dirigir-los pregàries.

Van penjar els seus retrats en escoles, esglésies, tavernes i bordells. Van donar el seu nom a carrers i universitats, i també a illes i llacs. Res no era impossible per a aquests individus: podien traslladar la capital del seu país al seu poblat o dipositar el tresor del banc nacional als soterranis de casa seva. Qualsevol caprici es convertia en realitat per obra de la seva voluntat.

Eren pallassos, però també monstres. I en el monstre l'extravagància és inseparable de l'espant. Els seus súbdits van conèixer tot l'espectre dels horrors.

Si no fos perquè han estat contemporanis nostres, tindríem la temptació de negar-ne l'existència. Però eren reals. Per això hem preferit cedir-los la paraula. Que siguin ells mateixos els qui es retratin tal com eren o tal com són.


ISBN:

9788418132315

La pell freda

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 328
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Mai un llibre en català havia protagonitzat una sortida tan fulgurant en l'àmbit internacional. Publicant en 37 llengües. La segona novel·la de Sánchez Piñol confirma la qualitat i l'amplitud de l'èxit d'aquest escriptor.

Mai no som infinitament lluny d'aquells qui odiem. Per la mateixa raó, doncs, podríem creure que mai no serem absolutament a prop d'aquells qui estimem.

Quan el van desembarcar a la platja amb una xalupa, el va sorprendre que l'únic habitant de l'illa no sortís a rebre'l. Però aviat descobreix que apareixen cada nit molts visitants misteriosos i amenaçadors. Des d'aquest moment, la seva vida -que haurà de compartir amb el brutal Batís Caffó i Aneris, la de la pell freda- es converteix en una lluita frenètica amb ell mateix i amb els altres, on es barregen els sentiments de rebuig i de desig, de crueltat i d'amor, de por i d'esperança.

Ressenyes:
«Després de The Narrative of Arthur Gordon Pym d'Edgar Allan Poe, ben poques vegades havíem experimentat alhora un calfred, un neguit i una fascinació semblants.»
Pere Gimferrer

«El que ens narra Sánchez Piñol és permanent suggestiu.»
Ferran, S & G. Editors (Nova York)

«Me persigue después de haberlo leído. Un libro espléndido.»
Enrique Vila-Matas

«És la meravella de les meravelles. Estic completament fascinat.»
Fischer Editors (Frankfurt)

«Su éxito no solo se explica por sus virtudes literarias, también por su excepcionalidad.»
Toni Soler, La Vanguardia


ISBN:

978-84-309-7894-6

Que nada se sabe

Editorial: Tecnos   Fecha de publicación:    Páginas: 280
Formato: Rústica
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Detrás del escepticismo, que parece declarado en el título Quod nihil scitur, surge una propuesta de estudio de las condiciones vigentes para la enseñanza de la filosofía natural, y de la medicina en particular. Plantea un discurso sobre el sujeto del conocimiento, sus capacidades y dificultades, abogando por un nuevo método en la fundamentación de las ciencias. Como partícipe de la cultura humanista, que guardaba el recuerdo del De rerum natura de Lucrecio, su pensamiento preludiaba los debates del Novum Organum de Francis Bacon y del Discurso del Método cartesiano.


ISBN:

9788412097955

Estudio para una apoteosis de los ángeles caídos

Editorial: Funambulista   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Formato: , 22 x 16 cm.
Precio: 18,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Un joven turco, un sarraceno, que ha sido mancebo en Estambul, llega en un bajel de la flota imperial española a Cádiz, en una época que puede situarse en el Siglo de Oro español. En cuanto pone pie en tierra, adquiere alta fama entre las mujeres debido a la enorme habilidad que tiene para darles placer. Esta historia, aparentemente sencilla, está conectada con el presente mediante una forma extraordinariamente novedosa de narrar en dos columnas: dos espacios distintos y dos estilos literarios propios, un proceso en que lo narrado en el pasado (columna de la izquierda) va desplazándose a lo narrado en el presente (columna de la derecha), y viceversa: un juego espacio-temporal de sorpresivo calado, presidido siempre por el humor y el amor a la cultura clásica. Texto barroco, como algunos de los de Alejo Carpentier, y al mismo tiempo emparentado con El libro del buen amor, del Arcipreste de Hita, esta irónica novela posmoderna marca un hito en la obra de Germán Sánchez Espeso, escritor de larga trayectoria, que ganó en 1978 el Premio Nadal con su novela Narciso.


ISBN:

9788408226048

El amante silencioso

Editorial: Booket   Fecha de publicación:    Páginas: 384
Formato: , 19 x 12,5 cm.
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Isabel, una mujer que trabaja en la Asociación de Víctimas Dependientes, recibe una propuesta peculiar que va más allá de sus competencias: debe ir a una región de Kenia, Mombasa, para localizar y rescatar a un joven llamado Ezequiel que ha sido abducido por la Orden Humanitaria, una secta que esconde algo turbio. Isabel acepta la misión dispuesta a redimir la culpa que le atosiga desde que su hermano, víctima de otra secta, se suicidó sin que ella pudiera ayudarle.

Una vez en Mombasa, a pesar de sentirse embargada por el exotismo que la rodea, Isabel consigue infiltrarse en la orden como un miembro más, pero el líder de la secta, un hombre llamado Maína, de aparente carácter afable y cordial, sospecha de ella. Parece que consigue leer su pensamiento e Isabel cada vez se siente más angustiada. El día que Ezequiel desaparece, Isabel decide pedir ayuda desesperada. Consigue encontrar el móvil que Maína le había requisado y contactar con Said, un misterioso hombre que siempre aparece en el momento más adecuado, con su moto destartalada y una chancla de cada color. Said le había hecho la promesa de cuidarla y termina convirtiéndose en un gran aliado para Isabel, ya que juntos consiguen descubrir qué se esconde detrás de las intenciones de Maína y de la secta que dirige.


ISBN:

9788490656563

Mi primer P&G Carmen Amaya

Editorial: Alba   Fecha de publicación:    Páginas: 26
Formato: , 15,5 x 12,5 cm.
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Libros de cartón para bebés y niños pequeños. ¡Nunca es demasido pronto para descubrir a las grandes figuras de la historia! Escritos con rimas sencillas y acompañados de unas bellísimas ilustraciones, esta colección de cuentos es ideal para que los más pequeños descubran las vidas de personas singulares y valientes.


ISBN:

9788490656532

Petit & Gran Bob Dylan

Editorial: Alba   Fecha de publicación:    Páginas: 32
Formato: , 24 x 19,5 cm.
Precio: 16,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Ya de niño Bob Dylan mostró un gran interés por la música y la poesía. Vivía en un entorno rural y conoció de primera mano la música tradicional americana de origen europeo. En 1959 empezó a estudiar en la Universidad, donde entró en contacto con la música folk y con la canción protesta. Pasaba más tiempo tocando la guitarra y la armónica que estudiando. Se mudó a Nueva York donde empezó a actuar. Gracias a una elogiosa crítica aparecida en The New York Times grabó su primer disco. Dylan se convirtió en un referente generacional. Actualmente es un «mito viviente» y ha sido reconocido con múltiples premios, entre ellos, el Premio Nobel de Literatura en 2016.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal