logo paquebote
8 libros encontrados buscando autor: Riera Subirachs, Santi

www.paquebote.com > Riera Subirachs, Santi

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788498839173

Llenguatge musical. 5è nivell. Repertori

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 72
Formato: 28,5 x 22 cm.
Precio: 10,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Amb el Llenguatge 5è Nivell entrem en el coneixement de la tonalitat i el ritme com un sistema que ens permetrà comprendre, en el futur, la música com un llenguatge orgànic: les funcions dels dife-rents graus, els intervals simples, el fraseig melòdic, els acords, les alteracions o els nous ritmes i compassos, seran els elements centrals del curs que juntament amb el treball anterior ens han de fer avançar en aquest sentit. Proposem una distribució en nou unitats per facilitar la periodificació durant un curs lectiu en el benentès que moltes de les propostes didàctiques haurien d'anar-se acumulant i adaptant perma-nentment als nous continguts. El programa correspon a la primera part del III grau del P. Ireneu i recupera un interessant annex de lectura que figurava al final del II grau. Mantenim, al mateix temps, els procediments habituals que Santi Riera va definir en la seva adaptació dels anys noran-ta: l'anàlisi a partir de la cançó tradicional, la polirítmia i l'entonació a veus juntament amb el trans-port, el solfeig relatiu, l'entonació tonal o fins i tot la solmització que ens han de portar amb naturali-tat a la improvisació i a la creativitat. Afegim-hi també el dictat i la pràctica de molts dels exercicis al piano o a l'instrument de cada alumne. En definitiva no es tracta d'ensenyar res als nens sinó simplement de donar-los elements i experi-ències que desenvolupin les seves capacitats perquè siguin ells qui en descobreixin l'entrellat i n'aprenguin sols.


ISBN:

9788498839180

Llenguatge musical. 6è nivell. Repertori

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 72
Formato: 28,5 x 22 cm.
Precio: 12,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 7/14 días

Amb el Llenguatge musical 6è nivell arribem al que hauria de ser el fonament de la formació musical de qualsevol alumne. Correspon al III dels VIII graus del mètode del P. Ireneu. Per un cantó hauria d'assegurar l'autonomia i la comprensió del llenguatge musical a aquells que en faran un ús funcional per desenvolupar-se en activitats instrumentals o vocals. Per l'altre hauria de garantir una base sòlida a aquells alumnes que vulguin iniciar els estudis professionals de música. El llibre està distribuït en nou unitats que es poden treballar en profunditat durant un curs acadèmic, entenent que la dedicació actual al llenguatge musical no té, en general, la intensitat que es requeriria, i diferents annexos per a aquells que tinguin la possibilitat d'aprofundir-hi una mica més. La programació manté la línia que proposa el P. Ireneu i que Santi Riera va adaptar ja fa més de vint anys per a les escoles de música: el cant, i la cançó tradicional, com a eina musical a partir de la qual descobrim i construïm el llenguatge musical, el solfeig mental, el transport, la memorització, la improvisació, la flexibilitat del solfeig relatiu, la lectura intervàl·lica, l'entonació tonal, la polirítmia i la polifonia com a procediments habituals que desenvolupen en els alumnes les capacitats intel·lectuals i sensorials que els permeten comprendre i aprendre la música en la seva globalitat. Tot sense perdre de vista que el llibre és sempre un punt d'arribada i no de partida i que serà l'habilitat del professor la que conduirà l'alumne a descobrir-ne les màximes possibilitats.ISBN:

9788498830026

Música-5. Educació Primària. Cicle Superior, 1

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 72
Formato: Rústica
Precio: 18,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Repertori de 15 cançons tradicionals i 8 cançons d’autor. Audició: 14 exemples orientats al coneixement d’alguns gèneres musicals (òpera, música de cambra, jazz, festes populars). Instruments antics. Formes i textures (tema i variacions, minuet, contrapunt imitatiu," fuga). Funció del color instrumental. Com elaborar una fitxa d’un concert.


ISBN:

9788478266456

Música-6. Educació Primària. Cicle Superior, 2

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 88
Formato: Rústica
Precio: 13,60
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

Repertori de 12 cançons tradicionals i 9 cançons d’autor, consolidació de la pràctica del cant coral amb cànons més elaborats, cançons a dues veus i cançó amb acompanyament. No hi ha pràcticament elements nous, sinó una recapitulació i reflexió del que s’ha vist en els cursos anteriors.


ISBN:

9788484154945

Llenguatge musical. Grau elemental. Iniciació. El meu llibre de música

Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.   Fecha de publicación:    Páginas: 96
Formato: Rústica
Precio: 15,00
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

L’educació musical es fonamenta en la pràctica sensorial: la cançó, el joc ritmicomotriu i l’audició. L’educació de la sensibilitat artística és l’objectiu preferent. Per això és molt important que els mitjans - les cançons i les audicions- i tot el procés d’aprenentatge siguin de qualitat. L’educació de la veu, per tal que les interpretacions siguin belles, l’educació de l’oïda, per aprendre a percebre i diferenciar les relacions sonores, i l’educació del sentit rítmic, per vertebrar l’esdevenir musical, són els tres eixos principals del treball d’iniciació. La matèria d’aquest llibre comprèn els primers elements de lectoescriptura, derivats sempre de la cançó infantil. Quadern d’exercicis (16 pàgines) per a la pràctica de l’escriptura, dictats i exercicis complementaris.

[1-8]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal