logo paquebote
12 libros encontrados buscando autor: Laetitia Colombani

www.paquebote.com > Laetitia Colombani

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-18196-86-7

La trena (edició limitada)

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Precio: 10,95
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

TRES DONES UNIDES PER UN PODERÓS ANHEL DE LLIBERTAT.

Un fulgurant èxit editorial que ha estat durant mesos al capdamunt de les llistes de vendes i ha conquistat la crítica i el públic.

Amb gairebé mig milió d'exemplars venuts i quasi trenta traduccions en curs, La trena va ser un dels fenòmens editorials de l'any 2017. En aquesta narració vibrant i commovedora, Laetitia Colombani -guionista, directora i actriu de reconegut prestigi- aborda les històries de tres dones que, nascudes en continents diferents, comparteixen unes idees i uns sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat.

ÍNDIA. A Badlapur, la intocable Smita sobreviu recollint els excrements d'una casta superior. Resignada a la seva condició, està decidida en canvi a lluitar perquè la seva filla no segueixi els seus passos: la petita anirà a l'escola i la seva vida serà digna i profitosa, encara que per aconseguir-ho la Smita hagi de desafiar les normes establertes.

ITÀLIA. A la Giulia li encanta treballar al taller familiar, l'últim de Palerm que confecciona perruques amb cabells autèntics. Hauria pogut anar a la universitat, però als setze anys va deixar l'institut per aprendre els secrets d'aquest ofici. Quan el seu pare pateix un accident i la Giulia descobreix que el negoci està a punt de fer fallida, afronta l'adversitat amb valentia i determinació.

CANADÀ. La Sarah és una advocada d'èxit a Montreal que ho ha sacrificat tot per la seva carrera: dos matrimonis fallits i tres fills a qui no ha vist créixer. Un dia, en el curs d'un judici, es desmaia, i aleshores la Sarah comprèn que la seva vida ha canviat radicalment i que haurà de triar què és el més important per a ella.

La Smita, la Giulia i la Sarah no es coneixen, però tenen en comú l'empenta i la tenacitat de les dones que rebutgen allò que el destí ha reservat per elles i es rebel·len contra les circumstàncies que les oprimeixen. Com fils invisibles, els seus camins s'entrellacen i van formant una trena que sim- bolitza la ferma voluntat de viure amb esperança i il·lusió.

La crítica ha dit...
«El fenomen del moment.»
Le Parisien

«Un homenatge a la força de totes les dones.»
Biba

«L'autora traça amb una habilitat sorprenent el retrat de tres dones que es rebel·len contra el seu destí, tres històries que deixen entreveure una humanitat fràgil però vibrant.»
Le Figaro

«Les protagonistes de La trena tenen en comú una força i una determinació que les porten a decidir cada instant de la seva vida en comptes de patir-lo. Són un model per a totes nosaltres.»
Le Soir


ISBN:

978-84-18681-09-7

El vol de l'estel

Editorial: Salamandra   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Precio: 18,00
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Torna l'autora de La trena amb una inoblidable i reparadora trobada entre dues dones i una nena en una Índia agitada.

Després del drama que ha dinamitat la seva existència, Léna decideix deixar-ho tot i emprèn un viatge al golf de Bengala. Perseguida pels fantasmes del passat, no troba una mica de pau fins que, a l'alba, s'acosta a nedar a les aigües de l'Índic, on una nena juga amb un estel tots els matins. Un dia, a punt d'ofegar-se arrossegada pel corrent, Léna sobreviu miraculosament gràcies a l'avís de la petita i la intervenció de la Xarxa Brigade, un grup femení d'autodefensa que s'entrenava pels voltants. Agraïda, es posa en contacte amb la nena i descobreix que treballa sense descans en un restaurant. Mai ha anat a escola i s'ha tancat en un mutisme absolut. Què amaga el seu silenci? Quina és la seva història?


ISBN:

978-84-18681-07-3

El vuelo de la cometa

Editorial: Salamandra   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Precio: 18,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Vuelve la autora de La trenza con un inolvidable y reparador encuentro de dos mujeres y una niña en una India agitada.

Tras el drama que ha dinamitado su existencia, Léna decide dejarlo todo y emprende un viaje al golfo de Bengala. Perseguida por los fantasmas del pasado, no encuentra un poco de paz hasta que, al amanecer, se acerca a nadar a las aguas del Índico, donde una niña juega con una cometa todas las mañanas. Un día, a punto de ahogarse arrastrada por la corriente, Léna sobrevive milagrosamente gracias al aviso de la pequeña y la intervención de la Red Brigade, un grupo femenino de autodefensa que se entrenaba en las inmediaciones. Agradecida, se pone en contacto con la niña y descubre que trabaja sin descanso en un restaurante. Nunca ha ido a la escuela y se ha encerrado en un mutismo absoluto. ¿Qué esconde su silencio? ¿Cuál es su historia?

La crítica ha dicho...

«En su tercera novela Laetitia Colombani nos ofrece una historia sobra la emancipación de la mujer a través de la educación.»

LeFigaro

«Su primera novela, La trenza, se ha consolidado como fenómeno literario. [...] El vuelo de la cometa es un hermoso relato feminista sobre la reconstrucción y la generosidad.» Le Parisien Presse

«El vuelo de la cometa es una historia de encuentro entre tres generaciones de mujeres en la que la solidaridad, la hermandad y el espíritu de resistencia se funden felizmente.»

ActuaLitté


ISBN:

978-84-18173-79-0

Las vencedoras

Editorial: Salamandra   Fecha de publicación:    Páginas: 224
Precio: 10,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Un himno a la solidaridad y a la esperanza donde Colombani da voz a las vencedoras anónimas de la historia.

A los cuarenta años, Solène lo ha sacrificado todo por su carrera como abogada: sus sueños, sus amigos y sus amores, hasta que un día se derrumba y se sume en una profunda depresión. Para ayudarla a recuperarse, su médico le aconseja que haga tareas de voluntariado. Poco convencida, Solène encuentra por internet un anuncio que despierta su curiosidad y decide interesarse por él. Enviada a un hogar para mujeres con grave riesgo de exclusión social, tiene problemas para relacionarse con las residentes, que se muestran distantes y esquivas; pero poco a poco irá ganando su confianza y descubrirá hasta qué punto desea estar tan viva como ellas.

Un siglo antes, Blanche Peyron libra un combate. Comandante del Ejército de Salvación en Francia, abriga el sueño de ofrecer un techo a todas las excluidas de la sociedad. Con ese fin, en 1925 comienza a recaudar los fondos necesarios para comprar un hotel monumental, y un año después el Palacio de la Mujer abre sus puertas.

El Palacio de la Mujer existe y Las vencedoras nos invita a entrar en él para descubrir la dura realidad de sus habitantes. Con el mismo estilo de La trenza, Laetitia Colombani borda un emotivo canto a la fuerza de las mujeres que nos habla de pérdidas y sufrimientos, de bondad y fraternidad, que nos seduce por su empatía y nos acerca vívidamente a la trágica existencia de esas personas invisibles para la sociedad.

La crítica ha dicho...
«Con un método parecido al de La trenza, Laetitia Colombani entrelaza dos narraciones que confluyen en una historia común: la de dos figuras excepcionales que provocan admiración entre las mujeres corrientes que necesitan identificarse con ellas.»
Paris Match

«Laetitia Colombani posee la elegancia que confiere la humildad. A pesar del éxito de La trenza, aborda con serenidad la publicación de su segunda novela, en la que el feminismo está en el centro mismo de la narración. [...] Una oda a la fraternidad de las mujeres.»
Le Parisien


ISBN:

8498389890

Las vencedoras

Editorial: Salamandra   Fecha de publicación:    Páginas: 224
Precio: 18,00
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Un himno a la solidaridad y a la esperanza donde Colombani da voz a las vencedoras anónimas de la historia.

Considerada un homenaje al poder arrollador de las mujeres, La trenza se ha convertido en un best-seller internacional del que se han vendido más de un millón de ejemplares solamente en Francia. Tras el éxito de esta primera novela, Laetitia Colombani regresa con un relato vibrante y conmovedor en el que aborda la historia de dos figuras excepcionales nacidas con un siglo de diferencia, pero que comparten un mismo escenario: el Palacio de la Mujer.

A los cuarenta años, Solène lo ha sacrificado todo por su carrera como abogada: sus sueños, sus amigos y sus amores, hasta que un día se derrumba y se sume en una profunda depresión. Para ayudarla a recuperarse, su médico le aconseja que haga tareas de voluntariado. Poco convencida, Solène encuentra por internet un anuncio que despierta su curiosidad y decide interesarse por él. Enviada a un hogar para mujeres con grave riesgo de exclusión social, tiene problemas para relacionarse con las residentes, que se muestran distantes y esquivas; pero poco a poco irá ganando su confianza y descubrirá hasta qué punto desea estar tan viva como ellas. Un siglo antes, Blanche Peyron libra un combate. Comandante del Ejército de Salvación en Francia, abriga el sueño de ofrecer un techo a todas las excluidas de la sociedad. Con ese fin, en 1925 comienza a recaudar los fondos necesarios para comprar un hotel monumental, y un año después el Palacio de la Mujer abre sus puertas.

El Palacio de la Mujer existe y Las vencedoras nos invita a entrar en él para descubrir la dura realidad de sus habitantes. Con el mismo estilo de La trenza, Laetitia Colombani borda un emotivo canto a la fuerza de las mujeres que nos habla de pérdidas y sufrimientos, de bondad y fraternidad, que nos seduce por su empatía y nos acerca vívidamente a la trágica existencia de esas personas invisibles para la sociedad.

«Con un método parecido al de La trenza, Laetitia Colombani entrelaza dos narraciones que confluyen en una historia común: la de dos figuras excepcionales que provocan admiración entre las mujeres corrientes que necesitan identificarse con ellas.» Paris Match

«Laetitia Colombani posee la elegancia que confiere la humildad. A pesar del éxito de La trenza, aborda con serenidad la publicación de su segunda novela, en la que el feminismo está en el centro mismo de la narración. [...] Una oda a la fraternidad de las mujeres.» Le Parisien


ISBN:

8416310333

Les vencedores

Editorial: Salamandra   Fecha de publicación:    Páginas: 256
Precio: 18,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Un himne a la solidaritat i l'esperança on Colombani dóna veu a les vencedores anònimes de la història.

Considerada un homenatge al poder aclaparador de les dones, La trena ha esdevingut un best-seller internacional del qual s'han venut més d'un milió d'exemplars només a França. Després de l'èxit d'aquesta primera novel·la, Laetitia Colombani torna amb un relat vibrant i colpidor en el qual presenta la història de dues figures excepcionals nascudes amb un segle de diferència, però que comparteixen un mateix escenari: el Palau de la Dona.

Als quaranta anys, la Solène ho ha sacrificat tot per la seva carrera com a advocada: els seus somnis, els seus amics i els seus amors, fins que un dia s'ensorra i se sumeix en una profunda depressió. Per ajudar-la a recuperar-se, el metge li aconsella que faci tasques de voluntariat. Poc convençuda, la Solène troba per internet un anunci que desperta la seva curiositat i decideix interessar-s'hi. L'envien a una llar per a dones amb greu risc d'exclusió social, on té problemes per relacionar-se amb les residents, que d#'ntrada es mostren distants i esquives; però a poc a poc anirà guanyant-se la seva confiança i descobrirà fins a quin punt vol estar tan viva com elles. Un segle abans, Blanche Peyron lliura un combat. Comandant de l'Exèrcit de Salvació a França, vol oferir un sostre a totes les dones excloses de la societat. Amb aquesta finalitat, el 1925 comença a recaptar els fons necessaris per comprar un hotel monumental, i només un any després el Palau de la Dona obre les seves portes.

El Palau de la Dona existeix i Les vencedores ens convida a entrar-hi per descobrir la dura realitat d'aquelles que hi viuen. Amb el mateix estil de La trena, Laetitia Colombani broda un cant emotiu a la força de les dones que ens parla de pèrdues i sofriments, de bondat i fraternitat, que ens sedueix per la seva empatia i ens acosta vívidament a la tràgica existència d#aquestes persones invisibles per a la societat.

La crítica ha dit...

«Amb un mètode semblant al que fa servir a La trena, Laetitia Colombani entrellaça dues narracions que conflueixen en una història comuna: la de dues figures excepcionals que desperten admiració entre les dones corrents que necessiten identificar-se amb elles.» Paris Match

«Laetitia Colombani posseeix l'elegància que confereix la humilitat. Tot i l'èxit de La trena, emprèn amb serenitat la publicació de la seva segona novel·la, en què el feminisme és al centre mateix de la narració. [...] Una oda a fraternitat de les dones.» Le Parisien

De la mateixa autora:

La trena

La trena o el viatge de Lalita


ISBN:

8498389937

La trenza o el viaje de Lalita

Editorial: Salamandra Infantil y Juvenil   Fecha de publicación:    Páginas: 48
Precio: 14,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

LA ADMIRABLE LUCHA DE UNA MUJER POR EL FUTURO DE SU HIJA

ADAPTADO DE LA TRENZA, DE LAETITIA COLOMBANI

Como todas las mañanas, Smita le desenreda el pelo a su hija Lalita.

Nunca se lo ha cortado: en India, las mujeres no suelen cortarse el pelo;

algunas no lo hacen jamás desde que nacen hasta que mueren.

Smita divide la melena en tres mechones que luego entrelaza en una trenza.

Hoy, sin embargo, no es un día cualquiera.

Hoy es el primer día que Lalita va a la escuela.


ISBN:

978-84-18107-05-4

La trena o el viatge de Lalita

Editorial: Salamandra Infantil y Juvenil   Fecha de publicación:    Páginas: 48
Precio: 14,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

L'ADMIRABLE LLUITA D'UNA DONA PEL FUTUR DE LA SEVA FILLA

ADAPTAT DE LA TRENA, DE LAETITIA COLOMBANI

Com cada matí, la Smita desenreda els cabells de la seva filla Lalita.

No se'ls ha tallat mai. A l'Índia, les dones conserven molt de temps els cabells

de naixement, de vegades tota la vida.

Separa la cabellera en tres parts i les entrellaça per fer-ne una trena.

Però avui no és un dia com els altres.

Avui és el primer dia que la Lalita anirà a col·legi.


ISBN:

978-84-16310-27-2

La trena

Editorial: Salamandra   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Formato: , 22 x 13,8 cm.
Precio: 18,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

TRES DONES UNIDES PER UN PODERÓS ANHEL DE LLIBERTAT.

Un fulgurant èxit editorial que ha estat durant mesos al capdamunt de les llistes de vendes i ha conquistat la crítica i el públic.

Amb gairebé mig milió d'exemplars venuts i quasi trenta traduccions en curs, La trena va ser un dels fenòmens editorials de l'any 2017. En aquesta narració vibrant i commovedora, Laetitia Colombani -guionista, directora i actriu de reconegut prestigi- aborda les històries de tres dones que, nascudes en continents diferents, comparteixen unes idees i uns sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat.

ÍNDIA. A Badlapur, la intocable Smita sobreviu recollint els excrements d'una casta superior. Resignada a la seva condició, està decidida en canvi a lluitar perquè la seva filla no segueixi els seus passos: la petita anirà a l'escola i la seva vida serà digna i profitosa, encara que per aconseguir-ho la Smita hagi de desafiar les normes establertes.

ITÀLIA. A la Giulia li encanta treballar al taller familiar, l'últim de Palerm que confecciona perruques amb cabells autèntics. Hauria pogut anar a la universitat, però als setze anys va deixar l'institut per aprendre els secrets d'aquest ofici. Quan el seu pare pateix un accident i la Giulia descobreix que el negoci està a punt de fer fallida, afronta l'adversitat amb valentia i determinació.

CANADÀ. La Sarah és una advocada d'èxit a Montreal que ho ha sacrificat tot per la seva carrera: dos matrimonis fallits i tres fills a qui no ha vist créixer. Un dia, en el curs d'un judici, es desmaia, i aleshores la Sarah comprèn que la seva vida ha canviat radicalment i que haurà de triar què és el més important per a ella.

La Smita, la Giulia i la Sarah no es coneixen, però tenen en comú l'empenta i la tenacitat de les dones que rebutgen allò que el destí ha reservat per elles i es rebel·len contra les circumstàncies que les oprimeixen. Com fils invisibles, els seus camins s'entrellacen i van formant una trena que sim- bolitza la ferma voluntat de viure amb esperança i il·lusió.

La crítica ha dit...
«El fenomen del moment.»
Le Parisien

«Un homenatge a la força de totes les dones.»
Biba

«L'autora traça amb una habilitat sorprenent el retrat de tres dones que es rebel·len contra el seu destí, tres històries que deixen entreveure una humanitat fràgil però vibrant.»
Le Figaro

«Les protagonistes de La trena tenen en comú una força i una determinació que les porten a decidir cada instant de la seva vida en comptes de patir-lo. Són un model per a totes nosaltres.»
Le Soir


ISBN:

978-84-9838-880-0

La trenza

Editorial: Salamandra   Fecha de publicación:    Páginas: 208
Formato: Rústica, 22 x 13,5 cm.
Precio: 18,00
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Con cerca de medio millón de ejemplares vendidos en Francia y casi treinta traducciones en curso, La trenza fue uno de los fenómenos editoriales de 2017. En esta narración vibrante y conmovedora, Laetitia Colombani -guionista, directora y actriz de reconocido prestigio- aborda las historias de tres mujeres que, nacidas en continentes muy dispares, comparten unas ideas y sentimientos que las unen en un poderoso anhelo de libertad.
INDIA. En Badlapur, la intocable Smita sobrevive recogiendo los excrementos de una casta superior. Resignada a su condición, está decidida en cambio a que su hija no siga sus pasos: la pequeña irá a la escuela y su vida será digna y provechosa, aunque para ello Smita tenga que desafiar las normas establecidas.
ITALIA. A Giulia le encanta trabajar en el taller familiar, el último de Palermo que confecciona pelucas con pelo auténtico. Hubiera podido ir a la universidad, pero dejó el instituto con dieciséis años para iniciarse en los secretos de este oficio. Cuando su padre sufre un accidente y Giulia descubre que el negocio está al borde de la quiebra, afronta la adversidad con valentía y determinación.
CANADÁ. Sarah es una abogada de éxito en Montreal que lo ha sacrificado todo por su carrera: dos matrimonios fallidos y tres hijos a los que no ha visto crecer. Un día, tras caer desmayada en el transcurso de un juicio, Sarah comprende que su vida ha dado un vuelco y que deberá escoger lo que de verdad le importa.
Smita, Giulia y Sarah no se conocen, pero tienen en común el empuje y el tesón de las mujeres que rechazan lo que el destino les ha reservado y se rebelan contra las circunstancias que las oprimen. Como hilos invisibles, sus caminos se entrelazan, formando una trenza que simboliza la voluntad inquebrantable de vivir con esperanza e ilusión.[1-10]  [11-12]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2023 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal