logo paquebote
40 libros encontrados buscando autor: Kate Morton

www.paquebote.com > Kate Morton

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-663-5401-1

El jardín olvidado (edición Black Friday)

Editorial: Debols!llo   Fecha de publicación:    Páginas: 544
Precio: 6,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

En vísperas de la Primera Guerra Mundial una niña es abandonada en un barco con destino a Australia. Una misteriosa mujer llamada La Autora ha prometido cuidar de ella, pero desaparece sin dejar rastro...

Un terrible secreto sale a la luz...

En la noche de su veintiún cumpleaños, Nell O'Connor descubre que es adoptada, lo que cambiará su vida para siempre. Décadas más tarde, se embarca en una búsqueda de la verdad de sus antepasados que la lleva a la ventosa costa de Cornualles.

Una misteriosa herencia que llega en el siglo XXI...

A la muerte de Nell, su nieta Casandra recibe una inesperada herencia: una cabaña y su olvidado jardín en las tierras de Cornualles que es conocido por la gente por los secretos que estos esconden. Aquí es donde Casandra descubrirá finalmente la verdad sobre la familia y resolverá el misterio, que se remonta a un siglo atrás.

La crítica ha dicho...
«Memorias, intriga y secretos de familia entretejidos en un absorbente laberinto de tramas complementarias que nos arrastran a una lectura llena de fuerza, ternura y emoción. Con un estilo ágil y envolvente, Kate Morton nos conmueve con una magnífica historia difícil de olvidar.»
María Dueñas

«Kate Morton, [...] en la tradición de literatura clásica anglosajona, es el último fenómeno literario. [...] Atrapa a lectores con lazo por su manera de contar gustosa, minuciosa, victoriana.»
El País Semanal

«El jardín olvidado reúne todos los elementos de una auténtica novela romántica inglesa que tanto gusta a un tipo de lectores. [Presenta] claras evocaciones a Charles Dickens, Jane Austen o las hermanas Brönte.»
La Vanguardia

«Kate Morton nos arrastra a través de tres continentes en busca del verdadero nombre de una niña pelirroja abandonada en un muelle abrazada a su maleta. Es la historia de una saga de mujeres que no creían en los cuentos de hadas pero que los escribían.»
Eugenia Rico

«Una niña protagonista, el trasfondo histórico de la Primera Guerra Mundial, un thriller absorbente, una autora deslumbrante. Sigan a Kate Morton.»
Alex Rovira

«Morton posee una habilidad magistral para crear misteriosas historias en ambientes propios de leyendas. Cuando te adentres en el jardín que sugiere esta novela no querrás olvidarlo.»
Mari Pau Domínguez

«Me conmovió especialmente El jardín olvidado, en el que una autora desconocida para mí, Kate Morton, desgrana una magnífica historia escrita a la manera de los clásicos del XIX pero con un encanto actual.»
Concha Quirós, Librería Cervantes (Oviedo)

«No os dejéis engañar por la niña con la flor en la cubierta. El jardín olvidado es una absorbente novela de misterio que te atrapa en su laberinto mientras intentas desvelar los secretos de sus personajes.»
Silvano Goz


ISBN:

978-84-18132-19-3

La filla del rellotger

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 624
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Torna una de les grans autores contemporànies.

El meu nom real? Ningú el recorda.
Els successos d'aquell estiu? Ningú més els sap.

L'estiu del 1862 un grup de joves artistes, guiats per l'apassionat i brillant Edward Radcliffe, viatja a Birchwood Manor, una mansió a Berkshire. Tenen un pla: viure uns mesos reclosos i deixar-se emportar per la inspiració i la creativitat. No obstant això, quan l'estiu arriba a la fi, una dona ha mort d'un tret i una altra ha desaparegut, s'ha perdut una joia de valor incalculable i la vida de l'Edward Radcliffe s'ha enfonsat.

Uns cent cinquanta anys més tard, l'Elodie Winslow, una jove arxivera de Londres, descobreix una cartera de cuir que conté dos objectes sense cap relació aparent: una fotografia en sèpia d'una dona de gran bellesa, habillada amb un vestit victorià, i el quadern d'esbossos d'un artista, en el qual hi ha un dibuix d'una casa de dues teulades a la vora d'un riu.

Per què aquest esbós de Birchwood Manor li resulta tan familiar, a l'Elodie? I qui és aquesta dona tan bella que apareix a la fotografia? Li revelarà els seus secrets?

Narrada per diverses veus al llarg del temps, La filla del rellotger és la història d'un assassinat, un misteri i un robatori, i també una reflexió sobre l'art, la veritat i la bellesa, l'amor i la pèrdua. Per les seves pàgines corre, com l'aigua d'un riu, la veu d'una dona lliure dels lligams del temps, el nom de la qual ha caigut en l'oblit: Birdie Bell, la filla del rellotger, l'única persona que va veure el que va passar.

La crítica ha dit de Kate Morton...
«Memòries, intriga i secrets de família entreteixits en un absorbent laberint de trames complementàries, que ens arrosseguen a una lectura plena de força, tendresa i emoció. Amb un estil ágilevocador Kate Morton ens commou amb una magnífica història, difícil d'oblidar.»
María Dueñas

«Morton atrau per la manera d'entreteixir escenes en les seves novel·les fins a construir un tapís preciosista, intimista, farcit de clarobscurs i misteris subtils, en el qual et submergeixes sense resistència possible.»
El País

«N'hi ha que saben construir el passat com el seu tresor més gran, com un pou sense fons de riquesa en forma de relats, de secrets, d'aventures, històries d'amor, adversitats, crims i passions, de vivències que marquen a foc els seus protagonistes i sobreviuen indelebles tant al pas de les fulles del calendari com al relleu generacional (...) I Kate Morton és, en aquesta cursa a través del temps, una de les més destacades... i millors... sprinters.»
El Mundo

«Sens dubte, aquesta australiana és l'escriptora del moment.»
El Cultural

«Història, misteri i memòria (...) segueix fidel a la seva fórmula: una novel·la en la qual passat i present, tots dos amb accent anglès, es barregen amb el misteri per atrapar el lector sense remei.»
ABC


ISBN:

978-84-18132-17-9

L'aniversari secret

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 600
Precio: 10,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Una gran novel·la de l'autora d'El jardí oblidat.

1959
En un dia calorós d'estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de la seva granja, a Suffolk, una adolescent s'amaga a la caseta de l'arbre de la seva infantesa. Des d'allà, la Laurel fantasieja sobre un noi anomenat Billy, una fugida a Londres i un futur esplèndid que ella espera amb ànsia. Però res és tan senzill, abans que aquella tarda idíl·lica s'acabi, la Laurel serà testimoni d'un crim aterridor que ho canviarà tot.

2011
Convertida ja en una actriu cèlebre, la Laurel viu envoltada de les ombres del seu passat. Els records i el misteri del que va veure aquell dia, l'assetgen de tal manera que torna a la casa familiar per començar a desxifrar cada racó de la seva memòria a la recerca de la veritable història. Una història de tres desconeguts amb uns orígens molt diferents (Dorothy, Vivien i Jimmy) que coincideixen en el Londres dels anys de la Segona Guerra Mundial, i les vides dels quals quedaran unides de forma funesta i inexorable.

Alternant els anys trenta, els cinquanta i el present, L'aniversari secret és un relat fascinant de misteris i silencis, falsedats i enganys, d'un assassinat i d'un amor indestructible.

Ressenyes:
«Un enigmàtic drama familiar en el qual s'exploren els secrets de joventut d'una mare, que ressorgeixen d'una manera impressionant quan la seva filla és testimoni d'un crim inesperat. Kate Morton, una narradora magistral de prosa immaculada, indaga amb destresa en les incògnites eternes de l'amor, la traïció i la reconciliació».
María Dueñas

«El retorn de Kate Morton no podia haver estat més satisfactori. L'autora fa gala de nou de l'estil que li va reportar l'èxit ambEl jardí oblidat, per regalar-nos una història addictiva i sorprenent.»
Bloc De todo un poco

«L'aniversari secret és una historia fascinant sobre els errors, les segones oportunitats, la redempció, l'amor i la frustració. Amb voltes i sorpreses constants, la novel·la ens transporta a través de diferents èpoques mentre assistim a una successió d'episodis marcats per l'odi, la venjança, les obsessions, la passió, els malentesos, les traïcions, la tragèdia i, per sobre de tot, els capricis del destí.»
Bloc Me gustan los libros

«A través d'una prosa intensa, dinàmica, neta, extremadament cuidada i molt visual, L'aniversari secret s'endinsa en aquesta zona fosca de l'ésser humà on s'amaguen les pors i les ambicions que porten a comportaments inexplicables, de vegades extrems. Una història de segones oportunitats amb la que Morton aconsegueix indagar en aquesta capacitat que té la memòria per jugar amb un mateix fins a enganyar-lo.»
Todoliteratura.es


ISBN:

978-84-8365-480-4

El cumpleaños secreto

Editorial: Suma   Fecha de publicación:    Páginas: 560
Formato: Rústica
Precio: 21,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

1959. En un caluroso día de verano, mientras su familia se va de picnic al arroyo de su granja en Suffolk, la adolescente Laurel se esconde en la casa del árbol de su infancia, fantaseando con un muchacho llamado Billy, una huida a Londres y un futuro grandioso que aguarda con impaciencia. Sin embargo, antes de que esa tarde idílica toque a su fin, Laurel presenciará un crimen aterrador que lo cambiará todo.
2011. Siendo ya una actriz célebre, Laurel se ve abrumada por las sombras de su pasado. Acechada por los recuerdos y el misterio de lo que vio ese día, vuelve al hogar familiar y comienza a desenmarañar cada rincón de su memoria en busca de aquella historia. Una historia de tres desconocidos procedentes de mundos muy diferentes —Dorothy, Vivien y Jimmy— que coinciden en el Londres de los años de la Segunda Guerra Mundial y cuyas vidas quedarán unidas de forma funesta e inexorable.
Alternando los años treinta, los cincuenta y el presente, El cumpleaños secreto es un relato de misterios y secretos, teatro y farsa, de un asesinato y de un amor imperecedero.
«Un enigmático drama familiar en el que se exploran los secretos de juventud de una madre, que resurgen de un modo impresionante cuando su hija adolescente es testigo de un crimen inesperado. Kate Morton, una narradora magistral de prosa inmaculada, indaga con destreza en las incógnitas eternas del amor, la traición y la reconciliación». (María Dueñas, autora de El tiempo entre costuras).
«A través de una prosa intensa, dinámica, limpia, extremadamente cuidada y muy visual, El cumpleaños secreto se sumerge en esa zona oscura del ser humano donde se albergan los miedos y ambiciones que llevan a comportamientos inexplicables, a veces extremos. Una historia de segundas oportunidades con la que Morton consigue indagar en esa capacidad que tiene la memoria para jugar con uno mismo hasta engañarse». (Todoliteratura.es).


ISBN:

978-84-663-5038-9

La hija del relojero

Editorial: Debols!llo   Fecha de publicación:    Páginas: 648
Precio: 9,94
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Regresa una de las grandes autoras contemporáneas.

¿Mi nombre verdadero? Nadie lo recuerda.
¿Los sucesos de aquel verano? Nadie más los conoce.

En el verano de 1862, un grupo de jóvenes artistas, guiados por el apasionado y brillante Edward Radcliffe, viaja a Birchwood Manor, una casa de campo en Berkshire. Tienen un plan: vivir los siguientes meses recluidos y dejarse llevar por su inspiración y creatividad. Sin embargo, cuando el verano toca a su fin, una mujer ha muerto de un disparo y otra ha desaparecido, se ha extraviado una joya de valor incalculable y la vida de Edward Radcliffe se ha desmoronado.

Unos ciento cincuenta años más tarde, Elodie Winslow, una joven archivista de Londres, descubre una cartera de cuero que contiene dos objetos sin relación aparente: una fotografía en sepia de una mujer de gran belleza con un vestido victoriano y el cuaderno de bocetos de un artista en el que hay un dibujo de una casa de dos tejados en el recodo de un río.

¿Por qué ese boceto de Birchwood Manor le resulta tan familiar a Elodie? ¿Y quién es esa hermosa mujer que aparece en la fotografía? ¿Le revelará alguna vez sus secretos?

Narrada por varias voces a lo largo del tiempo, La hija del relojero es la historia de un asesinato, un misterio y un robo, una reflexión sobre el arte, la verdad y la belleza, el amor y las pérdidas. Por sus páginas fluye como un río la voz de una mujer ya libre de las ataduras del tiempo y cuyo nombre ha caído en el olvido: Birdie Bell, la hija del relojero, la única persona que vio todo lo sucedido.

La crítica ha dicho de Kate Morton:
«Memorias, intriga y secretos de familia entretejidos en un absorbente laberinto de tramas complementarias que nos arrastran a una lectura llena de fuerza, ternura y emoción. Con un estilo ágil y envolvente, Kate Morton nos conmueve con una magnífica historia difícil de olvidar».
María Dueñas

«Una historia Hipnótica, misterosa y maravillosamente escrita que conecta dos épocas separadas por más de 150 años como solo Kate Morton sabe hacer».
Javier Castillo

«Kate Morton muestra de forma magistral la maravillosa atemporalidad del tiempo».
Macarena Berlín

«Una vez más Kate Morton reviste a sus personajes femeninos de una voz propia y de una fuerza extraordinaria».
Sandra Barneda

«Morton atrae por el modo en que entreteje escenas en sus novelas hasta construir un tapiz preciosista, intimista, repleto de claroscuros y misterios sutiles en el que caes sin resistencia posible».
El País

«Hay quien sabe construir el pasado como su mayor tesoro, como un pozo sin fondo de riqueza inagotable en forma de historias y de secretos, de aventuras, romances, desdicha, crímenes y pasiones... de vivencias que marcan a fuego a sus protagonistas y perviven indelebles tanto al paso de las hojas del calendario como al relevo generacional [...] Y esta carrera a través del tiempo tiene en Kate Morton a una de sus mayores -y mejores- sprinters».
El Mundo.

«Sin duda, esta australiana es la escritora del momento».
El Cultural

«Historia, misterio y memoria [...] sigue fiel a su fórmula, una novela en la que pasado y presente, ambos con acento inglés, se entremezclan con el misterio para atrapar sin remedio al lector».
ABC

Reseñas:
«La última historia de Morton es un viaje en el tiempo lleno de deseos, engaños y mentiras [...] Imagine una mezcla de La casa de las miniaturas y El ocupante, entretejidas con un hilo contemporáneo, y no irá muy desencaminado».
The Pool

«Una historia absorbente, preciosamente narrada, ideal para ser devorada en una lluviosa tarde de domingo delante de una bandeja de galletas y una taza de té».
Red Magazine

«Viajando adelante y atrás en el tiempo, Morton entreteje tramas dispares en las que hay asesinatos, robos, amores y pérdidas, secretos y mentiras. Es una consumada narradora, de lo más hábil».
Woman & Home

«Una lectura reflexiva, llena de lujosos escenarios, meticulosos detalles de época y enigmas que se van desvelando lentamente».
Kirkus Reviews

«Estas tramas, maravillosamente narradas por Morton, ofrecen reflexiones sobre el arte, las revelaciones y los modos en que las verdaderas vidas y los lugares reales pueden transformarse con el tiempo en leyendas».
Publishers Weekly

«Su obra más ambiciosa hasta la fecha [...] Morton nos demuestra una vez más que la historia no es una línea recta, sino una intrincada e infinita red».
Booklist

«Morton vuelve a lograr lo que tan bien ha hecho en sus bestsellers internacionales, desde La casa de Riverton a El último adiós».
Library Journal

«Tiene tantas capas que, al leer, uno se queda


ISBN:

978-84-17909-70-3

La filla del rellotger

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 624
Precio: 12,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Torna una de les grans autores contemporànies.

El meu nom real? Ningú el recorda.
Els successos d'aquell estiu? Ningú més els sap.

L'estiu del 1862 un grup de joves artistes, guiats per l'apassionat i brillant Edward Radcliffe, viatja a Birchwood Manor, una mansió a Berkshire. Tenen un pla: viure uns mesos reclosos i deixar-se emportar per la inspiració i la creativitat. No obstant això, quan l'estiu arriba a la fi, una dona ha mort d'un tret i una altra ha desaparegut, s'ha perdut una joia de valor incalculable i la vida de l'Edward Radcliffe s'ha enfonsat.

Uns cent cinquanta anys més tard, l'Elodie Winslow, una jove arxivera de Londres, descobreix una cartera de cuir que conté dos objectes sense cap relació aparent: una fotografia en sèpia d'una dona de gran bellesa, habillada amb un vestit victorià, i el quadern d'esbossos d'un artista, en el qual hi ha un dibuix d'una casa de dues teulades a la vora d'un riu.

Per què aquest esbós de Birchwood Manor li resulta tan familiar, a l'Elodie? I qui és aquesta dona tan bella que apareix a la fotografia? Li revelarà els seus secrets?

Narrada per diverses veus al llarg del temps, La filla del rellotger és la història d'un assassinat, un misteri i un robatori, i també una reflexió sobre l'art, la veritat i la bellesa, l'amor i la pèrdua. Per les seves pàgines corre, com l'aigua d'un riu, la veu d'una dona lliure dels lligams del temps, el nom de la qual ha caigut en l'oblit: Birdie Bell, la filla del rellotger, l'única persona que va veure el que va passar.

La crítica ha dit de Kate Morton...
«Memòries, intriga i secrets de família entreteixits en un absorbent laberint de trames complementàries, que ens arrosseguen a una lectura plena de força, tendresa i emoció. Amb un estil ágilevocador Kate Morton ens commou amb una magnífica història, difícil d'oblidar.»
María Dueñas

«Morton atrau per la manera d'entreteixir escenes en les seves novel·les fins a construir un tapís preciosista, intimista, farcit de clarobscurs i misteris subtils, en el qual et submergeixes sense resistència possible.»
El País

«N'hi ha que saben construir el passat com el seu tresor més gran, com un pou sense fons de riquesa en forma de relats, de secrets, d'aventures, històries d'amor, adversitats, crims i passions, de vivències que marquen a foc els seus protagonistes i sobreviuen indelebles tant al pas de les fulles del calendari com al relleu generacional (...) I Kate Morton és, en aquesta cursa a través del temps, una de les més destacades... i millors... sprinters.»
El Mundo

«Sens dubte, aquesta australiana és l'escriptora del moment.»
El Cultural

«Història, misteri i memòria (...) segueix fidel a la seva fórmula: una novel·la en la qual passat i present, tots dos amb accent anglès, es barregen amb el misteri per atrapar el lector sense remei.»
ABC


ISBN:

978-84-17627-37-9

La casa de Riverton

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 608
Precio: 10,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Magnífic retrat de l'última esplendor de l'aristocràcia anglesa, un món de convencions i secrets en què conviuran passions violentes i desenganys terribles.

Estiu del 1924. Durant una festa espectacular de l'alta societat a Riverton Manor, una preciosa mansió a la vora d'un llac, un jove i prometedor poeta es lleva la vida. Els únics testimonis d'aquest fet dramàtic, les germanes Hannah i Emmeline Hartford, no es parlaran mai més.

Hivern del 1999. La Grace Bradley, una anciana de noranta-vuit anys que en el passat va ser donzella a Riverton Manor, rep la visita d'una jove directora de cinema que està rodant una pel·lícula sobre el suïcidi del poeta. Aquesta visita reviu els fantasmes del passat, records que durant dècades la Grace havia relegat al fons de la seva ment, incapaç d'enfrontar-s'hi.

La crítica ha dit...
«Kate Morton, [...] en la tradició de la literatura clàssica anglosaxona, és el fenomen literari més recent. [...] atrapa els lectors amb la seva manera de narrar minuciosa, victoriana i amb molt de gust.»
El País Semanal

«A les seves pàgines ressona el millor Maupassant, el llunyà Bradbury i les seves tempestes internes i el psicològic Henry James i els seus personatges inquietants. Però, sobretot, Morton ha donat vida a un territori mític i incognoscible: la possessió més valuosa de l'ésser humà, els records.»
Ángeles López, Qué leer

«Sens dubte, aquesta australiana nascuda a Queensland l'any 1976 és l'escriptora del moment.»
El Cultural

«Un debut australià brillant [...] Un ric context històric per a un fort drama emocional i un misteri que captiva [...] Desbordant, amb un llenguatge seductor, mansions grandioses, personatges pretensiosos, cruels i apassionats [...] completament addictiu.»
The Australian Women's Weekly

«Aquest impactant debut crea una atmosfera de misteri criminal amb una absorbent saga familiar que evoca amb bellesa una altra era [...] La casa de Riverton és un relat encantador sobre els extrems als quals podem arribar per amor i en nom del deure.»
Notebook Magazine

«Kate Morton ha creat amb habilitat i intel·ligència una novel·la que és, de fet, com anuncia la seva publicitat, "de lectura compulsiva".»
Australian Book Review

«Una història impactant de lectura obligada que està destinada a triomfar.»
Woman's Day

«Un d'aquests escassos llibres en què et pots submergir, compartir les alegries i penes dels personatges i acompanyar-los en la seva cerca de la felicitat.»
Sunshine Coast Daily

«[...] Ple de secrets, misteri i suspens [...] [el passat s'evoca] amb detalls tan seductors que ens fa l'efecte que retrocedim en el temps, i som capaços de sentir el dolor i l'èxtasi de l'amor.»
New Idea

«[...] Un llibre impossible de deixar anar [...] el relat ho té tot: amor i tragèdia, fidelitat i devoció, angoixes amoroses i crims.»
Wairarapa Times Age

«Una rica ficció històrica amb abundant encant d'època.»
Bookseller and Publisher

«La sensibilitat de Morton per la recreació del lloc i l'època està magistralment aconseguida; és un lloc càlid i encantador on escapar-nos.»
Sunday Teelgraph

«Desbordant de llenguatge seductor, cases grandioses, personatges pretensiosos, cruels i apassionats [...] Completament addictiu.»
The Australian Women's Weekly


ISBN:

978-84-663-4982-6

La hija del relojero

Editorial: Debols!llo   Fecha de publicación:    Páginas: 648
Precio: 12,95
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Regresa una de las grandes autoras contemporáneas.

¿Mi nombre verdadero? Nadie lo recuerda.
¿Los sucesos de aquel verano? Nadie más los conoce.

En el verano de 1862, un grupo de jóvenes artistas, guiados por el apasionado y brillante Edward Radcliffe, viaja a Birchwood Manor, una casa de campo en Berkshire. Tienen un plan: vivir los siguientes meses recluidos y dejarse llevar por su inspiración y creatividad. Sin embargo, cuando el verano toca a su fin, una mujer ha muerto de un disparo y otra ha desaparecido, se ha extraviado una joya de valor incalculable y la vida de Edward Radcliffe se ha desmoronado.

Unos ciento cincuenta años más tarde, Elodie Winslow, una joven archivista de Londres, descubre una cartera de cuero que contiene dos objetos sin relación aparente: una fotografía en sepia de una mujer de gran belleza con un vestido victoriano y el cuaderno de bocetos de un artista en el que hay un dibujo de una casa de dos tejados en el recodo de un río.

¿Por qué ese boceto de Birchwood Manor le resulta tan familiar a Elodie? ¿Y quién es esa hermosa mujer que aparece en la fotografía? ¿Le revelará alguna vez sus secretos?

Narrada por varias voces a lo largo del tiempo, La hija del relojero es la historia de un asesinato, un misterio y un robo, una reflexión sobre el arte, la verdad y la belleza, el amor y las pérdidas. Por sus páginas fluye como un río la voz de una mujer ya libre de las ataduras del tiempo y cuyo nombre ha caído en el olvido: Birdie Bell, la hija del relojero, la única persona que vio todo lo sucedido.

La crítica ha dicho de Kate Morton:
«Memorias, intriga y secretos de familia entretejidos en un absorbente laberinto de tramas complementarias que nos arrastran a una lectura llena de fuerza, ternura y emoción. Con un estilo ágil y envolvente, Kate Morton nos conmueve con una magnífica historia difícil de olvidar».
María Dueñas

«Una historia Hipnótica, misterosa y maravillosamente escrita que conecta dos épocas separadas por más de 150 años como solo Kate Morton sabe hacer».
Javier Castillo

«Kate Morton muestra de forma magistral la maravillosa atemporalidad del tiempo».
Macarena Berlín

«Una vez más Kate Morton reviste a sus personajes femeninos de una voz propia y de una fuerza extraordinaria».
Sandra Barneda

«Morton atrae por el modo en que entreteje escenas en sus novelas hasta construir un tapiz preciosista, intimista, repleto de claroscuros y misterios sutiles en el que caes sin resistencia posible».
El País

«Hay quien sabe construir el pasado como su mayor tesoro, como un pozo sin fondo de riqueza inagotable en forma de historias y de secretos, de aventuras, romances, desdicha, crímenes y pasiones... de vivencias que marcan a fuego a sus protagonistas y perviven indelebles tanto al paso de las hojas del calendario como al relevo generacional [...] Y esta carrera a través del tiempo tiene en Kate Morton a una de sus mayores -y mejores- sprinters».
El Mundo.

«Sin duda, esta australiana es la escritora del momento».
El Cultural

«Historia, misterio y memoria [...] sigue fiel a su fórmula, una novela en la que pasado y presente, ambos con acento inglés, se entremezclan con el misterio para atrapar sin remedio al lector».
ABC

Reseñas:
«La última historia de Morton es un viaje en el tiempo lleno de deseos, engaños y mentiras [...] Imagine una mezcla de La casa de las miniaturas y El ocupante, entretejidas con un hilo contemporáneo, y no irá muy desencaminado».
The Pool

«Una historia absorbente, preciosamente narrada, ideal para ser devorada en una lluviosa tarde de domingo delante de una bandeja de galletas y una taza de té».
Red Magazine

«Viajando adelante y atrás en el tiempo, Morton entreteje tramas dispares en las que hay asesinatos, robos, amores y pérdidas, secretos y mentiras. Es una consumada narradora, de lo más hábil».
Woman & Home

«Una lectura reflexiva, llena de lujosos escenarios, meticulosos detalles de época y enigmas que se van desvelando lentamente».
Kirkus Reviews

«Estas tramas, maravillosamente narradas por Morton, ofrecen reflexiones sobre el arte, las revelaciones y los modos en que las verdaderas vidas y los lugares reales pueden transformarse con el tiempo en leyendas».
Publishers Weekly

«Su obra más ambiciosa hasta la fecha [...] Morton nos demuestra una vez más que la historia no es una línea recta, sino una intrincada e infinita red».
Booklist

«Morton vuelve a lograr lo que tan bien ha hecho en sus bestsellers internacionales, desde La casa de Riverton a El último adiós».
Library Journal

«Tiene tantas capas que, al leer, uno se queda


ISBN:

978-84-17444-09-9

El jardi oblidat

Editorial: Debutxaca   Fecha de publicación:    Páginas: 560
Precio: 10,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

En vigílies de la Primera Guerra Mundial, una nena és abandonada en un vaixell amb destinació a Austràlia. Una misteriosa dona, anomenada l'Autora, ha promès cuidar d'ella, però l'Autora desapareix sense deixar cap rastre.

UN TERRIBLE SECRET SURT A LA LLUM...
La nit que compleix vint-i-un anys, la Nell O'Connor descobreix que és adoptada, fet que canviarà la seva vida per sempre. Dècades més tard, s'embarca en la recerca de la veritat dels seus avantpassats, i arriba a la ventosa costa de Cornuella.

UNA MISTERIOSA HERÈNCIA QUE ARRIBA EN EL SEGLE XXI...
Quan la Nell mor, la seva néta Cassandra rep una inesperada herència: una cabanya en les terres de Cornuella i el seu oblidat jardí, conegut per la gent pels secrets que amaga. Aquí és on la Cassandra descobrirà finalment la veritat sobre la família i resoldrà el misteri, que es remunta un segle, d'una nena desapareguda.

Amb un virtuosisme propi dels grans mestres, Kate Morton orquestra en aquesta novel·la una bella història a tres veus en tres moments diferents per desembocar en un tot perfecte, impecable, on les peces encaixen i adquireixen sentit.

Hereva de l'extraordinària tradició de la literatura anglosaxona, El jardí oblidat posa en mans del lector una obra amb reminiscències de tots els gèneres: des de la gran novel·la victoriana als contes de fades i els relats de suspens i misteri. Una novel·la intensament commovedora que ens retorna el plaer per la lectura que ens van fer sentir els grans clàssics.


ISBN:

978-84-16930-98-2

La filla del rellotger

Editorial: Rosa del Vents   Fecha de publicación:    Páginas: 640
Precio: 22,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Torna una de les grans autores contemporànies.

El meu nom real? Ningú el recorda.
Els successos d'aquell estiu? Ningú més els sap.

L'estiu del 1862 un grup de joves artistes, guiats per l'apassionat i brillant Edward Radcliffe, viatja a Birchwood Manor, una mansió a Berkshire. Tenen un pla: viure uns mesos reclosos i deixar-se emportar per la inspiració i la creativitat. No obstant això, quan l'estiu arriba a la fi, una dona ha mort d'un tret i una altra ha desaparegut, s'ha perdut una joia de valor incalculable i la vida de l'Edward Radcliffe s'ha enfonsat.

Uns cent cinquanta anys més tard, l'Elodie Winslow, una jove arxivera de Londres, descobreix una cartera de cuir que conté dos objectes sense cap relació aparent: una fotografia en sèpia d'una dona de gran bellesa, habillada amb un vestit victorià, i el quadern d'esbossos d'un artista, en el qual hi ha un dibuix d'una casa de dues teulades a la vora d'un riu.

Per què aquest esbós de Birchwood Manor li resulta tan familiar, a l'Elodie? I qui és aquesta dona tan bella que apareix a la fotografia? Li revelarà els seus secrets?

Narrada per diverses veus al llarg del temps, La filla del rellotger és la història d'un assassinat, un misteri i un robatori, i també una reflexió sobre l'art, la veritat i la bellesa, l'amor i la pèrdua. Per les seves pàgines corre, com l'aigua d'un riu, la veu d'una dona lliure dels lligams del temps, el nom de la qual ha caigut en l'oblit: Birdie Bell, la filla del rellotger, l'única persona que va veure el que va passar.

La crítica ha dit de Kate Morton...
«Memòries, intriga i secrets de família entreteixits en un absorbent laberint de trames complementàries, que ens arrosseguen a una lectura plena de força, tendresa i emoció. Amb un estil ágilevocador Kate Morton ens commou amb una magnífica història, difícil d'oblidar.»
María Dueñas

«Morton atrau per la manera d'entreteixir escenes en les seves novel·les fins a construir un tapís preciosista, intimista, farcit de clarobscurs i misteris subtils, en el qual et submergeixes sense resistència possible.»
El País

«N'hi ha que saben construir el passat com el seu tresor més gran, com un pou sense fons de riquesa en forma de relats, de secrets, d'aventures, històries d'amor, adversitats, crims i passions, de vivències que marquen a foc els seus protagonistes i sobreviuen indelebles tant al pas de les fulles del calendari com al relleu generacional (...) I Kate Morton és, en aquesta cursa a través del temps, una de les més destacades... i millors... sprinters.»
El Mundo

«Sens dubte, aquesta australiana és l'escriptora del moment.»
El Cultural

«Història, misteri i memòria (...) segueix fidel a la seva fórmula: una novel·la en la qual passat i present, tots dos amb accent anglès, es barregen amb el misteri per atrapar el lector sense remei.»
ABC[1-10]  [11-20]  [21-30]  [31-40]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal