logo paquebote
289 libros encontrados buscando autor: JANE AUSTEN

www.paquebote.com > JANE AUSTEN

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9781405879538

Peguin Readers 4:Emma Book y CD Pack

Editorial: Pearson   Fecha de publicación:   
Formato: rústica, 29 x 15 cm.
Precio: 7,95
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Emma Woodhouse is beautiful, clever and rich. She likes to arrange marriages between her friends and neighbours in the village of Highbury. But Emma makes a lot of mistakes and causes more problems than happy marriages. Then she almost loses her own chance of love


ISBN:

9788496601529

El castillo de Lesley

Editorial: Funambulista   Fecha de publicación:    Páginas: 192
Formato: Cartoné, 12 x 20 cm.
Precio: 16,50
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

Este libro recoge una buena muestra de lo que escribió la primera Jane Austen. Estas diez obras de juventud —de adolescencia deberíamos decir— cabe situarlas cuando Jane Austen tenía entre 12 y 18 años; son obras realmente muy tempranas junto a otras algo más evolucionadas, y revisadas con el criterio de una escritora que —aunque todavía inédita— podía ya considerarse una novelista en ciernes. No olvidemos que escribió "Juicio y sentimiento" en 1797, cuando sólo tenía 22 años. Estos pequeños textos satíricos jamás fueron publicados en vida de la autora, y fue menester esperar hasta 1922 para que un editor se decidiera a publicarlos. Entre ellos se encuentran cinco textos rigurosamente inéditos en español como son "Frederic y Elfrida", "Mister Harley" , "Sir William Montague" , "Amelia Webster" y "La visita".


ISBN:

9781405880046

Peguin Readers 5:Pride and Prejudice Book y CD Pack

Editorial: Pearson   Fecha de publicación:   
Formato: rústica, 29 x 15 cm.
Precio: 8,19
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Jane and Elizabeth Bennet are the oldest of five sisters in need of husbands, but it isn?t easy to find the right man. Are Mr Bingley, Mr Darcy and Mr Wickham all that they seem? Will pride and prejudice ever be defeated in the search for true love?


ISBN:

9781405879354

Peguin Readers 3:Sense and Sensibility Book y CD Pack

Editorial: Pearson   Fecha de publicación:   
Formato: rústica, 29 x 15 cm.
Precio: 7,35
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Sense and Sensibility tells the story of two sisters, Elinor and Marianne Dashwood. Elinor is sensible and self-controlled; Marianne is emotional and loves excitement. Both fall in love and experience heartbreak. Will they ever find the right man to love and marry?


ISBN:

9781405878647

Peguin Readers 2:Persuasion Book y CD Pack

Editorial: Pearson   Fecha de publicación:   
Formato: rústica, 22,8 x 13,9 cm.
Precio: 7,25
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

When they were young, Anne Elliot and Captain Wentworth were in love. Though Wentworth wanted a life together with her, Anne was persuaded not to marry him. Many years later they meet again, but have their feelings changed?


ISBN:

9788418197680

Amor i amistat

Editorial: Angle   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Formato: , 18 x 12 cm.
Precio: 10,50
Añadir a la cesta

UNA OBRA DIVERTIDA I SORPRENENT PER REDESCOBRIR L'AUTÈNTICA JANE AUSTEN "_AMOR I AMISTAT_ ÉS UN MIRACLE DE MADURESA I UNA DE LES PARÒDIES MÉS INTEL·LIGENTS DE LA LITERATURA ANGLESA" [TIME] _Amor i amistat_ és una obra essencial, que combina l'exuberància de la joventut amb l'enginy punyent i la crítica social de les grans novel·les d'Austen. Jane Austen és una autora "clàssica" amb majúscula: un fenomen cultural que ha trascendit la seva època i ha mantingut la seva popularitat fins als nostres dies. Les seves obres descriuen la vida quotidiana de burgesos provincians i benestants en un món en què el matrimoni determina l'estatus social de les dones. _AMOR I AMISTAT_, UNA NOVEL·LA IRÒNICA PLENA D'ENGINY I TALENT _Amor i amistat_ és una obra que mostra la Jane Austen adolescent, més alternativa i subversiva, juntament amb la seva altra obra escrita en l'adolescència, _Les tres germanes_. Amb una gran capacitat creadora, plena d'ironia, enginy i talent, que seguirà demostrant en les novel·les posteriors, l'autora narra les peripècies d'unes joves de família burgesa benestant, que rebutgen una proposta de matrimoni. Les joves es revolten contra les expectatives familiars i les convencions socials de l'Anglaterra del segle XIX. És per aquest motiu que la vida d'aquestes heroïnes girarà entorn del flirteig, els gelos, el desencís, la petició de mà, etc. El frenètic desgovern i el comportament divertidíssim dels personatges, dues joves heroïnes, són la base d'una història plena d'humor. Es tracta d'una història que presenta uns protagonistes i uns esdeveniments amb l'objectiu de fer riure al lector. _Amor i amistat_ és una novel·la que forma part del gènere epistolar. L'epíleg del llibre ha estat escrit per David Owen, professor de filologia anglesa de la Universitat Autònoma. Tota l'obra, escrita amb una qualitat sorprenent tot i la joventut de l'autora, que la va escriure quan tenia només 15 anys, desprèn un esperit de paròdia, diversió, rebel·lia i anticonvencionalisme que permet redescobrir la Jane Austen adolescent d'aquella època. EPÍLEG DE DAVID OWEN


ISBN:

9788496521902

Amor i amistat

Editorial: Angle   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Formato: Rústica, 18 x 12 cm.
Precio: 10,50
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Una obra divertida i sorprenent per redescobrir l'autèntica Jane Austen

'Amor i amistat és un miracle de maduresa i una de les paròdies més intel·ligents de la literatura anglesa' [Time]Amor i amistat és una obra essencial, que combina l'exuberància de la joventut amb l'enginy punyent i la crítica social de les grans novel·les d'Austen.

Jane Austen és una autora 'clàssica' amb majúscula: un fenomen cultural que ha trascendit la seva època i ha mantingut la seva popularitat fins als nostres dies. Les seves obres descriuen la vida quotidiana de burgesos provincians i benestants en un món en què el matrimoni determina l'estatus social de les dones.

Amor i amistat, una novel·la irònica plena d'enginy i talent

Amor i amistat és una obra que mostra la Jane Austen adolescent, més alternativa i subversiva, juntament amb la seva altra obra escrita en l'adolescència, Les tres germanes. Amb una gran capacitat creadora, plena d'ironia, enginy i talent, que seguirà demostrant en les novel·les posteriors, l'autora narra les peripècies d'unes joves de família burgesa benestant, que rebutgen una proposta de matrimoni.

Les joves es revolten contra les expectatives familiars i les convencions socials de l'Anglaterra del segle XIX. És per aquest motiu que la vida d'aquestes heroïnes girarà entorn del flirteig, els gelos, el desencís, la petició de mà, etc.

El frenètic desgovern i el comportament divertidíssim dels personatges, dues joves heroïnes, són la base d'una història plena d'humor. Es tracta d'una història que presenta uns protagonistes i uns esdeveniments amb l'objectiu de fer riure al lector.

Amor i amistat és una novel·la que forma part del gènere epistolar. L'epíleg del llibre ha estat escrit per David Owen, professor de filologia anglesa de la Universitat Autònoma. Tota l'obra, escrita amb una qualitat sorprenent tot i la joventut de l'autora, que la va escriure quan tenia només 15 anys, desprèn un esperit de paròdia, diversió, rebel·lia i anticonvencionalisme que permet redescobrir la Jane Austen adolescent d'aquella època.

Epíleg de David Owen

Traducció de Dolors Udina

Jane Austen, un fenomen cultural

Neix en una rectoria al comtat de Hampshire el 1775. Creix envoltada d'una bona biblioteca familiar i d'un intens ambient cultural -la família Austen feia representacions de teatre amateur a casa-, un entorn que l'impulsa a escriure els seus primers textos durant l'adolescència. El 1802, amb 17 anys, rep una proposta de matrimoni. Si bé l'accepta d'entrada, l'endemà la refusa.

Després d'una estada a Bath i Southampton, els Austen s'instal·len a Chawton, en una finca del seu germà Edward, indret que ha esdevingut d'obligada peregrinació per als admiradors de l'escriptora, els 'Janeites'. Seguint el costum entre les autores, Jane Austen no signa cap llibre publicat en vida. Mor prematurament als quaranta-un anys, el 1817.

A banda de Sentit i sensibilitat (1811), Mansfield Park (1814), Emma (1815) i Persuassió (1817), la novel·la més popular d'Austen és Orgull i prejudici (1813), un intel·ligent i punyent relat sobre els costums de l'època que l'ha convertida en un fenomen cultural i en una autora de culte, sobretot des de la perspectiva dels estudis de gènere.


ISBN:

978-84-233-3955-6

Orgullo y prejuicio

Editorial: Destino   Fecha de publicación:    Páginas: 488
Formato: Tapa dura, 14,5 x 22,7 cm.
Precio: 25,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Satírica, antirromántica, profunda y mordaz a un tiempo, la obra de Jane Austen nace de la observación de la vida doméstica y de un profundo conocimiento de la condición humana.
"Orgullo y prejuicio" ha fascinado a generaciones de lectores por sus inolvidables personajes y su desopilante retrato de una sociedad, la Inglaterra victoriana y rural, tan contradictoria como absurda.
Con la llegada del rico y apuesto señor Darcy a su región, las vidas de los Bennet y sus cinco hijas se vuelven del revés. El orgullo y la distancia social, la astucia y la hipocresía, los malentendidos y los juicios apresurados abocan a los personajes al escándalo y al dolor, pero también a la comprensión, el conocimiento y el amor verdadero.
Esta edición presenta al lector una nueva traducción al castellano que devuelve todo su esplendor al ingenio y la ?nísima ironía de la prosa de Austen.


ISBN:

9788483463550

EMMA

Editorial: Debols!llo   Fecha de publicación:    Páginas: 528
Formato: 18 x 11,5 cm.
Precio: 9,94
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.

COLECCIÓN CLASICOS - NOVELA


ISBN:

9780141439792

(AUSTEN)/NORTHANGER ABBEY

Editorial: Penguin   Fecha de publicación:   
Precio: 6,40
Lo lamentamos, pero este libro no está ya disponible.
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2021 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal