logo paquebote
3 libros encontrados buscando autor: Fabián Estapé Rodriguez

www.paquebote.com > Fabián Estapé Rodriguez

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788434430693

Mis economistas y su trastienda «Una historia insólita de la economía»

Editorial: Ariel   Fecha de publicación:    Páginas: 460
Formato: 23 x 14,5 cm.
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

¿Quiénes son los economistas más importantes de la historia? ¿Quiénes fueron las mujeres que cambiaron el rumbo de la teoría económica? ¿Y los teóricos más destacados de España? ¿Qué sucesos marcaron su vida y su labor intelectual? Este libro es una breve síntesis de la historia de la economía mundial, que nos muestra la dimensión más humana de los principales protagonistas de todas las épocas.

Una obra inclasificable y original de un auténtico maestro de economistas.


ISBN:

9788478715794

Deu grans catalans

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 160
Formato: 21 x 13,5 cm.
Precio: 14,00
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Aquest llibre obeeix a una pulsió alhora intellectual i nacional, fruit de molts anys de mirar enrere i veure quins dels contemporanis suposen una lliçó permanent de devoció a una terra, als seus costums i al seu esdevenidor. Així arrenca el nou llibre del doctor Fabián Estapé en què, amb l'enginy i el temperament que el caracteritzen, ret homenatge a nou grans personatges del segle XX, vertaders caps de brot de la política i la cultura catalana Víctor Balaguer, Miquel Batllori, Joan Corominas, Laureà Figuerola, Frederic Marés, Martí de Riquer, Joan Reventós, Joan Sardà i Jaume Vicens Vives. A Deu grans catalans, Fabián Estapé perfila uns retrats únics a través dels quals, alhora que reivindica l'obra d'aquestes figures històriques, dissecciona alguns dels capítols més interessants de la història recent de Catalunya i de la història de les relacions, sovint complexes, entre molts dels catalans illustres i els governs de Madrid.


ISBN:

9788478711987

El joc de viure

Editorial: La Magrana   Fecha de publicación:    Páginas: 128
Formato: 21 x 13,5 cm.
Precio: 14,00
Lo lamentamos, pero este libro no está disponible en estos momentos.

Apassionat per la política i l'economia, el doctor Fabián Estapé és un dels homes que més ha contribuït a divulgar els misteris de totes dues ciències en aquest país. La seva trajectòria, tant en l'àmbit universitari com en el polític i mediàtic, dóna testimoni de la intelligència i l'originalitat amb què ha viscut el dia a dia. En aquest llibre fresc i desimbolt, escrit des de l'experiència i amb un sentit de l'humor inigualable, el doctor Estapé comparteix amb els lectors els ensenyaments personals i professionals que li han reportat els seus vuitanta anys de vida, com també els seus desitjos i auguris per al futur més immediat.[1-3]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2022 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal