logo paquebote
3 libros encontrados buscando autor: Antoni Gelonch Viladegut

www.paquebote.com > Antoni Gelonch Viladegut

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

9788417998288

100 pioneres catalanes

Editorial: Viena   Fecha de publicación:    Páginas: 216
Formato: , 20 x 17 cm.
Precio: 22,00
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Aquest llibre recull les biografies de 100 catalanes que han estat pioneres en algun àmbit, des de la política fins als mitjans de comunicació, passant per la pintura, la literatura, la música, l’arquitectura, el cinema, la fotografia, la ciència, el dret, l’economia, la gestió, l’ensenyament, l’acció sindical, el feminisme, l’esport o el comerç, entre molts d’altres. Des del segle II fins als nostres dies. Des d’Elisava fins a Mireia Belmonte, passant per Isabel Vilà, Frederica Montseny, Montserrat Gudiol, Josefina Castellví, Muriel Casals i Carme Ruscalleda, per esmentar-ne algunes. Un centenar de biografies que resulten especialment inspiradores i que ens fan pensar com les seves decisions individuals han canviat la història col·lectiva.


ISBN:

9788417998134

Mirar Rembrandt «Els gravats mitològics del geni holandès»

Editorial: Viena   Fecha de publicación:    Páginas: 192
Formato: 23,3 x 15,3 cm.
Precio: 20,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Rembrandt és un geni intemporal que explora nous camins, obre finestres desconegudes en el món de l’art i relliga els valors europeus. És per això que, sobretot en aquests temps de desconcert, és urgent fer-ne memòria i homenatjar-lo com cal. Mirar Rembrandt vol posar en relleu l’obra d’aquest holandès genial que ens continua mirant i interpel·lant. I nosaltres, sabrem mirar-lo?


ISBN:

9788494959219

100 dones catalanes «100 inspiracions creatives»

Editorial: Viena   Fecha de publicación:    Páginas: 216
Formato: 17 x 20 cm.
Precio: 22,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Aquest llibre recull els pensaments de cent catalanes que han reflexionat sobre l’art, el procés creatiu i el paper de les dones en la producció artística. Des del segle XIX fins als nostres dies. Des de Rosa Sensat fins a Txell Bonet, passant per Caterina Albert, Aurora Bertrana, Montserrat Roig, Sol Picó, Natza Farré i Lita Cabellut, entre moltes altres. Un centenar de textos seleccionats que resulten especialment inspiradors i que ens fan pensar sobre el fet artístic i sobre l‘art de viure. Una festa dels sentits i del pensament, amb dones que han marcat el seu temps i que han alçat la veu per fer evolucionar la societat.[1-3]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal