logo paquebote
1681 libros encontrados buscando Materia: Los libros que vienen

Orden: · Ver: · Tipo:
ISBN:

978-84-16883-80-6

Aquí no hay reglas «NETFLIX y la cultura de la reinvención»

Editorial: CONECTA   Fecha de publicación:   
Precio: 19,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.


ISBN:

978-84-17247-81-2

Beethoven. Un músico sobre un mar de nubes

Editorial: Random Cómic   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Precio: 19,95
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Álbum ilustrado en el 250 aniversario del nacimiento de Beethoven, el artista que revolucionó la música para siempre, de Ramon Gener, el mejor divulgador musical.

Ludwig van Beethoven es uno de los compositores más grandes de la historia de la música. Pero ¿qué hay detrás del artista? Este libro, escrito por Ramón Gener, es una biografía -y un homenaje- para redescubrir a Beethoven en todas sus facetas. A través de estas maravillosas páginas ilustradas por Fernando Vicente, descubriremos al genio y a la persona que habitaron en Ludwig van Beethoven.

"Frente a la tumba de Beethoven tumba, me desborda el éxtasis y entiendo porque estoy allí cuando siento la certeza de que el poder abrumador de su obra es hoy más actual y más necesario que nunca". Ramon Gener.


ISBN:

978-84-17247-79-9

Beethoven. Un músic sobre un mar de núvols

Editorial: Random Cómic   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Precio: 19,95
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Àlbum il·lustrat en el 250 aniversari del naixement de Beethoven, l'artista que va revolucionar la música per sempre, de Ramon Gener, el millor divulgador musical.

Ludwig van Beethoven és un dels compositors és grans de la història de la música. Però, què hi ha darrere l'artista? Aquest llibre, escrit per Ramon Gener, és un a biografia -i un homenatge- per redescobrir Beethoven en totes les seves facetes. A través d'aquestes meravelloses pàgines il·lustrades per Fernando Vicente, descobrirem el geni i la persona que van habitar en Ludwig van Beethoven.

"Davant la tomba de Beethoven, em desborda l'èxtasi i entenc per què estic allà quan sento la certesa de que el poder aclaparador de la seva obra és avui més actual i més necessari que mai". Ramon Gener.


ISBN:

978-84-16863-75-4

El futur del català depèn de tu

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 144
Precio: 14,90
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

El següent diàleg segurament us és familiar:

-Què et costa parlar en castellà?

-Ben mirat, no em costa gens. Tinc la sort de saber-ne; per tant, no compliquem les coses.

Carme Junyent és especialista en l'estudi de llengües amenaçades arreu del món. Coneix profundament els tics, les autotrampes i, en definitiva, els símptomes d'un camí sense retorn. Per això ens alerta i ens explica de manera clara i diàfana el com i el per què el català està malalt. Sí, el català corre perill. Però encara no és massa tard! Per salvar la llengua TOTS hem de canviar urgentment el nostre comportament lingüístic. Els que la tenim com a primera llengua. I els que no, però que la volem continuar sentint, o també parlant.

-Què em costa parlar en castellà?

-Em costa que cada vegada que NO parlo en català, porto la llengua cap a un camí de no-retorn. I per això necessito aprendre a no cedir sempre. I també per això cal que tu et posis en el meu lloc, perquè tots plegats entenguem què hi ha en joc. Sense tu i sense mi no ens en sortirem pas.

Perquè el català té un avantatge únic: hi ha moltíssima gent que no el parla però l'entén. I fins i tot molts l'estimen. Aprofitem-ho!


ISBN:

978-84-16863-74-7

La vida promesa

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 256
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

«Los ideales de mis antepasados persisten.»

Aquesta no és una història real, però quasi, perquè la mena de persones que protagonitzen la gran aventura que és La vida promesa van existir realment a tot Europa. Encara avui, en queden rastres al mig de la selva.

Un noi universitari implicat en el Procés d'independència troba, en morir el seu avi, el dietari que el seu besavi va escriure quan tot just era un nen i després un jove. Som als anys vint a la Barcelona llibertària. Un matrimoni d'obrers, tan idealista com utòpic, decideix comprar un tros de selva al Brasil amb la il·lusió de construir-hi de cap i de nou un país perfecte. Una Catalunya nova. El fill té tot just vuit anys quan comença aquella gran aventura de la qual ell anirà deixant constància al dietari. Amb una simplicitat i una tendresa que corprenen, el lector estimarà les il·lusions tan esforçades com utòpiques d'aquells perdedors.

És el moment històric en què els carrers es batejaven amb noms com Llibertat, Univers, Fraternitat, Igualtat..., el gran moment dels ideals anàrquics i universalistes. Obrers que parlaven l'esperanto, que eren vegetarians, animalistes... i que creien que amb esforç i dedicació la humanitat podria ser perfecta.

Enric Larreula ens diu que d'acord, la gent que vol canviar el món són sempre uns grans ingenus, uns tossuts, però també són sempre els més generosos. I ho perden tot menys l'esperança. Els seus ideals sempre tornen.

Potser en aquesta dramàtica història els vells ideals reneixen a través del besnet, que descobreix astorat com les seves lluites ja eren les dels seus avantpassats?


ISBN:

978-84-16863-73-0

La foscor que coneixes

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 288
Precio: 18,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Tots són sospitosos.

Tots tenen alguna cosa per amagar.

Però algú haurà de respondre per la mort de la seva filla.

En una zona empobrida de les muntanyes Ozark, a Missouri, en un poble petit amb grans secrets, dues nenes de dotze anys apareixen assassinades. Sense res per perdre i trencada pel dolor, l'Eve Taggert decideix esbrinar què li ha passat realment a la seva filla Junie.

L'Eve coneix el costat fosc de la vida: la seva mare es va encarregar d'ensenyar-l'hi. Una dura lliçó que ella ha volgut estalviar desesperadament a la petita Junie. Però, contra el seu instint, l'Eve haurà de recórrer a la fortalesa cruel que li va inculcar la seva mare per afrontar la veritat sobre el crim... i sobre la seva autèntica naturalesa.

Una història potent i colpidora sobre llaços familiars, sobre dones que lluiten en circumstàncies extremes i sobre com fins i tot els llocs més foscos i aterridors poden oferir-te un refugi.

«Sense concessions, feroç i brillant.»
The Guardian

«Des de l'absorbent arrencada fins l'impactant final,

la novel·la mai deixa de fascinar amb els seus girs sorprenents.»
Associated Press

Ressenyes:
«Una escriptura d'una urgència feroç.»
Publishers Weekly

«Un final que enlluerna.»
Booklist

«Un noir rural ple de voltes i girs... Absorbent.»
Hello Magazine

«Sí, sí i mil vegades sí! Totalment fabulós.»
Larry, Goodreads

«Una colpidora història de maternitat i crim.»
CrimeReads

«Arriba al cor amb la seva crua veritat emocional.»
Daily Mail

«Absolutament fantàstic. Se m'ocorren moltes paraules per descriure'l: meravellós, punyent, perfecte.»
Ellen, Goodreads

«De trama impecable... Fascinant.»
Shelf Awareness

«Et gela el cor.»
Metro

«Fosc, inquietant, cru, addictiu i amb un final al·lucinant.»
Norma, Goodreads

«Per llegir d'una tirada! Molt més que el típic thriller
Wendy, Goodreads


ISBN:

978-84-16863-72-3

Els dies robats

Editorial: La Campana   Fecha de publicación:    Páginas: 288
Precio: 19,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Una història on the road on la venjança i la redempció es barregen amb el crim i la tendra relació d'un pare i un fill.

Salvo de Benedittis mai podrà oblidar el dia en què, de vacances a la casa de la platja, uns homes van aparèixer i es van emportar el seu pare, a qui no ha tornat a veure més. Gairebé set anys després, a punt de complir els

dotze, quan ja ha aconseguit una vida feliç amb els seus oncles i el cosí en una altra ciutat i destaca a l'escola per la seva intel·ligència i passió per la lectura, el seu pare s'hi presenta per endur-se'l uns dies.

Ja no sent cap emoció envers ell, que li és pràcticament un desconegut, excepte el rancor pel sofriment que la seva absència va causar a la mare i que va posar fi a la seva vida. Obligat a compartir uns dies amb ell en contra de la seva voluntat, el Salvo tractarà de recompondre les peces del trencaclosques en què s'ha convertit la vida del pare i, a més, intentarà entendre el perquè del viatge que emprenen junts cap al sud d'Itàlia, que es converteix també en un viatge de descobriment mutu.


ISBN:

978-84-17636-79-1

El fin siempre está cerca «Los momentos apocalípticos de la historia desde la Edad del Bronce hasta la era nuclear»

Editorial: DEBATE   Fecha de publicación:    Páginas: 336
Precio: 22,90
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

¿Los tiempos difíciles hacen más duras a las personas? ¿Podemos manejar el poder de nuestras armas o estamos condenados a autodestruirnos? ¿La tecnología y las capacidades humanas seguirán desarrollándose o pueden llegar a un punto máximo o incluso retroceder? ¿Estamos condenados a desaparecer?

Nadie tiene respuestas para semejantes preguntas, pero solo Dan Carlin, el creador del monumental y multipremiado podcast Hardcore History, tiene la capacidad de abordarlas de una forma tan genial.

El fin siempre está cerca es un relato fascinante y transgresor sobre el auge y la caída de las civilizaciones que nos obliga a revisar todo lo que creíamos saber sobre la historia y a reconsiderar lo que parecían fantasías: nada nos impide sufrir el mismo destino que nuestros antepasados. ¿Se convertirá nuestro mundo en ruinas para que los futuros arqueólogos las desentierren y exploren? Los planteamientos de Carlin, repletos de cuestiones filosóficas y de hipótesis a partir del ayer, recuerdan a los mejores episodios de La dimensión desconocida.

Aventurándose en un maravilloso compendio de historias apocalípticas que enganchan de principio a fin y que giran en torno a un solo eje -el de la supervivencia humana-, Dan Carlin rompe todos los moldes y nos embarca en un excepcional viaje en el tiempo que busca convertir el pasado en la clave de nuestro turbio presente.


ISBN:

978-84-18006-51-7

1000 curiosidades, palabras y expresiones del español

Editorial: RAE   Fecha de publicación:    Páginas: 236
Precio: 17,89
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.


ISBN:

978-84-18006-34-0

La tiranía del mérito «¿Qué ha sido del bien común?»

Editorial: Debate   Fecha de publicación:    Páginas: 336
Precio: 22,90
Añadir a la cesta
Próxima publicación. Se lo enviaremos tan pronto como aparezca.

Michael J. Sandel, el profesor de filosofía más famoso del mundo, aborda en su nuevo libro la pregunta más importante de nuestra época: ¿qué ha sido del bien común?
Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2020 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal