logo paquebote
1 libro encontrado buscando clave: 9788499884134

www.paquebote.com > Libros en catalán > La gran alliberació «Heartfulness i mindfulness»

ISBN:

9788499884134

La gran alliberació «Heartfulness i mindfulness»

Editorial: Kairós   Fecha de publicación:    Páginas: 256
Formato: 20 x 13 cm.
Precio: 14,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La «gran alliberació» té a veure amb transcendir l’ego i viure la teva identitat genuïna, buida de judicis, pensaments i sentiments innecessaris. Per arribar a aquest estat es necessita la consciència plena, mindful i heartful a la vegada.
Miriam Subirana ens alerta del perill d’utilitzar el mindfulness com una mera tècnica de concentració, allunyada dels seus orígens ètics. Per això, planteja combinar-lo amb el heartfulness, que no és ja la pràctica de l’atenció, sinó el viure en consciència plena, connectat, des d’un cor generós, compassiu, respectuós, despert, obert, i conscient; i ens convida a entreteixir-lo amb la pràctica de la «indagació apreciativa», que ens impel·leix a cultivar relacions plenes i crear institucions positives que incideixin en el món.
L’autora il·lustra la qüestió amb sorprenent claredat i una no menys inusual sinceritat: destapant la seva intimitat espiritual i els ponts entre la seva creativitat artística, la seva vivència meditativa i la indagació apreciativa.[1-1]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2021 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal