logo paquebote
1 libro encontrado buscando clave: 9788418100147

www.paquebote.com > Libros en catalán > El quadern on per fi em puc expressar sense filtres. El meu jo

ISBN:

978-84-18100-14-7

El quadern on per fi em puc expressar sense filtres. El meu jo

Editorial: Larousse   Fecha de publicación:    Páginas: 160
Formato: Rústica
Precio: 14,90
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

La Generació Z té una altra manera de llegir, de consumir i d'entendre la cultura. Està buscant la seva pròpia manera d'expressar-se i aquest quadern ofereix activitats creatives amb què els adolescents de 1r a 3r de l'ESO poden descobrir les seves emocions i com expressar-les.
De la mà de Cristian Olivé i Èlia Riudavets, professors de Llengua experts en aquestes edats, Larousse llança aquesta col·lecció que evoca els seus referents culturals i mediàtics, que apel·la sense complexes a un discurs fresc i real i que es centra en els temes que articulen la vida quotidiana dels adolescents, més enllà del «postureo» que els imposa la societat.
Aquest llibre es centra en el JO de l'adolescent, en els seus hàbits, preferències, secrets inconfessables, en les pors i el postu i de la pressió que exerceix la comunitat de les xarxes socials, que és el seu hàbitat per excel·lència. El centre d'interès d'aquest primer volum és Youtube i Instagram, xarxes en què ells interactuen com a usuaris, subscriptors i generadors de continguts i són activitats emblemàtiques el tòpic de les confessions, els room tour, la moda, etc.[1-1]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2023 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal