logo paquebote
1 libro encontrado buscando clave: 9788417925055

www.paquebote.com > Libros en catalán > #FakeYou «Fake news i desinformació. Governs, partits polítics, mass media, corporacions, grans fortunes: monopolis de la manipulació informativa i retallades de llibertat d’expressió»

ISBN:

978-84-17925-05-5

#FakeYou «Fake news i desinformació. Governs, partits polítics, mass media, corporacions, grans fortunes: monopolis de la manipulació informativa i retallades de llibertat d’expressió»

Editorial: Rayo Verde   Fecha de publicación:    Páginas: 152
Formato: Rústica
Precio: 16,00
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Les fake news no són un fenomen nou: els governs, els partits polítics, els mitjans de comunicació i les grans corporacions ?o els monopolis d?informació equivalents a cada època? n?han fet sempre un ús interessat. No és sospitós, doncs, que les polítiques i reformes normatives que s?estan proposant per combatre-les criminalitzin les noves tecnologies i no els mitjans tradicionals? I que no advoquin per tallar el problema de soca-rel, sinó que pretenguin imposar als ciutadans retallades de la llibertat d?expressió i informació?
#FakeYou exposa investigacions que desmunten els mites sobre els quals es recolza aquesta onada de legislacions lliberticides. Aquest document aspira a esdevenir una eina de defensa contra les retallades de les llibertats fonamentals i una arma contra les noves formes de manipulació, mentida i falsificació.[1-1]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2021 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal