logo paquebote
1 libro encontrado buscando clave: 9788402429643

www.paquebote.com > Libros en catalán > Estimada mama, em fas mal

ISBN:

9788402429643

Estimada mama, em fas mal

Editorial: Bruguera   Fecha de publicación:    Páginas: 304
Formato: , 23 x 15 cm.
Precio: 19,95
Añadir a la cesta
Disponible. Normalmente se envía en 3 días.

Marta Segrelles, autora d'Abraza a la niña que fuiste, torna amb un llibre molt especial per sanar les ferides de la infància que més petjada deixen: les que estan presents a la relació amb la nostra mare.

Sana les ferides de la teva relació mare-filla i aprèn a posar límits sans.

La relació amb la teva mare és la que t'agradaria tenir? La recordes present mentre creixies o sents ràbia o abandó quan penses en la teva infància? Creus que ets mala filla per necessitar allunyar-te a vegades d'ella? Si has respost sí a alguna d'aquestes preguntes, aquest llibre és per a tu.


Amb compassió i empatia, històries personals i recursos pràctics, Marta Segrelles, psicòloga de referència en el treball del trauma i l'aferrament i la teràpia amb la nena interior, t'acompanya en un viatge al passat de la relació amb la teva mare, un vincle únic que deixa una gran petjada dins nostre. Amb aquest llibre aprendràs a narrar la teva història per poder entendre't millor avui i oferir-te com a adulta allò que, com a nena, una vegada vas necessitar i no vas tenir.

Aprèn a cuidar-te com et mereixes, perquè mai va haver-hi res dolent en tu.

Què trobaràs en aquest llibre?

-Relats personals basats en casos reals de consulta i experiències de l'autora

-Materials gràfics, esquemes i il·lustracions per facilitar la comprensió dels conceptes

-Exercicis pràctics i senzills per reflexionar sobre la teva relació mare-filla, reconèixer experiències que et van marcar i reconnectar amb la teva nena interior, aquesta part de tu més vulnerable i sensible.

<<Parlar de les ferides maternes no és gens fàcil, perquè són molt profundes i ens costa molt reconèixer-les. Com voleu que sigui fàcil assumir el mal i acceptar el dolor que prové de la persona que, segons la societat, més ens estima al món; aquella que ens ha donat la vida i que hauria de cuidar-nos i estimar-nos tant sí com no?

En aquest llibre no arribarem a conclusions ni et diré el que has de fer. No et demanaré que perdonis la teva mare, ni que tallis el contacte amb ella o te’n distanciïs, ni que l’estimis més perquè «de mare només n’hi ha una», ni que siguis agraïda perquè del que sents «no n’hi ha per a tant». De cap manera. Vull parlar-te del dolor que pateixes i ajudar-te a saber com travessar-lo.

No cal haver viscut situacions greus i extremes perquè sapigueu de què parlo. De vegades podem identificar-nos amb aquesta frase si sentim, senzillament, que no tenim la pitjor relació amb la nostra mare, però tampoc la millor, i no sabem ben bé per què.

Aquest llibre no va de culpar les mares; va d’acollir el dolor que vas sentir quan eres petita i que encara t’acompanya. I, sobretot, va d’abraçar-te. Comencem juntes. >>

Marta Segrelles[1-1]  

Si no ha encontrado el libro que busca, pinche en nuestro servicio de Pedido Directo y pídanoslo.

Volver a Página Principal

Otras novedades


© Paquebote 1998-2024 Todas las secciones | Ayuda | Aviso Legal